Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nikde jsem to tu nenašel, takže mám další dotaz. Na autě má dost oloupané chromování na klikách. Řešil jste to někdo nějak? Dají se normálně sundat a nechat to někdo pokovit nebo tak? Nový stojí ranec, takže mě jiný řešení nenapadá....:myslim

Odesláno

no nejrychlejši a nejlevnějši asi řešeni...sundat a nechat si to nastřikat jinak nevim .pochromovat si to znovu tak tě to vyjde draž než by jsis koupil nove je fakt že asi 50% 807 to oliza a nikdo asi neřeši ja taky zatim ne:Daž budu dělat křidlo a naraznik do barvy tak pujdou i kliky ale ted mě trapi jine věci na autě než kliky:bojim.nech to na přišti leto .uvidiš co ti to uděla po zimně.

Odesláno
Mě ani nenecháte řešit takovou kravinu, když zatím nemám nic zásadnějšího k řešení :D
bud rad že zatim take ptakoviny...a moc to tady nepročitej protže budeš brečet jak si přečteš něco a zaměřiš se na to tak budeš hned v servisu s tim..mě autobus stal letod 80tkč s pořizovaci cenou 180tkč jsem mohl mit nove auto ne sice velikosti ani vybavou tak luxusně ale nove..ikdyž ani nove na tom mnohdy nejsou o moc lip:rolla to tě nechcem strašit ale myslim že tady snad neni nikdo co by neřešil nějakou věc na autě
Odesláno
Mě ani nenecháte řešit takovou kravinu, když zatím nemám nic zásadnějšího k řešení :D
bud rad že zatim take ptakoviny...a moc to tady nepročitej protže budeš brečet jak si přečteš něco a zaměřiš se na to tak budeš hned v servisu s tim..mě autobus stal letod 80tkč s pořizovaci cenou 180tkč jsem mohl mit nove auto ne sice velikosti ani vybavou tak luxusně ale nove..ikdyž ani nove na tom mnohdy nejsou o moc lip:rolla to tě nechcem strašit ale myslim že tady snad neni nikdo co by neřešil nějakou věc na autě

Hele buďte rádi že to forum tu je, jináč by jste cálovali za servis ještě víc. Takhle si tu poradíme co a jak opravit bez servisu. Zatím.:papa

[upravil dne 30/5/11 10:02 Tango C8]

Odesláno

tak to je jasna věc..od čeho jineho by to tu mělo byt ale je to fakt..neřikej že se ti to taky nestalo že jsis něco přčetl a zjistil jsi že to je v čoudu a jinak by ti to ani nepřišlo že tam je problem..

Odesláno
tak to je jasna věc..od čeho jineho by to tu mělo byt ale je to fakt..neřikej že se ti to taky nestalo že jsis něco přčetl a zjistil jsi že to je v čoudu a jinak by ti to ani nepřišlo že tam je problem..

:myslim Hm, tak nějak přemýšlím že ani ne a když , tak to jsou prkotiny, tak jak ta klika :roker

Odesláno
Ale nevyřešilo :D

No nějaké návrhy tam byly, ale když to nestačilo, tak tady jsou další:

sundat z nich původní plast a nastříkat do barvy auta nebo stříbrnou metalízou

sundat z nich původní plast a nechat pohliníkovat

neřešit, případné ostré olupující se kraje zastřihnout (tak jsem to zatím udělal já)

potáhnout folií jako se dává na kapotu (3D karbonová, stříbrná, ....)

koupit nové kliky, tuším, že od roku 2006 už nejsou potahované plastem, ale stříkané

[upravil dne 30/5/11 15:10 Bigbadjohn]

Odesláno

Člověče, máš to rok 2005, máš ještě černý ochranný lišty na dveřích, nejsem si jistej, že kliky jsou stříkaný, ale na obrázku není vidět, že by se to loupalo. Začíná to tak, že ten plastový povlak popraská, jsou to jen takový pavučinky a pak se to začne loupat.

Odesláno
Člověče, máš to rok 2005, máš ještě černý ochranný lišty na dveřích, nejsem si jistej, že kliky jsou stříkaný, ale na obrázku není vidět, že by se to loupalo. Začíná to tak, že ten plastový povlak popraská, jsou to jen takový pavučinky a pak se to začne loupat.

A většinou zespoda kliky :papa

Odesláno

podle SB je to nejak zmatený - píšou do č.11304 chromový vzhled, pod tím lakovaný vzhled - obojí šedá lion

a potom do č.11291 oživení řady je šedá chrome.

ale tyto čísla jsou až říjen 2007.:myslim

post-35023-14109617718662_thumb.jpg

tak si budu přát, aby se to neoloupalo:roll

Odesláno

Mám doma jednu přední a jednu zadní kliku, který se už ale taky začínají loupat. Tak jsem si řekl, že je oloupu, nastříkám stříbrnou metalízou, vyměním je a to samé udělám s dalšími dvěmi. Ale není to tak jednoduché jak jsem si myslel. Vypadá to, že jednu kliku bych loupal několik hodin. Nezkoušel jste to už někdo a nemáte na to nějakej fígl?

[upravil dne 12/6/11 23:56 Bigbadjohn]

Odesláno

A není lepší koupit kovové? Já tam mám kovové a je klid. U novější vuzů je tam dávali. Asi bylo hodně případu loupání se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...