automale Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 tak tu je - vsimol som si to pri \"preberani\" auta. mam uz taky zvyk z parkoviska ze si vzdy obidem auto a pozriem nove skrabance. takze som dobre vedel ze tam predtym toto nebolo. samozrejme - to si uz tam mal. bohuzial auto si nikdy dokladne pred odovzdanim do servisu nefotim. najprv pozerali, potom ze som to tam mal, potom som ja zacal zvysovat hlas. tak ze ok spravia to ale tak za 2-3 tyzdne si mam zavolat lebo nestihaju. tusim som tam bol posledny krat. uz minule sa mi zdalo ze mi pribudli dake sramy v laku ale neboli velke a ani hlboke tak som to neriesil. toto je uz moc. a to chlapik je v podstate nieco ako znamy. odkedy mam auto chdim len k nemu. ale preslapov mal uz viacero asi tam koncim. ale mam toho dost. minuly rok som bol na geometriu lebo mam vyoseny volant - auto inac ide rovno. vravim potrebujem pozriet geometriu a zrovnat volant! - to mali prizvucene. volant je doteraz nakrivo. to zasa bolo v inom servise. mam toho plne zuby. farba je taka doost perletova /chameleon/ - kto ma dakeho \"novsieho\" renaulta tak pozna. kolko by ma to stalo??? vravel rozmyslam ze si to unho asi spravit nedam - bojim sa ze mi to dorve. navyse - mozem to takno nechat dlksiu dobu? bojim sa aby mi nezacali hnit casom dvere pod tym. je tu tusim dost ludi z BN a blizkeho okolia - neviete kam mam chodit servisovat auto??? zacinam byt z toho zufaly. [upravil dne 3.6.2011 17:21 automale] [upravil dne 3.6.2011 17:24 automale] Citovat
koblih69 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 No tak stane se, jednou mi v pneuservisu škrábli přední nárazník... servis bude na podobné věci pojištěný tak bych to majiteli řekl a myslím, že by to měl z pojistky bezproblémů pokrýt. Citovat
automale Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 ved v pohode - stane sa. mal tam toho teraz moc. ale mal to priznat a nie zaparkovat auto tak aby som si toho nevsimol a cakat kym stym odidem. ale ako vravim - zo zvyku si vzdy obidem cele auto. a ejhla. a tych reci ze som si to spravil sam ..... to uz si mal predtym.... to ma od feroveho jednania daleko. keby to priznal a povedal rovno pridi stym niekedy opravim to - ani neceknem. takto tam asi koncim. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Robis s toho strasnu vedu Viem ze mas auto rad, ale proste jedna sa o twingo Tamta farba nie je nijak narocna, namiesaju, da sa streknut ... Osobne by som kvoli tomuto asi nestriekal cele dvere, sice je tam oskrenina, ale stlae lepsie, ako keby sa ti niekto netrafil do odtienu a cely jeden diel ty bude kricat ako lakovany ... Hrdzavet to urctite nebude Kapotu po buracke prelozenu napoly, s tym ze na nej bola uplne opadana farba, som mal doma asi tristvrrte roka na dvore, co na nu stale prsalo, a ani naznak hrdze A to bola farba na velkych kusoch az na plech Citovat
automale Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 vedu ani nie ale uznaj - nenasere - ked ti tvoj znamy co mu doverujes a davas 3 roky opravovat auto odr...be dvere a ani sa neprizna? este ti do oci povie ze si to uz mal? a inac - co ked je to Twingo? pokial to nema hodnotu aspon milion tak sa k tomu netreba chovat normalne ci ako? a farba mi praveze az taka jednoducha nepride kedze to hadze odtiene od zeleno-modrej, modrej, cez sedu niekedy az do jemne zlata. Citovat
