navpoint Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 tak to je hodne dobra cena, jestli je to fakt Citovat
koupi Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 tak to vypadá že mě to bude čekat vykuchat to vše ven ten výparník. Kostku jsem koupil novou trubky oravil ale pořád mi to utíká asi ze vnitř auta jak vedou ty trubky do kabiny a to je jeden kus ty 2 trubky až k výparníku? Ještě bych měl otázku mohl by mi někdo popsat jak se sundavá ta palubka? [upravil dne 1/7/11 16:25 koupi] Citovat
miroja Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Ak si dobre spominam, kdesi to tu popisane bolo. Skus pohladat bud v sekcii urob si sam, tu,alebo v sekcii servis. Citovat
navpoint Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 jo, je to v jednom kuse s tema trubkama. Navod sem daval dolly1010 - tady Citovat
ferrari Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Páni, taká otázka, pokiaľ je okruh prázdny, tak zapnem klímu gombíkom a ono sa mi to po čase vypne? Či kontrolka zostane svietiť, ale klíma neklímuje? Hm? Nie je to na mojej 306ke, ale na jednej v bazári... Citovat
roura Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Já to mám tak že kontrolka svítí ale klima viditelne ,slyšitelně a cítitelně neběží... je už poměrně dlouho prázdná.. :-) Citovat
miroja Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Páni, taká otázka, pokiaľ je okruh prázdny, tak zapnem klímu gombíkom a ono sa mi to po čase vypne? Či kontrolka zostane svietiť, ale klíma neklímuje? Hm? Nie je to na mojej 306ke, ale na jednej v bazári... Ak sa bavime o manualnej klime, tak ak je prazdna a stlacis tlacitko, tak sa ledka rozsvieti a to je tak vsetko. Zostane svietit az pokial tlacitko klimy nevypnes. Ak nemas potrebny tlak chladiva v systeme, tak sa z bezpecnostnych dovodov nezopne elmag, spojka na kompresore.... Citovat
ferrari Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 A pri automatickej je to inak? PS - dík Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Pri automatický by mala zhasnout, resp. v peugeot knizke psali, ze pokud kontrolka klimatizace zhasne sama od seba, navstivte autorizivanej servis peugeot Citovat
navpoint Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 já mám teda tu, který se v 306ce říká automatická (rozuměj dá se tam nastavit teplota) a kontrolka nezhasíná. Svítí ať jde či nejde kompresor... takže asi tak Ale ušima se dá funkčnost určit celkem pohodlně [upravil dne 27.7.11 od navpoint] Citovat
miroja Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 No ono je aj viac vedlajsich prejavov rozbehnutia klimy. Od pocutelneho cvaknutia elmag. spojky (je to pocut aj ak si v kabine), cez zmenu otacok motora, rozbehnutia sa sahar, citelnej zmeny teploty trubiek od chladica a vymennika az po opticku kontrolu, ci je spojka na remenici kompresora pritiahnuta,alebo nie. Citovat
ferrari Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 já mám teda tu, který se v 306ce říká automatická Však ale ona je automatická...nastaviš teplotu a AUTO reguláciu otáčok...akurát nie je digitálna... Citovat
dodino Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 to co je na fotke od koupi sa vola regulator tlaku.mne tade unika klimova zmes lebo je okolo plno farby.v neorigo servise mi vraveli ze cena ineho je 30-60 euro.lenze boli 3 druhy a nevedeli ktory objednat.kedze si tam chceli na cely den nechat auto tak som to odmietol.v peugeota podla vin to stoji 235 euro.takze sa chcem opytal ci sa to neda pretesnit?ak to uz niekto robil. Citovat
jardatop Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 (upraveno) Ahojte, mám problém s klimatizací na P306 1.9D. Jde o prasklou trubku. Poradili byste mi, co je to za náhradní díl, ať vím, co mám shánět? Nachází se pod chladičem. Přikládám foto. Díky. Upraveno 8. říjen 2014 uživatelem jardatop Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.