podgy4 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Zdravím všechny peugoťáky.Včera jsem si doma zkoušel udělat na displeji průměrnou spotřebu a aktuální spotřebu.Displej jsem vyndal a po pravé straně byl jakýsi 4.polohový přepínač.Zkusil jsem ho přepnout na jednu polohu a změnilo se v tom,že teplota se přesunula na levou stranu a na levo se ukazal nejspiš dojezd v km,ale nic to neměří.Tak jsem zkusil kouknout na čerpadle,ale tam bylo mnoho drátů,poradil by mi někdo jak na to??díky Citovat
Bendy_- Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Ahoj, nejdříve bych se podival jestli máš natažené všechny kabely k displeji, vše je krásně popsané v tomhle vláknu Citovat
Benžík Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Musis tam mit dva konektory aby to ukazovalo. Citovat
Kdo Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Včera jsem si doma zkoušel udělat na displeji průměrnou spotřebu a aktuální spotřebu.Displej jsem vyndal a ... Odkaz jsi už dostal, je tam popsaná i funkce těch poloh trimru, jen by mně zajímalo, jak jsi chtěl, aby ti displej něco ukazoval, když jsi ho vyndal z auta a odnesl domů? Okamžitá spotřeba se ukazuje pouze za jízdy a celková průměrná se ukládá do paměti a pak se vyvolá zmačknutím tlačítka. Tím žes ho vyndal a tedy odpojil jsi ho stejně nejspíš vymazal, takže i po opěrovné montáži se dozvíš jen tu aktuální za jízdy. Citovat
zolco Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Ja mám asi ten istý problém,že hodinky ukazujú čo sa im zachce.Mám zodratý trimer v nádrži.Dá sa to nejako opraviť?Kolko stojí nový? Citovat
podgy4 Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 já jsem s tím byl doma.tak jsem to mel na mysli.Nafotím, co mám v konektoru za drátky,pak uvidíme,co dál Citovat
podgy4 Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 Včera jsem si doma zkoušel udělat na displeji průměrnou spotřebu a aktuální spotřebu.Displej jsem vyndal a ... Odkaz jsi už dostal, je tam popsaná i funkce těch poloh trimru, jen by mně zajímalo, jak jsi chtěl, aby ti displej něco ukazoval, když jsi ho vyndal z auta a odnesl domů? Okamžitá spotřeba se ukazuje pouze za jízdy a celková průměrná se ukládá do paměti a pak se vyvolá zmačknutím tlačítka. Tím žes ho vyndal a tedy odpojil jsi ho stejně nejspíš vymazal, takže i po opěrovné montáži se dozvíš jen tu aktuální za jízdy. Stím ukazovaním:Ten přepínač je otočný na 4.póly.Jedna poloha mi ukazuje dojezd v km,ALE NIC NEMĚŘÍ a ty tři ostatní mi ukazujou pořád rádio a teploměr. Citovat
MJSytic Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Přečti si to vlákno o plaubním PC a pochopíš to. Je zbytečný, aby ti tu někdo všechno znovu popisoval, když je to v tom vláknu komplet všechno Přepínač zboku je jen na přepínání typu zobrazení(s rádiem bez rádia apod.). Na přepínání voleb palubního PC bys měl mít tlačítko na konci páčky stěračů. Pokud tam není, tak PPC nemáš a musíš ho podle toho návodu dodělat ... [upravil dne 31.5.11 13:33 MJSytic] Citovat
podgy4 Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 Přečti si to vlákno o plaubním PC a pochopíš to. Je zbytečný, aby ti tu někdo všechno znovu popisoval, když je to v tom vláknu komplet všechno Přepínač zboku je jen na přepínání typu zobrazení(s rádiem bez rádia apod.). Na přepínání voleb palubního PC bys měl mít tlačítko na konci páčky stěračů. Pokud tam není, tak PPC nemáš a musíš ho podle toho návodu dodělat ... [upravil dne 31.5.11 13:33 MJSytic] Když koupím na vrakovišti páčku z NEW modelu, na který už mikrospínač bude,stači tedy zapojit jen ty dva drátky do těch volných míst v konektoru a bude to chodit? Citovat
MJSytic Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Máš starej model, tak použij i starý typ páčky Jediný, co ti bude chodit bude přepínání těch hodnot PPC. Aby ti to začalo počítat a ukazovat musíš ... viz to vlákno - hezký čtení Citovat
podgy4 Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 tak mikrospímač z pc(z resetu) jsemdal do páčky dle návodu(Díky MJSytic)přepínání mi funguje,aůe nic mi to neměří.Byl jsem dnes v peugeotu,tam mi řekli, že to neumí rozchodit.co mám dělat?jsem z Českých Budějovic Citovat
Benžík Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Prohledej vlakni o PP. Nejspis staci dotahnout dva dratky od budiku, dva z konektoru u pedalu a jeden z ŘJ motoru. Citovat
MJSytic Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Nedá a nedá pokoj Veškerý popis napojení (jakej kabel od řj, jakej kabel od budíků atd) všechno je popsané v tom vlákně, jak jsme ti tu dali odkaz Já jsem ho taky musel celé přečíst, když jsem si PPC dodělával Vypadá to složitě, ale když si to hodíš na papír, pochopíš, že je to celkem brnkačka Citovat
comm Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 a napojil si vsetkych 5 kablov na zvazok co je pri volante cierny alebo hnedy konektor. Citovat
podgy4 Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 Jeste jsem si ani nepočetl o tom návodu a už jsem blázen jen z těch vašich příspěvků.Spíše bych to věděl nějak popsat od toho kdo už to dělal nějak jednoduše, díky.víte nejsem odborník Citovat
Bendy_- Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 odkaz od Benžíka odkazuje jen na stranku, to kdyz by si mel nastavene jine strankovani tak by si to nenasel tenhle odkaz by mel odkazovat primo na prispevek a kdyby ne tak Benžík asi mysli prispevek od Dave_k Zasláno 2-3-07 v 18:02 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.