Jooooose-1 Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 No to tie moje R15 mi postačia:D R16 mám plechy a v prvom rade musím dať auto do kopy (brzdy, náplne a tak) a až vydajú peniaze, tak potom budú čačky, mačky:aut Tak ja moc tiež teraz penazí navyše nemám ale vianoce sa blížia tak prečo si nespraviť darček kúpil som si už aj alarm na 807-čku, dnes došiel a par šrobov tam chýba Uvidíme keď mi to dajú na auto kedže v základe alarm nebol iba central... Citovat
jarmyl Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 zdar tak ty kola LARGO v 16\" mám z výroby a vypadaj takhle: Citovat
bajza206 SW Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Jedny znejhezčích na 807:super Citovat
marko306 Odesláno 12. červenec 2011 Autor Odesláno 12. červenec 2011 Videl som nejaké fotky týchto kolies na 807 a zdali sa mi väčšie ako mám ja, tak som si nebol istý či je to očný klam alebo čo. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 momentálne uvažujem hlavne nad sedačkami dozadu, buď dve samostatné alebo tú lavicu. Tá lavica ale posobí trošku úzko. Nemá niekto skúsenosť? Citovat
Milan+ Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 A proč jsi si to neobjednal rovnou vše naráz,vyjde to vždy levněji s koupí auta než to pak dokupovat. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Dve samostatné sedačky 960 euro a to isté pýtajú za lavicu. Keď si to objednám cez internet už použité tak to stojí cca. 300 euro... Citovat
marko306 Odesláno 13. červenec 2011 Autor Odesláno 13. červenec 2011 Jooooose-1 a budeš mať v papieroch 8 miest na sedienie? Jarmyl, mimochodom máš opačne nahodené priečniky Citovat
bajza206 SW Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 A jo ty máš teda voči:o no vypadá to divně Citovat
Jooooose-1 Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 V peugeote mi vybavia aj prihlásenie a povedali že 5-8 miest by malo byť v techničáku... Citovat
jarmyl Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 To je fotka ještě z německa, ten trotl s tím asi jezdil dýl, protože je to ze zadní strany víc ošlehaný. Otočil jsem to hned po koupi Citovat
marko306 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 dnes som glancoval a vysával auto cca 2 hodiny, bez rádia, ale mal som pootvárané všetky dvere. Šiel som potom naštartovať a ejha, nič. Baterka mala pod 12V. R.v. baterky je 2009. Čo ju mohlo vybiť? Stretli ste sa s tým už niekto z autobusákov? EDIT, baterku som nahodil a svietili mi svetlá + stretávačky. Vypínač svetiel bol vypnutý, tak sa mi asik nejak zapali svetlá a to mi vybilo baterku. Po nahodení zatiaľ všetko funguje tak ako má akurát mi vodičove okno nezavrie pri zamknutí auta [upravil dne 16/7/11 14:02 marko306] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Tak ta baterka už mohla být slabší a to vnitřní osvětlení je třeba dorazilo. Já to dávám tak jednou za měsíc přes noc na nabíječku. Ze začátku jsem to nedělal a asi po dvou měsících se mi při startování pustili všechny blikače (indikace nízukého nabití baterky). S tím okýnkem se mi to zrovna dneska stalo taky, ale obráceně. Při odemknutí auta se mi při druhém zmáčknutí odemykacího tlačítka nestáhlo řidičovo okýnko. Stáhnul jsem ho ručně a když jsem je pak zavíral tak to řidičovo nechtělo vyjet zpátky nahoru. Vždycky popojelo kousek a zastavilo se. Když jsem přijel domů tak jsem vypnul motor, znovu zapnul klíček a sjel s oknem dolů. Celou dobu co jelo jsem držel tlačítko a ještě asi 5 vteřin potom. Pak jsem s ním vyskákal nahoru a když tam dojelo tak jsem to tlačítko taky ještě asi 5 vteřin držel. Pak jsem vypnul klíček a od tý doby to zase funguje jak má. Citovat
marko306 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 No to aj mne skákali obe predné okná, ale to vodičovo mi aj tak nešlo hore a ani dole s diaľkovým. Spravil som to ako si mi to ty teraz pisol (akurát mi už okná neskákali) a všetkomi zas funguje. DÍKY Bigbadjohn : Citovat
MotoMoto Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Hele ale to by asi nemělo být nutné, pokud člověk nepopojíždí jen ve městě a nestartuje co 5 minut, dávat dobíjet akumulátor pokud je v pořádku. Kdykoliv se dá podívat přes displej na stav nabití. A já měl třeba strach jak jsem jel teď do Anglie nechat 3 hodiny běžet lednici na trajektu abych pak nastartoval a naprosto v pohodě a to ta lednice má poměrně velkou spotřebu. Takže asi nebude něco OK, když světýlka a radio by to způsobily. Pak následně jsem nechal běžet lednici i 5 hodin a baterie stále v pohodě naplno. Citovat
marko306 Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 A kde to tam viem pozrieť na tom display to nabitie baterky? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 No tak já opravdu jezdím většinou město a startuje co dva až tři kilometry, takže jednou za měsíc to nechám nabít. Taky by mě zajímalo kde to je na displeji vidět jak je nabitá baterie. A k lednici. Netvrď mi, že jsi nechal běžet 5 hodin lednici u stojícího auta (vypnutý motor) a že byla baterka potom plná. Že jsi nastartoval, to věřím, ale že by byla plná? Lednice mívají tak kolem 65W a to je při 12V 5,5Ah. Takže za 5 hodin to je 27,5Ah a baterka má 74Ah, takže 1/3 kapacity v háji. Citovat
jarmyl Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 No nechci vám kazit radost, ale to co je v menu na displeji je stav záložní baterie v RT3( ta drží nastavení rádia a PP a všeho okolo) Citovat
bajza206 SW Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 tak tak nemá to s baterii v autě nic společnýho Citovat
Dudko Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 No to aj mne skákali obe predné okná, ale to vodičovo mi aj tak nešlo hore a ani dole s diaľkovým. Spravil som to ako si mi to ty teraz pisol (akurát mi už okná neskákali) a všetkomi zas funguje. DÍKY Bigbadjohn : Pred týždňom sa mi stalo to isté, ale iba spolujazdcové okno /vyskákať hore a dole/ Ja som len zhodil tapacír (pozor na schovaný šróbik pod odrazkou, len ju vylúpnuť) a poprezeral kontakty a nakoniec som pomykal motorčekom a okno zrazu išlo plynulo:D Boli uvolnené šróby /tak na jednu otáčku/ čo držia motorček Asi sa jazdením vytriasli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.