Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám jeden vpredu na spolujazdcovej strane, ale neviem kto a kedy to spravil. naštastie to nieje vidno, iba ak ti to fakt niekto ukáže. Sám som nato došiel iba ked som utieral po umytí auto...

Odesláno

Ja mám vyhradené parkovacie miesto ako vidíš :D

Furt tam parkujem a vždy tam nechám kopec miesta pre vodiča vedla ale aj tak to ako vidím nestačí :D

A kludne dojdi po mna do Šamorína, pojdeme odtial spolu :aut

Potrebujem predsa ochranný sprievod :bacha:D

• O 3 měsíce později...
Odesláno

:mrkDnes mi volali od predajcu že moja 807-ma je už tu !!!!:mrk

...a ja nemám ešte pre ňu meno :myslim ale teším sa jak malý chlapec kedy ju poprvykrát uvidím :D:D:D

Odesláno

Tak už ho mám konečne doma :cool: - zatiaľ ešte na prevozkách - taaaaaak sa tešíííím !!!!:D:D:D

Fakt je to VEĽKÉ auto až som to nečakal a jazdí SUPER. Ja som sa na 807 nikdy doteraz neviezol iba som sedel v jedej v bazári a objednal som to tak povediac \"na slepo\" aj vďaka tomuto fóru ale neľutujem :papa

Odesláno

Pripájam sa aj ja...aby tá Tvoja biela láska na slepo splnila všetky tvoje očakávania a aby keď aj pominie zamilovanosť si jej vedel odpustiť nejaké tie chybičky..:)

Veľa štastných km..:papa

Odesláno
:papaĎakujem všetkým, dúfam že mi zamilovanosť ostane navždy podobne ako mam rád aj svoje predchádzajúce auto ktoré mi ostáva aj keď je to len malá fabka. Clovek sa nesmie stať otrokom svojho auta, ale treba k nemu určite pristupovať s láskou a ono sa za to odvďačí !!!!:cool:
Odesláno

Vďaka za gratulácie :papa

tomike kľudne sa zastav, len som teraz od rána do polnoci v práci tak sa musíme nejako dohodnúť !:cool: preto som ani fotky nestihol cez víkend:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...