Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No to tie moje R15 mi postačia:D R16 mám plechy a v prvom rade musím dať auto do kopy (brzdy, náplne a tak) a až vydajú peniaze, tak potom budú čačky, mačky:aut

Tak ja moc tiež teraz penazí navyše nemám ale vianoce sa blížia tak prečo si nespraviť darček :D

kúpil som si už aj alarm na 807-čku, dnes došiel a par šrobov tam chýba :myslim Uvidíme keď mi to dajú na auto kedže v základe alarm nebol iba central...

Odesláno

dnes som glancoval a vysával auto cca 2 hodiny, bez rádia, ale mal som pootvárané všetky dvere. Šiel som potom naštartovať a ejha, nič. Baterka mala pod 12V. R.v. baterky je 2009. Čo ju mohlo vybiť? Stretli ste sa s tým už niekto z autobusákov?

EDIT, baterku som nahodil a svietili mi svetlá + stretávačky. Vypínač svetiel bol vypnutý, tak sa mi asik nejak zapali svetlá a to mi vybilo baterku. Po nahodení zatiaľ všetko funguje tak ako má akurát mi vodičove okno nezavrie pri zamknutí auta :myslim

[upravil dne 16/7/11 14:02 marko306]

Odesláno

Tak ta baterka už mohla být slabší a to vnitřní osvětlení je třeba dorazilo. Já to dávám tak jednou za měsíc přes noc na nabíječku. Ze začátku jsem to nedělal a asi po dvou měsících se mi při startování pustili všechny blikače (indikace nízukého nabití baterky).

S tím okýnkem se mi to zrovna dneska stalo taky, ale obráceně. Při odemknutí auta se mi při druhém zmáčknutí odemykacího tlačítka nestáhlo řidičovo okýnko. Stáhnul jsem ho ručně a když jsem je pak zavíral tak to řidičovo nechtělo vyjet zpátky nahoru. Vždycky popojelo kousek a zastavilo se. Když jsem přijel domů tak jsem vypnul motor, znovu zapnul klíček a sjel s oknem dolů. Celou dobu co jelo jsem držel tlačítko a ještě asi 5 vteřin potom. Pak jsem s ním vyskákal nahoru a když tam dojelo tak jsem to tlačítko taky ještě asi 5 vteřin držel. Pak jsem vypnul klíček a od tý doby to zase funguje jak má.

Odesláno

No to aj mne skákali obe predné okná, ale to vodičovo mi aj tak nešlo hore a ani dole s diaľkovým. Spravil som to ako si mi to ty teraz pisol (akurát mi už okná neskákali) a všetkomi zas funguje.

DÍKY Bigbadjohn :papa:

Odesláno

Hele ale to by asi nemělo být nutné, pokud člověk nepopojíždí jen ve městě a nestartuje co 5 minut, dávat dobíjet akumulátor pokud je v pořádku. Kdykoliv se dá podívat přes displej na stav nabití. A já měl třeba strach jak jsem jel teď do Anglie nechat 3 hodiny běžet lednici na trajektu abych pak nastartoval a naprosto v pohodě a to ta lednice má poměrně velkou spotřebu. Takže asi nebude něco OK, když světýlka a radio by to způsobily. Pak následně jsem nechal běžet lednici i 5 hodin a baterie stále v pohodě naplno.

Odesláno

No tak já opravdu jezdím většinou město a startuje co dva až tři kilometry, takže jednou za měsíc to nechám nabít.

Taky by mě zajímalo kde to je na displeji vidět jak je nabitá baterie.

A k lednici. Netvrď mi, že jsi nechal běžet 5 hodin lednici u stojícího auta (vypnutý motor) a že byla baterka potom plná. Že jsi nastartoval, to věřím, ale že by byla plná? Lednice mívají tak kolem 65W a to je při 12V 5,5Ah. Takže za 5 hodin to je 27,5Ah a baterka má 74Ah, takže 1/3 kapacity v háji.

Odesláno
No to aj mne skákali obe predné okná, ale to vodičovo mi aj tak nešlo hore a ani dole s diaľkovým. Spravil som to ako si mi to ty teraz pisol (akurát mi už okná neskákali) a všetkomi zas funguje.

DÍKY Bigbadjohn :papa:

Pred týždňom sa mi stalo to isté, ale iba spolujazdcové okno /vyskákať hore a dole/ Ja som len zhodil tapacír (pozor na schovaný šróbik pod odrazkou, len ju vylúpnuť) a poprezeral kontakty a nakoniec som pomykal motorčekom a okno zrazu išlo plynulo:D Boli uvolnené šróby /tak na jednu otáčku/ čo držia motorček Asi sa jazdením vytriasli

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...