Brizan Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 a jestli se nepletu tak světla se rozsvítí až po nastartování takže pro baterku žádná zátěž přesně tak... [upravil dne 9/6/11 21:35 Brizan] Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Přema aj ty by si okolo toho niečo mohol vedieť, však robíš z diagnostikou. Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Já to na RT3 mám..........co mám k tomu říct????? Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Že kde to hľadať v dia pre RD4. (myslím aktiváciu zobrazenia predvoľby na displeji) Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Pořád v BSI ale displej to musí podporovat Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 V BSI sme boli a to v niečo takom že \"voľby zákazníkom\" a tam sme to nenašli a ako HonzaZ písal že keď to zobrazuje \"autíčko s cúvaním\" malo by to zobraziť aj tú voľbu aktivácie denného svietenia. Mám už ten farebný displej asi menený predchádzajúcim majiteľom. Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Ve volby zákazníkem to není......ale \"parametry nastavené ve výrobě\"..... Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Ďakujem, keď bude možnosť pozriem sa nato. PS: takže občas poradíš aj keď sa jedná o dia. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Jsou to parametry nastavené ve výrobě 2 - přednastavený stav denních světel na vícefunkční obrazovce - aktivován, a konfigurace displeje: všechny položky zobrazení nabídky světel a osvětlení - aktivovány a hlavně důležité položka \"zobrazení voleb filtrovaného nastavení parametrů obrazovkou EMF - není aktivován\". Pokud je toto aktivováno nezobrazí se nabídka denního svícení i když je v možnostech displeje. Citovat
godzilaTO Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 to Prema: Premo citam ze mas nejake profi denne svieteni v dalkach?? co to je?? mas to tu niekde na fore???? dikes:xvul Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 to Prema: Premo citam ze mas nejake profi denne svieteni v dalkach?? co to je?? mas to tu niekde na fore???? dikes:xvul Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 to Prema: Premo citam ze mas nejake profi denne svieteni v dalkach?? co to je?? mas to tu niekde na fore???? dikes:xvul http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=14 super věc , nedám na to dopustit.....aspon to vypadá jak origo denní svícení a ne nějaké led světla v narazníku..... Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 to Prema: Premo citam ze mas nejake profi denne svieteni v dalkach?? co to je?? mas to tu niekde na fore???? dikes:xvul Nenenene není to ono.......to jsou jen pásky na světlech....bavíme se o dálkách Citovat
godzilaTO Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 o tych pasikoch viem...to sme si pisali...som si myslel ze si to nejako domyslel extra...ale aj ta krabicka vyzera zaujimavo... dakujem za info...spat k teme... Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Přema už som to zbadal, a nehlási to vadnú žiarovku keď je znížená svietivosť? Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Mě ne.....ale je možno že při nějaké jiné BSI se to může stát......odpoj obě patice na dálkách , a rozsvit světla a dej dálkové a chvíli jed, jestli žádná hláška tak je vše ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.