Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Milhaus65: To, že něco nezměním ještě přece neznamená, že nemůžu vědět jak to funguje. ;). šlo jen o to, jestli je možné nějak zabránit přechodu do eco režimu v nejméně vhodnou dobu. No a jak se zdá, dost dobře to nejde. Toť vše.:)

Odesláno

take jsem se radoval kdyz jsem v diagnostickem pristroji na sve C8 objevil polozku nastaveni casu eco mode , nastavil sem si to na 90 minut , ale ono to hold neni časove odiny ale jak pise milhaus je to dle behu motoru , resp u 406 si bsi kontrolovalo napeti v budikach a jak spadlo pod 11,5 tak skocil eco mod

Odesláno
TO nejsou doslova motohodiny, ale doba jak dlouho běžel naposledny motor. Potom se při stání motoru, počítá odběr. Při dalším startu motoru a zhasnutí, se další doba do EM vypočítá z předešlé doby stání a následné délky běhu motoru.

A jeste altik ridi jednotka BSM ktera si kontroluje jak dlouho se musel altik budit kvuli dobijeni.....

Jednoduse eco vyrusit nejde.

Ikdyz.........:P

Odesláno

co idkyž?? Neznám člověka, kterýho by to neštvalo!

Pokud chtěli udělat ochranu proti vybytí baterky, tak to mohli udělat třeba bez klíčku nebo tak něco...

Odesláno

No vzdyt to tam je...

Musi tam byt eco mod.Sit potrebuje svoji stavu ktera je potrebna napriklad k probuzeni....

Jednoduse tam musi byt.

Ikdyz???Kazda hodnota ktera se nekam zapisuje jde porad vratit z toho mista (pamet) zpatky dejme tomu na puvodni hodnotu.....

Odesláno

já myslel, že by ten eco mod nabíhal třeb ajen když nemáš klíček v zapalování, pokud ho tam dáš, tak by to jelo pořád a nic by to nehlídalo

ale jak říkal můj děda, kdyby babička měla kuličky tak by to byl dědeček :D:D

Odesláno

Na podobnom principe funguje aj zostavajuca doba zalohovania UPS.

Ze RomKov:D

tak, tak, o merani zostatkove kapacity baterie by sa dalo pisat celu vecost.

Stve ma to vypinanie radia, tak som uvazoval mojim sedliackym rozumom - ked sa to neda obabrat v nastaveni bsi, co tak mu dat este nejake paralelne napajanie, ktore je pritomne aj v ecomode. Samozrejme oddelene cez diody - aby to nemalo nejaky spatny vplyv. Sice asi nepojde display...

Odesláno

Opravdu nic ve spatnem ale rika vam neco CAN CAN + CAN Comfort + u nekterych uz i LIN....

Tohle obejit nejde obejit zvednutim napeti nebo diodama nebo cimkoliv jinym..:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...