mh23 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Nic jsem nešrouboval,ta MAP sonda jde nějak proměřit,jak to vůbec vypadá? zítra volám známému co má servis a domluvím se s ním- to znamená že bude mít čas tak za týden.dá se to napíchnout na diagnostiku?a ještě jedna perlička-když otvírám centrálem -dálka tak otevřu vše krom řidiče,když otvírám klíčem spolujezdce tak se otevře a hned zavře nebo naopak,klíčem u řidiče otevřu a zavřu vše. infra. Citovat
Ferry Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 na diag se ta benzinova jednotka pripojit da, nejlepe Peugeot Planet 2000 diagnostika MAP vypada takhle http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#CT=5|PDID=3312900 a je ze spodni strany sani kousek za skrtici klapkou. V zavislosti na tlaku (resp podtlaku) dava tusim 0.4 - 4.5V (nevim ted z hlavy presne hodnoty, tak jen orientacne) s tim centralem, budou to nejspis prelamane draty v pruchodkach mezi dverma, pripadne spatne koncove spinace v zamcich Citovat
koblih69 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Jo je to tak, při 20 kPa je to 0,385V a při 100 kPa 4,485V viz obrázek. Průběh je podle mě +- lineární. Citovat
mh23 Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 hm,začíná se nám to pěkně hromadit:( Citovat
martin.holub Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 čau,406 mám cca 14 dní - od té doby nedrží volnoběh.Hlavně ranní starty jsou přímo děsné.vyměnil jsem vzduchový filtr,vyčistil jsem klapku i krokový motorek a pořád nic.Chcípá to jak na benzín tak i na LPG .Pročetl jsem na foru xxx stránek a jak jsem narazil na podobnou otázku - tak byla víceméně bez odpovědi.V autech se moc nehrabu a fakt si nevím rady,ale musí to být podle mě nějaká kravina.Poradte mi co bych mohl ještě zvládnout vyměnit sám,než pojedu na servis....předem díky. LPG je vialle.Zatím díky. tenhle problén řeším už dva roky, co mám stejné auto jako ty - jen starší systém LPG - AG System. Na benzín drží volnoběh super, na LPG někdy jo někdy ne - kolísá mezi 500 - 1500 a sem tam zdechne. Zkusil už jsem snad vše a žádná velká změna .. Problém je, že ten systém je už starý a nejsou náhradní díly - membrány a pod. Kdybys vyřešil svůj problém, určitě to sem napiš.. Dík :-) Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 membrany jsou, FedorAuto je ma v nabidce, dokonce ted nove ma i membranku do vstrikovace, ale ta se da lehce vyrobit doma Citovat
martin.holub Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 membrany jsou, FedorAuto je ma v nabidce, dokonce ted nove ma i membranku do vstrikovace, ale ta se da lehce vyrobit doma myslíš membrány v reduktoru? já mám totiž reduktor LOVATO (rok starý), a vstřikovač a vše ostatní AG System. Tu membránku ve střikovači bych koupil , mám tam udělanou doma - myslím dokonce od tebe !! :-) Citovat
Ferry Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 jj myslim membrany do reduktoru, maji tam na vsechny tri typy od AG, lovato tam asi budou mit taky. Ono v podstate nezalezi, jakej reduktor tam je, pokud je dostatecne dimenzovan (coz u 1.8 16V neni problem) ja s tou vyrobenou ve vstrikovaci jezdim uz asi 80tis km a furt drzi [upravil dne 29/6/11 21:22 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.