Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

CHLAPI DIKY MOC ZA VASE TYPY !!! :)

Blicky to vyriesili ... Viete kolko mi to trvalo ? 5 minut obidva stierace :D tak ako pisal Dave_k ...

Teraz sim ohc nastriekal a zachvilku pojdu na auto ;)

BLICKY 4ever

Odesláno

Teda, celkem se divím že s tím ostatní mají takové problémy, já jsem normálně odšrouboval matky a sundal je rukama za 5 minut. Asi je tam nedali pořádně po výměně skla. :D

Ale mám s nima jiný problém - stírají hrozně. Ať dám nové/staré ramena, po chvíli přestanou hezky stírat a navíc jdou po čelním skle tak trochu \"epilepticky\", třepou se a zadrhávají, jsem z toho na nervy... co to je?

Odesláno

Blicky naparadu taki mi to trvalo 5 minut dat dolu a konecne som to strekol bo uz sa to nedalo pozerat jak to hrdzavi

hlavne ze je to hotove :rokera ted este do ERG sa pustitt a zaslepit ho...

Odesláno
Teda, celkem se divím že s tím ostatní mají takové problémy, já jsem normálně odšrouboval matky a sundal je rukama za 5 minut. Asi je tam nedali pořádně po výměně skla. :D

Ale mám s nima jiný problém - stírají hrozně. Ať dám nové/staré ramena, po chvíli přestanou hezky stírat a navíc jdou po čelním skle tak trochu \"epilepticky\", třepou se a zadrhávají, jsem z toho na nervy... co to je?

bez raminkove si neskusal tie su tichucke kludne a pjekne aj stiraju nez klasicke ramienkove ..

Odesláno

Tak na tohle velkej bacha! Přesně stejnou věc jsem chtěl taky udělat minulý víkend,..nastříkat stěrače,ovšem hrubá síla nadělala více škody než užitku,prasklo mi celý sklo na straně řidiče,takže ohromná radost...naštěstí mi devils-night prodal nepoškozený sklo za pár drobáků,ale je to nepříjemný si kvůli stěračům takto vydělat no... :)

Odesláno
Tak na tohle velkej bacha! Přesně stejnou věc jsem chtěl taky udělat minulý víkend,..nastříkat stěrače,ovšem hrubá síla nadělala více škody než užitku,prasklo mi celý sklo na straně řidiče,takže ohromná radost...naštěstí mi devils-night prodal nepoškozený sklo za pár drobáků,ale je to nepříjemný si kvůli stěračům takto vydělat no... :)

no tak treba silu s citom. ale tak stane sa.

Odesláno

ještě je dobrý ten tisícihran potom máznout, přiště pujde dolů líp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...