Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tady jde vidět jak malo stačí chlapovi aby se dostal do dětskych let a jak malo mu stači ke štěsti:aut radost bych přirovnal asi k nakupu mercedesu..až na ty nějake bolistky co ty auta maji asi jine ani nechci max něco stejneho nebo většiho:roll

Odesláno

čím starší kluk tím dražší hračky... :D

Rozsezený sedačky??? To by mne celkem zaráželo pokud tedy původní majitel nebyl 150KG a víc hromotluk... :D

pokud ne tak bych se trochu pozastavil u kilometrů...

Odesláno

Ďakujem Pe.Tr, už som si myslel, že ani nezbadáš toto vlákno :D

Sasula, rozsedené, som mal na mysli vodičovu, ten slávny kraj sedačky na ľavej strane. Inak našiel som dva inzeráty s vymenenými vodičovými sedačkami, jedna mala úplne iný poťah ako ostatné a na druhej bola zas úplne iná sedačka, ani neviem z čoho.

Odesláno

Nazdar, gratulujem k bubline:D Máš velmi dobrý vkus /mám skoro to isté/ Chcel by som ta poprosiť ak sa ti podarí stiahnuť niečo v slovenčine /češtine/ daj prosím ťa vedieť odkial a ako, zatial stále na to nemám čas:(

Prajem vééééééééľa spokojných KM

Odesláno

Ďakujem.

A mám hneď otázku. Vŕzgajú niekomu el. šúpačky? Mne to vŕzga a vidím to na lanko, čo je schované v tej lište pod posledným oknom. Namazať sa to bojím aby sa tam prach nenalepil.

Návštěvník
Odesláno

Mě vŕzgajú akorát když se dovíraj, v tý pozici než zaklapne zámek - neřeším.

Odesláno

už som to pozeral. Sú tam asi ložiská a tie vŕzgajú. Strekol som tam na skúšku WD40 a prestalo to. Zajtra tam streknem trošku oleja cez ihlu a striekačku.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ak môžeš /marko306/ daj vedieť ako sa ti to stalo?? /slovenčina:D/

Nadávno som šlapal podla navi /mapy 2005/ a hubovalo to na mňa po anglicky pred každou križovatkou:D, a to nevravím že som sa pol cesty som sa vznášal /staré map/:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...