KapriQ Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 CHLAPI DIKY MOC ZA VASE TYPY !!! Blicky to vyriesili ... Viete kolko mi to trvalo ? 5 minut obidva stierace tak ako pisal Dave_k ... Teraz sim ohc nastriekal a zachvilku pojdu na auto BLICKY 4ever Citovat
Guest Džůny Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Teda, celkem se divím že s tím ostatní mají takové problémy, já jsem normálně odšrouboval matky a sundal je rukama za 5 minut. Asi je tam nedali pořádně po výměně skla. Ale mám s nima jiný problém - stírají hrozně. Ať dám nové/staré ramena, po chvíli přestanou hezky stírat a navíc jdou po čelním skle tak trochu \"epilepticky\", třepou se a zadrhávají, jsem z toho na nervy... co to je? Citovat
dusko201 Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Blicky naparadu taki mi to trvalo 5 minut dat dolu a konecne som to strekol bo uz sa to nedalo pozerat jak to hrdzavi hlavne ze je to hotove :rokera ted este do ERG sa pustitt a zaslepit ho... Citovat
dusko201 Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Teda, celkem se divím že s tím ostatní mají takové problémy, já jsem normálně odšrouboval matky a sundal je rukama za 5 minut. Asi je tam nedali pořádně po výměně skla. Ale mám s nima jiný problém - stírají hrozně. Ať dám nové/staré ramena, po chvíli přestanou hezky stírat a navíc jdou po čelním skle tak trochu \"epilepticky\", třepou se a zadrhávají, jsem z toho na nervy... co to je? bez raminkove si neskusal tie su tichucke kludne a pjekne aj stiraju nez klasicke ramienkove .. Citovat
Guest Džůny Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Ještě ne-e, ale nějaké vyzkouším a uvidím. Citovat
Dadadavid Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Tak na tohle velkej bacha! Přesně stejnou věc jsem chtěl taky udělat minulý víkend,..nastříkat stěrače,ovšem hrubá síla nadělala více škody než užitku,prasklo mi celý sklo na straně řidiče,takže ohromná radost...naštěstí mi devils-night prodal nepoškozený sklo za pár drobáků,ale je to nepříjemný si kvůli stěračům takto vydělat no... Citovat
tomik1987 Odesláno 17. červen 2011 Autor Odesláno 17. červen 2011 Tak na tohle velkej bacha! Přesně stejnou věc jsem chtěl taky udělat minulý víkend,..nastříkat stěrače,ovšem hrubá síla nadělala více škody než užitku,prasklo mi celý sklo na straně řidiče,takže ohromná radost...naštěstí mi devils-night prodal nepoškozený sklo za pár drobáků,ale je to nepříjemný si kvůli stěračům takto vydělat no... no tak treba silu s citom. ale tak stane sa. Citovat
Guest bostich Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 ještě je dobrý ten tisícihran potom máznout, přiště pujde dolů líp Citovat
Dave_k Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 http://www.toolshop.sk/rucne-naradie/klieste-siko-extol-craft/ takto nejako [upravil dne 15.6.2011 19:52 banan1987] Tak těchhle ač extool bych se fakt bál. Tenhle typ sikovek dělá při přeskočení pěkný borůvky a podobný nechutnosti na rukou. Tenhle typ mám a naprostá spokojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.