Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nic jsem nešrouboval,ta MAP sonda jde nějak proměřit,jak to vůbec vypadá? zítra volám známému co má servis a domluvím se s ním- to znamená že bude mít čas tak za týden.dá se to napíchnout na diagnostiku?a ještě jedna perlička-když otvírám centrálem -dálka tak otevřu vše krom řidiče,když otvírám klíčem spolujezdce tak se otevře a hned zavře nebo naopak,klíčem u řidiče otevřu a zavřu vše. infra.

Odesláno

na diag se ta benzinova jednotka pripojit da, nejlepe Peugeot Planet 2000 diagnostika

MAP vypada takhle http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#CT=5|PDID=3312900 a je ze spodni strany sani kousek za skrtici klapkou. V zavislosti na tlaku (resp podtlaku) dava tusim 0.4 - 4.5V (nevim ted z hlavy presne hodnoty, tak jen orientacne)

s tim centralem, budou to nejspis prelamane draty v pruchodkach mezi dverma, pripadne spatne koncove spinace v zamcich

• O 2 týdny později...
Odesláno
čau,406 mám cca 14 dní - od té doby nedrží volnoběh.Hlavně ranní starty jsou přímo děsné:blicismajlik.vyměnil jsem vzduchový filtr,vyčistil jsem klapku i krokový motorek a pořád nic.Chcípá to jak na benzín tak i na LPG .Pročetl jsem na foru xxx stránek a jak jsem narazil na podobnou otázku - tak byla víceméně bez odpovědi.V autech se moc nehrabu a fakt si nevím rady,ale musí to být podle mě nějaká kravina.Poradte mi co bych mohl ještě zvládnout vyměnit sám,než pojedu na servis....předem díky. LPG je vialle.Zatím díky.:roll

tenhle problén řeším už dva roky, co mám stejné auto jako ty - jen starší systém LPG - AG System.

Na benzín drží volnoběh super, na LPG někdy jo někdy ne - kolísá mezi 500 - 1500 a sem tam zdechne. Zkusil už jsem snad vše a žádná velká změna .. Problém je, že ten systém je už starý a nejsou náhradní díly - membrány a pod.

Kdybys vyřešil svůj problém, určitě to sem napiš.. Dík :-)

Odesláno

membrany jsou, FedorAuto je ma v nabidce, dokonce ted nove ma i membranku do vstrikovace, ale ta se da lehce vyrobit doma ;)

Odesláno
membrany jsou, FedorAuto je ma v nabidce, dokonce ted nove ma i membranku do vstrikovace, ale ta se da lehce vyrobit doma ;)

myslíš membrány v reduktoru? já mám totiž reduktor LOVATO (rok starý), a vstřikovač a vše ostatní AG System. Tu membránku ve střikovači bych koupil , mám tam udělanou doma - myslím dokonce od tebe !! :-)

Odesláno

jj myslim membrany do reduktoru, maji tam na vsechny tri typy od AG, lovato tam asi budou mit taky. Ono v podstate nezalezi, jakej reduktor tam je, pokud je dostatecne dimenzovan (coz u 1.8 16V neni problem)

ja s tou vyrobenou ve vstrikovaci jezdim uz asi 80tis km a furt drzi ;)

[upravil dne 29/6/11 21:22 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...