t.rozhon Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 ahoj, o víkendu jsem se pustil do čištění klima. Oddělal jsem dekl pod předním sklem a a přes sání vzduchu do kabiny vystříkal výparník. Poté jsem chtel ještě vystříkat odvodňovací hadici, kudy voda odtéká na zem. ale vůbec jsem ji nenašel. Jen když jsem měl zapnutou klimu, tak voda kapala na konci krytu motoru , někde za přední nápravou. Poradíte, kde se nachází, díky, tom. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 aby ses k té hadici dostal,musíš demont. kryt nad výfuk. potrubím v místě,kde kape voda z klimy a pak jde vystříkat--málokdo to dělá,protože důležité je vystříkat výparník Citovat
t.rozhon Odesláno 8. červen 2011 Autor Odesláno 8. červen 2011 díky, zkusím se na to podívat, až se dostanu na jámu. ten výparník jsem už vystříkal a je to vážně znát. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Jen pro zajímavost: cos použil za sprej ? Citovat
Benžík Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Možná je to u berlinga stejný jako u 406, na tu hadičku se celkem dobře dostaneš po odmontování bočního deklu středovýho panelu (unitř v kabině, ne pod autem, lepší je sundat pravej dekl, v pravo nepřekáží volant), konec hadičky vytahneš z gumový průchodky a dostaneš se do ní. Ale klimu jsem čistil tak jako ty, na tu hadici jsem se nepotřeboval dostat a bylo to ok. [upravil dne 8/6/11 13:10 Benžík] Citovat
miroja Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Ozaj, kde je tato prepadova hadicka v P306 (combi po facelifte)? Citovat
t.rozhon Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 to hugo použil jsem sprej Berner + sondu(hadičku) abych došálh co nejdál neboť na délce záleží )) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.