Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Duplex a Mladší brácha do rodiny

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dneska mi přišla zasilka v podobě béžové kůže takže čistím a čístím.. :) Co nevidět bude v autě... :)
Jinak mam k tomu kompletní kabelaže, hlinikovy kliky, sloupky, tapece, všechny bežove doplňky.. Je to full introš včetně kabelaži, jednotek, airbagu, atd atd.. :D
Už se těším až to bude v autě! :)

Jinak z mazlika jsem sloupl nalepku 406  a nahradil ji něčím decentnějším.. :D:)

post-32968-0-76477700-1429201582_thumb.j

post-32968-0-96775400-1429201633_thumb.j

Odesláno

ja jak malej :D ale asi až přiští tyden, tenhle tejden mam antibiotika a venku bude stejně na pikaču.. takže se mužu cmrdat tak nějak doma s tim...

Odesláno

Hurvajzi klidně je střelim, přední určitě mrtvý nejsou, a zadní se dají vyčistit ale jsou taky v pohodě v celku, nepotrhany nic :)
Nebo "střelim" to se domluvíme :) Napiš mi PM nebo na skype.

Odesláno (upraveno)

Tak dneska jsem si trochu před panelákem hrál a zatím osadil zadní sedačky sloupky a přední tapece s klikama, myslím, že až to bude komplet a ještě jednou vyčištěné bude to top.. co vy na to? :)
Btw dřevo pujde do pryč, dam na to asi hlinikovou folii aby to ladilo s klikama :)

Jinak bežovej tapec hlinikova klika ( i ted se dřevem ) plus pak hlinikova folie na dekoru je pro mě asi top ze všech tapecu... :) 

post-32968-0-73000700-1429469532_thumb.j

post-32968-0-22559400-1429469543_thumb.j

post-32968-0-78908400-1429469551_thumb.j

Upraveno uživatelem Feelly
Odesláno

Díky moc Látka x Kůže se vubec nedá srovnávat, největší radost mam z hlinikovejch klik a těch předních zatím jen předních tapecu, tam je změna taky o 200% oproti puv. stavu .. :) 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak o víkendu díky choulakovi je interier kompletní krom zadních tapecu, to snad přiště.. :)

Musím říct, že ta elektrika a posed oproti základní látce je uplně někde jinde... Neměnil bych :)
Jinak je tu někdo, kdo ma ze svého auta taky "fandíci káru" ? :D
Je super jet po praze a vidět na vás mávat české fanoušky a hrozit fanoušky třeba švédu (Jel jsem v pátek) :)

Ještě se chci zeptat na : Tlačítka výhřevu, zadní el stahovačky a ten čudel na sedačku co mi tam chybí.... Zdali někdo nemáte, díky :)

post-32968-0-70797000-1430648159_thumb.j

post-32968-0-16635700-1430648263_thumb.j

Upraveno uživatelem Feelly
Odesláno

Buď rád, že krom švédů ti nechtěli rozbít tlamu i češi... takle veřejně jezdit s obrácenou vlajkou to chce koule :aut:D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...