Přejít na obsah

Kovo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

Vše od uživatele Kovo

  1. Kovo

    úsporný režim

    Auto je ešte v service, tak uvidím, dám vedieť.
  2. Kovo

    úsporný režim

    Tak dnes auto cestovalo na odtahovke do Peugeot servisu.
  3. Kovo

    úsporný režim

    Nie, hlášku imobilizéru nehlási a skúšal som aj druhým kľúčom
  4. Kovo

    úsporný režim

    Zdravím, baterku som znovu nabil, ale auto neštartuje. Štartér točí, ani nič z toho nepomohlo.Pri zopnutí kľúča počuť cvaknutie od nádrže, ale..... Neviete čo to mohlo byť? Ak máte nejakú radu, prosím poradte, vďaka.
  5. Kovo

    úsporný režim

    Nazdar páni! Dnes som chcel naštartovať, a moja 807 ma sklamala na plnej čiare. Mám 1-ročnú VARTU Silver 77Ah 780 A , a nepodarilo sa mi naštartovať. Teplota -2°C. Je pravda že jazdím prevažne veľmi krátke trate a baterke to moc neprospieva, ale inak sa nedá. Včera som naštartoval celkom v pohode, ale dnes nula bodov, vypísalo mi to hlášku úsporný režim. Skúšal som to naštartovať pomocou káblov, aj štartovavieho bustera od kamoša, ale nič. Odpojil som aj AKU na chvílu, potom dalo hlášku, \"chyba imobilizéra\", neskôr \"chyba arbegu\", ale žiadna zmena. Stále pri otočení klúča hlási \"úsporný režim\". Ak máte nejakú radu, prosím poradte, vďaka.
  6. Kovo

    Zaseknutá lyžina

    Ďakujem, vyskúšam to zhodiť a celé premazať.
  7. Zdravím, chcem sa spýtať, či ste mali niekto podobný problém, a ako ste ho vyriešili. Cez výkend som potrebolal niečo odviesť na streche, ale mal som smolu, nedala sa my posúvať zadná lyžina. Pravá strana sa nejak zasekla, a nešlo s ňou pohnúť ani dopredu, ani dozadu. Skúšal som to nastriekať olejom, nečistoty v kolajniciach som skontroloval, ale nič nepomohlo.
  8. Zdravím, chcem sa spýtať, či máte niekdo skúsenosť s vodíkovým vyvíjačom, alebo aký máte názor na takáto niečo. Rozmýšlam o montáži do mojej 807 2,2 HDI. Prikladám nejaké odkazy ohľadom tejto tématiky. www.jednavodu.cz http://www.sspower.sk/ Ďakujem za Vaše názory a skúsenosti.
  9. Kovo

    mapy rt3 2012

    Možem poprosiť o link rt3? Ďakujem
  10. Kovo

    Couvací senzor

    Zdravím, mám dorábané senzory v predu aj v zadu. Zadné OK, a predné niekedy začnú pískať, hlavne teraz v zime, alebo počas dažďa. Po očistení - utretí senzorov znovu Ok.
  11. Kovo

    aktivace AUX vstupu

    Chcem sa spýtať, či si to už niekto takto sám prerábal, a aké má skúsenosti, alebo kto to vie urobiť za nejakú rozumnú sumu. ďakujem
  12. Kovo

    Už mám 807

    Tak ja som tam narval celu latrínu.
  13. Kovo

    Už mám 807

    Gratulujem, a prajem vela km, bez velkých investícií.
  14. Kovo

    Núdzový režim

    Radčej sa človek s tým pohrá, a dúfa, že bude všetko ok, ako mať problémi, a postupne meniť vela vecí.
  15. Kovo

    Núdzový režim

    Problém vyriešený! Dnes mi prestala kontrolka svietiť počas jazdy po meste, ale akonáhle som zaradil 5-ku, a dosiahol som rýchlosť okolo 100 km/h, tak sa znovu rozsvietila, a auto prestalo ťahať. Ale to som mal už namierené do PEUGEOTU na diagnostiku. Po napojení na PC našlo trvalú závadu- vysoký tlak turba, a ešte nejakú dočasnú závada regulátoru tlaku turba. Po hodine zisťovania sme prišli na to, že mám prerušenú hadičku od regulátoru tlaku turba k turbu. Museli sme zhodiť filter klímy aby sme sa dostali k hadičkám. Roztrhnutá bola až za filtrom, zlý prístup, ale spojili sme ju spojkou a vypadá to že je to OK. Bol som sa previesť a auto išlo ako má byť. Takže závada odstránená a nebolo to ani drahé.
  16. Zdravím! Mám problém, rozsvietila sa mi kontrolka diagnostiky, na dispeji mi nevypísalo žiadnu hlášku, a auto prestalo ťahať. Na 5-stupni max 2200-2500 otáčiek, na 6- stupni max 2000 ot.,max rychlosť 110 km/hod. Pri jazde po meste ani moc necítiť že to neťahá. Motor 2,2, 94 kW 4HW rv.2004, najazdene cca 165500km. Filtre a servis bol robený asi pred 1,5 rokom pri 160 tisv origo PEUGEOTE. V poslednej dobe na tom moc nejazdím, viac to stojí ako jazdí a včera som bol v NR-BA a späť po dialnici a ježili sa mi vlasy z tej jazdy. Ak ste mali podobný problém, dajte prosím vedieť, alebo poradte čo s tým. Ďík.
  17. Kovo

    Pískanie ventilátora

    Zdravím, konečne som sa k tomu dostal, premazané, uvidím kolko to vydrží.
  18. Kovo

    Pískanie ventilátora

    Vyskúšam, nie je tam náhodou ešte jeden motorček niekde v palubovke ?
  19. Zdravím, chcem sa spýtať,či ste niekto nemali podobný problém a ako ho vyriešiť. Začalo mi pýskať z ľavej strany, myslím že to ide s motorčeka ventilátora, lebo keď úplne stiahnem prúdenie vzduchu to prestane pískať, alebo keď dosť pridám. Je to dosť nepríjemné, neviem ako sa dostať k tomu motorčeku, a či pomôže premazanie. Ak ste to niekto už riešili, dajte vedieť. Dík.
  20. Kovo

    Trošku z Vlčkoviec

    Pekná panorama, zraz v pohode.
  21. To si ma moc nepotešil,lebo s tými origo sviečkemi\"H7\" po tme vela nevidieť.
  22. Zdravím! Mám obyčajné svetlomety s H7,svietia veľmi biedne,rozmýšlam nad xenonovou sadou, ale bojím sa čo policajti,keďže nemám ostrkovanie. Čo múdreho poradíte?
  23. Kovo

    elektrika 306 - vyreseno!!!!!

    Ja som mal niečo podobné na mojej starej 306 1,6 benzín.Problém bol s kostrou. Vymenil som - kabel a bolo po probléme. Skontroluj všetky ukostrenia od bat. ku karosérií
  24. Kovo

    Výměna žárovky

    Ja pri vymene ziarovky pouzivam male zrkadlo, pomocou ktoreho vydim na ziarovku a konektor, lebo bez neho sa mi tazko spravne nasadzovala ziarovka do osadenia. Vyskusaj!
  25. Chcem sa spytat, ohladne pneumatik Semperit Speed-Grip, mate ich niekto ? Ste s nimi spokojny? Neviem sa rozhodnut medzi tymto modelom a Matadorom MP 59
×
×
  • Vytvořit...