Jabikers Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Zdravim, mám Peugeota 306, 1.4 benzín , 96 rok je po výměně motoru. Vaří se mi voda v chladiči, nespíná sahara a na přístrojovce budík teploty je opravdu zvláštní byl na 100 stupnich a nehybal se ale ukazalo mi to STOP a rozvistilo se že je teplota vysoka. Potom asi za tyden spadnul na 0 a potom kdyz jsem jel tak vystoupal na 80 a tam je do ted a nehybe se. čím to může být? Citovat
Jabikers Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 Sahara už jede trochu jsem to odvzdušnil přes odvzdušňovák u termostatu, jel jsem to projet a teplota mi z 80 vylitla na 90 po poklepani na budik ale ted nejde ani na horu ani dolu ? :/ Citovat
Marcel00 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 ked ti vari voda tak aj vytejka? pozri ci je system natlakovany... ak nie a hadice su makke (musia byt tvrde natlakovane) tak potom mas spatne viecko na nadobke chlad. kvapaliny. su aj horsie alternativy napr. tesnenie pod hlavou. vtedy dost zvykne kolisat teplota, pripadne sa zavzdusnuje system. optimalne by bolo merat teplotu chladiacej kvapaliny s diagnostikou. staci aj hociaka obd... vylucis tak chybovost rucicky na budiku. Citovat
Jabikers Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 právě že jo voda mizí a nevim kam ? ale těsnění pod hlavou by mělo být v pořádku jelikož jsem tam teď měnil motor kouknu na ten tlak a zkusim vyměnit víčko kdyžtak. Citovat
Czedisonek Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Trošku se vetřu do tématu, mně poslední dobou lítá ručička teploměru až na 110 a pak třeba spadne na 75 po 100 km jízdě, dřív to stálo na 80-85 kopec nekopec furt... Tak nevím, termostat ??? Voda nemizí.... Poradí někdo ? Citovat
KapriQ Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 ja mam tiez tento problem...Ked som s autom v pohybe-teplota 80 az 90 ked zastavim tak 90 a viacej bojim sa cim to moze byt... Naposledy son dolieval destilku po max a teraz mi o dost poklesla... Diky Citovat
Czedisonek Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 prosím pěkně dneska po sto km ostré jízdy byla teplota na rafičce 65 - 70 stupňů, čím to může být ? Termostat ?? Citovat
Qcko Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Ak mas teplotu stale taku nizku tak to vyzera na pridrety termostat. Co sa tyka vyvarania vody tak mne na 306 pomohlo nove viecko chladica, odvtedy pokoj Citovat
Czedisonek Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 no ale třeba minulý týden to vyletělo i na 110... prostě to tak kolísá, včera a dnes jen na 70, víc to nedalo... vody je stále stejně, neubývá, a olej je taky pořád stejně.. Citovat
Qcko Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 No sak to moze sposobovat pridrety termostat, bud ho neotvori kedy ma a potom ti teplota vyleti hore, alebo povoli a ostane otvoreny a potom ti teplota nevystupi hore ... pripadne skontroluj ci sa ti stale netoci sahara, pripadne ci sa spusta pri vyssej teplote Citovat
Czedisonek Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 nevím jestli vůbec kdy šla, nikdy jsem ji neslyšel, leda že by byla až tak tichá... Ale než se toto začalo tak teplota vždy vylezla na 80-85 a už se to ani nehlo, drželo to jak přibité ... Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 tak abys ho nemusel hned kupovat, tak termostat demontuj a jezdi--uvidíš, co to bude dělat... Citovat
Czedisonek Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 co se dá předpokládat že by to mělo dělat ? Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 teplota se bude držet kolem cca 70-75 a nepůjde víc--bude pak jisté, že je problém v termostatu, že se přidírá a nereaguje tím pádem přesně na teplotu chl. kapaliny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.