Judes Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Skús to preleštiť väčšina škrabancov by mala zmiznúť to čo ostane nebude až tak viditeľné, aspoň dočasné riešenie kým sa nedostaneš ku lakýrnikovi. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Automale - auto je hlavne spotrebna vec, a ma sluzit tebe, ako majitelovi na to, aby ta odviezlo kam potrebujes ... To je jeho primarny ucel ... Nie je ucelom, aby si sa stal otrokom svojho auta ... Je to len skrabanec, na starom aute ... ocividne byvas niekde na dedine, pretoze kebyze mam plakat za kazdym skrabancom, co mi kde kdo na aute spravil, tak naozaj nic ine nerobim, len sem pisem ... Raz mi v BA tak ohli blatnik, ze mi nesli otvorit spolujazdcove dvere, sranda ze ? Pred cca pol rokom komplet novy lak predku, 2 tyzdne a na blatniku mam sram z otvarania dveri ... To ze to spravil znamy, a nepriznal sa, je vec druha ... To si treba vybavit s nim ... Ale nariekat kvoli takemu skrabancu, a riesit to tu ... K farbe Automale, vybehni do prvej predajne kde miesaju znackove farby, a nebudes mat absolutne ziadny problem ... Hovorim to preto, lebo kamarat mal tuto farbu, kupoval si na auto kridlo, chcel ho dat do laku, isli sme na Ruzindolsku ulicu v Trnave, povedali kod farby, dala nam odtiene, pozreli sme, jeden sa uplne zhodoval, namiesali farbu, a hotovo Ziadny problem s tym nebol A nemyl si tu farbu s chameleonom To ma od neho HODNE HODNE daleko ... Moja rada, ako napisal Judes, prelestit tempom na stare laky, cast toho zleze, co ostane, bude malickost. Ked ti to tak vyslovne vadi, tak nastriekaj cely diel, a modli sa aby si chytil odtien ... Citovat
winco Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 taky hovorim prelešti Tempom na stare laky....som už tým opravoval vela špkrabancov a uspešne zmizli alebo sa aspoň zmenšili. A ked si nehaš namiešať farbu tak myslim že ani nemusiš stirkať cely diel ale strekneš len dany kusok ked trafiš odtieň tak to ani vidieť nebude Citovat
romik1 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 mne takto oskreli auto v umyvarke. Mal som ju pri robote tak som tam nechaval auto a ked bolo umyte tak mi ho vylozili na ulicu aby som ho videl. Raz prídem a pozeram aky zelený srám tam je. Oni ze to bolo a co si to dovolujem ich obvinovat ze mi to urobili oni. Najlepsie bolo ze maju zelenu branu do umyvarky a farba uplne sedela. Hadat som sa nehadal ale viac som tam nesiel a stratili dost zákazníkov co som mal známich a chodili tam a uz nechodia. Ale urcite to naserie. Auto ma sice sluzit ale takyto debilizmus vie potesit:blicismajlik Citovat
deddo306Break Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 mna by to poriadne nasralo a ten bordel čo by som tam narobil,fúú.Pri prezúvaní mi znamy oškrel nove kolesa a to každe.Skoro ma roztrhlo od jedu.Zavolal som mu a tvrdil mi,že to už bolo.Vynadal som mu a odvtedy k nemu nechodím... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 odřené auto nasere vždycky, ať je to starý Trabant,nebo nové Bentley už bych k němu auto nikdy nedal,lhaní do očí nemusím Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 taky hovorim prelešti Tempom na stare laky....som už tým opravoval vela špkrabancov a uspešne zmizli alebo sa aspoň zmenšili. A ked si nehaš namiešať farbu tak myslim že ani nemusiš stirkať cely diel ale strekneš len dany kusok ked trafiš odtieň tak to ani vidieť nebude Vidim, ze mas pravdepodobne vela skusenosti s lakovanim metalizovanych dielov karoserie To by vyzeralo, keby zastriekal, iba cast uprostred karoserie :D Winco to nie je ako spray tuning, a striekanie plastov v interieri ... Bud prelakovat cely diel, alebo nelakovat vobec ... Videl som profikov, co vedia aj zalestovat do stratena, ale takeho najst, je zazrak, a ked aj hej, nikto ty nezaruci, ze to nebude vidiet ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 pokud to auto nekdo ma rad a ma k nemu urcity vztah a NEBERE ho jen jako spotrebni zbozi ktere ma par let slouzit pak ho