Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás tu s novým dotazem. Předem říkám,že jsem poctivě hledal a něco jsem našel, ale i tak potřebuju poradit. Nemůžu přijít na to jaký mám číslo barvy. Z levého tlumiče to už dávno zmizelo.Nechal jsem si sprej namíchat podle vzorníku,ale to se moc nepovedlo. Našel jsem na netu nějakou tabulku,ale jsou tam dvě čísla (přiložím do druhé fotky). Nevíte jaká se dávala?

post-32452-1410961758909_thumb.jpg

Odesláno

Když otevřeš přední dveře řidiče, tak v těhlech místech viz foto by měla být nalepená taková samolepka s údajema, na sloupku jakoby, podívej se:

dscf3739ko.jpg

Odesláno

Jj to vím...mám starej model(má to být tam u uložení tlumiče), je tam jen něco jako B02 myslím...někde jsem tu ten štítek viděl. Najdu a vložím to sem.

Odesláno

Ta tabulka co je tam je pre majitelov P106, je mozne ze 306 ma ine oznacenie farieb ... to co mas na tlmici by malo byt ono :)

Frozz: na stlpiku to maju novsie auta :)

Odesláno
Ta tabulka co je tam je pre majitelov P106, je mozne ze 306 ma ine oznacenie farieb ... to co mas na tlmici by malo byt ono :)

Frozz: na stlpiku to maju novsie auta :)

Bohužel,to kód barvy není. Byl jsem si už nechat míchat barvu. Paní si s tím lámala hlavu. Ale podle toho čísla barvu nenašla a vzorník selhal.

Našel jsem tu jedno vlákno s bílou 306 a ten měl P0WT

[upravil dne 31/5/11 19:10 tomm176]

Odesláno

Zajtra sa ti pozriem ja na kod farby, bielu mam, tak uvidime, mali by to byt 4 pismena, to sedi, ale mam to takisto zelenou farbou na lavom tlmici :)

Odesláno
Zajtra sa ti pozriem ja na kod farby, bielu mam, tak uvidime, mali by to byt 4 pismena, to sedi, ale mam to takisto zelenou farbou na lavom tlmici :)

to bys byl moc hodnej ;)

Odesláno

tak bohuzel v charakteristice vozidla nazev barvy neni, je tam jen LAK MAT, ale pro 306 se delala jen bila Banquise kod EWP

Odesláno
Není možné, aby auto stářím změnilo barvu? Pak je kód barvy na nic, protože to přesně nesedí.

Samozřejmě to možné je,ale auto jsem teď vzal trošku tempem a lak je jak novej :D. Právě,že jsem si nechal namíchat podle vzorníku. Samozřejmě se kousek rozleštil při výběru barvy.

Odesláno

Leštěnka to někdy nezachrání. Pamatuji na tátovu Avii, byla deset let stará, v netypické barvě - žlutá. Barva nevypadala špatně, ale když chtěl zatřít zrezlá místa, nechal si namíchat dle vzorníku a to nově natřené bylo jasně vidět. Přikládáme to tomu, že auto bylo relativně často myto nějakým saponátem.

Viz foto, bohužel je staré, foceno ještě mobilem ... Viz linka nad nápisem Turbo

post-15148-14109617597502_thumb.jpg

[upravil dne 31/5/11 20:37 MilanF1]

Odesláno

Ještě trochu z boku, kde jsou vidět bočnice, ale ty jsou laminátové (originální lakování), barevný rozdíl patrný oproti dveřím.

V podstatě toto je desetileté auto :) Mělo najeto 370tkm.

post-15148-14109617597935_thumb.jpg

Odesláno

No chci to zkusit podle orig kódu.Podle vzorníku jsem to zkoušel a výsledek je k pláči :bojim...bohužel telefon to moc nezabral,ale fakt je tam markantní rozdíl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...