Feelly Odesláno 29. březen 2015 Autor Odesláno 29. březen 2015 Diky moc )Na brzdy se už těším ještě introš a budu spokojenej:) Citovat
Feelly Odesláno 16. duben 2015 Autor Odesláno 16. duben 2015 Tak dneska mi přišla zasilka v podobě béžové kůže takže čistím a čístím.. Co nevidět bude v autě... Jinak mam k tomu kompletní kabelaže, hlinikovy kliky, sloupky, tapece, všechny bežove doplňky.. Je to full introš včetně kabelaži, jednotek, airbagu, atd atd.. Už se těším až to bude v autě! Jinak z mazlika jsem sloupl nalepku 406 a nahradil ji něčím decentnějším.. Citovat
poldiss Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 No paráda co to je za fleky na tý sedačce? Citovat
Feelly Odesláno 16. duben 2015 Autor Odesláno 16. duben 2015 Čistim Je trošku zasviněna, ale už to leze dolu, sice sem na tom nechal ruce, ale vypada už mnohem lépe Citovat
Feelly Odesláno 16. duben 2015 Autor Odesláno 16. duben 2015 ja jak malej ale asi až přiští tyden, tenhle tejden mam antibiotika a venku bude stejně na pikaču.. takže se mužu cmrdat tak nějak doma s tim... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 Nebudeš prodavat ty puvodní sedaky, nebo jsou mrtvý?? Citovat
Feelly Odesláno 16. duben 2015 Autor Odesláno 16. duben 2015 Hurvajzi klidně je střelim, přední určitě mrtvý nejsou, a zadní se dají vyčistit ale jsou taky v pohodě v celku, nepotrhany nic Nebo "střelim" to se domluvíme Napiš mi PM nebo na skype. Citovat
Feelly Odesláno 19. duben 2015 Autor Odesláno 19. duben 2015 (upraveno) Tak dneska jsem si trochu před panelákem hrál a zatím osadil zadní sedačky sloupky a přední tapece s klikama, myslím, že až to bude komplet a ještě jednou vyčištěné bude to top.. co vy na to? Btw dřevo pujde do pryč, dam na to asi hlinikovou folii aby to ladilo s klikama Jinak bežovej tapec hlinikova klika ( i ted se dřevem ) plus pak hlinikova folie na dekoru je pro mě asi top ze všech tapecu... Upraveno 19. duben 2015 uživatelem Feelly Citovat
John Odesláno 19. duben 2015 Odesláno 19. duben 2015 Pěkný oproti tomu předtím je to 1000x lepší Citovat
Feelly Odesláno 19. duben 2015 Autor Odesláno 19. duben 2015 Díky moc Látka x Kůže se vubec nedá srovnávat, největší radost mam z hlinikovejch klik a těch předních zatím jen předních tapecu, tam je změna taky o 200% oproti puv. stavu .. Citovat
John Odesláno 19. duben 2015 Odesláno 19. duben 2015 Látka je vpohodě pokud je to tmavý intoš.. ten světlej je fakt... Citovat
poldiss Odesláno 19. duben 2015 Odesláno 19. duben 2015 To je paráda obrovskej rozdíl, ta světlá látka je příšerná ve všech autech Citovat
Feelly Odesláno 19. duben 2015 Autor Odesláno 19. duben 2015 No nějak tak no ... Látka černá semišová je super, to neřikam... Ale stejně ... kůže a polokůže... ) Poldiss díky Citovat
Feelly Odesláno 3. květen 2015 Autor Odesláno 3. květen 2015 (upraveno) Tak o víkendu díky choulakovi je interier kompletní krom zadních tapecu, to snad přiště.. Musím říct, že ta elektrika a posed oproti základní látce je uplně někde jinde... Neměnil bych Jinak je tu někdo, kdo ma ze svého auta taky "fandíci káru" ? Je super jet po praze a vidět na vás mávat české fanoušky a hrozit fanoušky třeba švédu (Jel jsem v pátek) Ještě se chci zeptat na : Tlačítka výhřevu, zadní el stahovačky a ten čudel na sedačku co mi tam chybí.... Zdali někdo nemáte, díky Upraveno 3. květen 2015 uživatelem Feelly Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Buď rád, že krom švédů ti nechtěli rozbít tlamu i češi... takle veřejně jezdit s obrácenou vlajkou to chce koule Citovat
Štajný Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 ChouLu: Vlajku má správně Feelly: Ta krémová kůže vypadá parádně Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 teď už jo, ale vedl k tomu 10 minutový dialog na parkovišti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.