treba poslu ze skaly ... tak nevim proc by tu nemohl resit takovehle skrabnuti (ono dle fotek to zrovna male neni).. tak preju at se to nejak vyresi Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 pokud to auto nekdo ma rad a ma k nemu urcity vztah a NEBERE ho jen jako spotrebni zbozi ktere ma par let slouzit pak ho treba poslu ze skaly ... tak nevim proc by tu nemohl resit takovehle skrabnuti (ono dle fotek to zrovna male neni).. tak preju at se to nejak vyresi Ale tu sa nic neriesi Je to vyriesene, vie k tomu to spravil, ten mu klamal, ale povedal ze mu to opravi ... Tu sa iba place ... Place sa nad skrkancom ... Ja len vysvetlujem, ze keby sa automale prestahoval napr do BA, tak by plakal vkuse od rana do vecera ... Bohuzial ... Citovat
automale Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 keby len oskrete ale aj plech je prevaleny. a ako to tu par ludi pochopilo - nejde ani tak o ten sram aj ked ma to sre moc ale to klamanie do oci. pojdem tam uz len raz - mozno - dat mu to opravit aj s rozikom ze mi to sprasi. a potom uz nikdy. takychto preslapov mal viacej a toto bol vrchol. ale choval sa vzdy ako velky kamarat. co uz doba je zla. priklad - menene oblozenie - kotuce nechaj este tak, ok, - po 5000km divny zvuk pri przdeny - mal by si vymenit kotuce a aj oblozenie samozrejme. odstavenie centaralu - bud cez PC alebo on ma svoj sposob - za 30€ mi to spravi. tu som sa ten sposob dozvedel - vybrat chip z kluca a prilepit na spinacku. na geometreiu isto ist nemusis - po vymene manzenty ma taha dolava - predtym auto slo krasne rovno. je fakt pravda ze auto je v takom stave ako sa majitel stara a po akych servisoch chodi. Citovat
winco Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 taky hovorim prelešti Tempom na stare laky....som už tým opravoval vela špkrabancov a uspešne zmizli alebo sa aspoň zmenšili. A ked si nehaš namiešať farbu tak myslim že ani nemusiš stirkať cely diel ale strekneš len dany kusok ked trafiš odtieň tak to ani vidieť nebude Vidim, ze mas pravdepodobne vela skusenosti s lakovanim metalizovanych dielov karoserie To by vyzeralo, keby zastriekal, iba cast uprostred karoserie :D Winco to nie je ako spray tuning, a striekanie plastov v interieri ... Bud prelakovat cely diel, alebo nelakovat vobec ... Videl som profikov, co vedia aj zalestovat do stratena, ale takeho najst, je zazrak, a ked aj hej, nikto ty nezaruci, ze to nebude vidiet ... no tak s metalizovanimi lakmi nemám skusenosti skoro vobec žiadne....ale s nomálnym jo tak som myslel že je to podobne alebo rovnake......tak par don za milnu informaciu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 keby len oskrete ale aj plech je prevaleny. a ako to tu par ludi pochopilo - nejde ani tak o ten sram aj ked ma to sre moc ale to klamanie do oci. pojdem tam uz len raz - mozno - dat mu to opravit aj s rozikom ze mi to sprasi. a potom uz nikdy. takychto preslapov mal viacej a toto bol vrchol. ale choval sa vzdy ako velky kamarat. co uz doba je zla. priklad - menene oblozenie - kotuce nechaj este tak, ok, - po 5000km divny zvuk pri przdeny - mal by si vymenit kotuce a aj oblozenie samozrejme. odstavenie centaralu - bud cez PC alebo on ma svoj sposob - za 30€ mi to spravi. tu som sa ten sposob dozvedel - vybrat chip z kluca a prilepit na spinacku. na geometreiu isto ist nemusis - po vymene manzenty ma taha dolava - predtym auto slo krasne rovno. je fakt pravda ze auto je v takom stave ako sa majitel stara a po akych servisoch chodi. V tom pripade nechapem, na co si tam po tychto skusenostiach chodil ... Uz po kotucoch by som vyhladaval ineho cloveka ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.