automale Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 asi bikovina ale: co maju znamenat take male zlte bodky od farby na aute - na poloosiach, tlmicoch, manzetach, ramenach, pruzinach ...... Citovat
h4wk3y Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 na pruzinach to je oznaceni tvrdosti pruzin... myslim, ze na kombika a na sedana se to lisilo barvou tech bodu... [upravil dne 3/6/11 20:39 h4wk3y] Citovat
Lví-ček Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Ahoj, vyrábíme díly pro automobilky(Toyota,Volvo, Renault atd). Žlutá tečka je potvrzení, že to prošlo celým procesem a na konci 100% výstupní kontrolou. [upravil dne 3/6/11 20:47 Lví-ček] Citovat
koblih69 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Nene, žlutá tečka je označení co budeš muset letos vyměnit Citovat
automale Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 koblih69 - nezartuj - su vazne uplne vsade tvrdost ani nic podobne to nebude - je to proste na skoro vsetkych dieloch - farbou urobena mala zlta tečka/bodka. Lví-ček - myslel som si ze by to mohlo byt tak nejak - len som reku - bolo to dovezene pred par rokmi z IT a prestava si na tom aute cosi pacit - oskrete sroby na pristrojovke, povymienane sroby - dlsie za kratsie - ale ked sa zmesti narvy ho tam. tak reku si to neni daky zlepenec. ale teda to bude asi od vyroby. dík. Citovat
Qcko Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Je to normalne oznacenie vystupnej kontroly, bud ju oznacuje vyrobca dielu, alebo ich oznacuje automobilka pri vystupnej kontrole (spravnost namontovania vsetkych komponentov, kazdy model ma urcene body ktore sa musia kontrolovat). Citovat
rootsky Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Ještě by se mohl někdo zeptat proč jsou některé body bílé -> Protože došel žlutý značkovač... Citovat
Qcko Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Rootsky: je mozne najst aj viac farieb...bud si kazde oddelenie dava vlastnu farbu, alebo ako pises farba dosla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.