shwaara Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Musím se podělit o dnešní příhodu.... Pěkná příhoda, ale nevím, proč jsi vylejzal. Když do Tebe nedrc, nebyl důvod. Moc to hrotíš Jinak plus za to, že konečně někdo přiznal, že dostal přes držku Dopad bych stejně, proto nevylejzám (ale do ted jsem si nikdy nemyslel, že bych k tomu měl důvod) a to je ten důvod, proč nemůžu mít cabrio Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Nějak se zkusím připojit a trošku pochopit stanovisko těch lidí, co označují některá plemena psů bojovými. Ano je to všechno o tom jak ho cviči majitel, ale jsou psi, kteří byli šlechtění na boj, ať už proti zvěři, nebo i proti člověku. Takový pes je zamozřejmě zvládnutelný, ale musí mu majitel věnovat dost času a energie, ale u tzv. smažek co maj pitbulla jen jako frajeřinu a dostávají se do stejné situace jako někteří za volantem (mám velký auto, tak co bych si nedovolil), se nějaký výcvik psa čekat nedá a takový pes je jak pro ostatní psi, tak i pro lidi nebezpečný, a tudíž ozbrojování obušky, pepřovými spreji já osobně schvaluju Ale je to pouze můj pocit Ano, feťáci jsou nebezpeční a osobně bych je nejraději vyslal na nějaký ostrov, ať si tam v rauši klidně pochcípaj´. Bohužel ale tohle není možné a tak si jen slibuju, že se budu všemožně snažit, abych kluka vychoval tak, aby se podobnýmu svinstvu dokázal úspěšně vyhýbat. Stát se feťákem je svobodné rozhodnutí myslícího tvora, tak by si měl i sám nést důsledky svého jednání - to už je ale opravdu , za který se omlouvám. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 dej Paju co nejdriv na nejaky sport, nebo aktivni krouzek, tim se zabavi a nebude vysedavat po zabradli a hulit travku Citovat
h4wk3y Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 doporucuju sehnat nejaky spolek bojovych umeni.... co ja bych za to dal, kdyby me rodice nekam dali.... Tedka tak akorat, kdyz me nekdo napadne, tak mu zahraju na bici ... A hlavne, ty moderni spolky, co se zabyvaji bojovym umenim, jsou fakt supr, decka si tam najdou kamarady a necvici se tam jen sila, ale i psychika, a neuci se tam jen nekoho zabit, ale i nejake kulture a rozumu (ale je nutny dobry ucitel).... a v dnesni dobe je opravdu nutnost se umet ucinne branit pri napadeni.... a bude to cim dal tim horsi, cim vetsi bude rozdil mezi bohatejma(spratkama) a chudejma(obycejnejma detma)... Citovat
shwaara Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Já dělal 14 let Taekwon-do a spíš než že bych seřezal Chucka Norrise v Land Roveru si myslím, že mě to naučilo se zbytečným konfliktům vyhýbat a ne je vyvolávat jako zakladatel tohodle topicu .... a po 6 leté přestávce už je všechno pryč, dnes už umím jenom vyjednávat :-D Když kouknu na místo, kde jsem míval vyrýsovaný břišní svaly, chce se mi brečet :-)) [upravil dne 8/6/11 01:48 shwaara] Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Uvidíme, co bude kluk sám chtít. Já bych ho spíš viděl někde ve skautu (objevil jsem na Žižkově oddíl, kam mohou chodit už pětiletá děcka) a následně si ho taky umím představit jako vodního slalomáře (to jsem kdysi sám jezdil) nebo třeba cyklistu. Ale jak píšu, důležité je, co bude chtít on sám - možná bude zpívat nebo na něco hrát, možná bude stavět modely - hlavně, jak už je psáno nade mnou, se nesmí jen tak flákat na ulici - to je pak cesta do pekel. Citovat
Jarouš307 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Jj Medvědě, svatá pravda. Taky už rozmýšlíme kam s Elí, nebo spíše pozorujeme co jí baví a k čemu má vlohy. Já taky chodil asi do tří kroužků najednou a na blbosti jsem čas opravdu neměl. Citovat
h4wk3y Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 taky jsem vystridal spousty krouzku (me nikdy nic nebavi/nebavilo moc dlouho), ale nikdy jsem nemel pomysleni na nejakou partu a nekde se poflakovat, to s emi spis vzdycky pricilo... ale to je i o vychove a nejen zajmovych krouzkach... Citovat
mr.SM Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 kulata je taky tvar Ja tvrdim ze mam bochnik chleba na vanocce Citovat
Šalda Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Tak h4wk3y to vystihl bohužel správně, v dnešní době je prostě nutnost umět se ubránit, nejde o to vyvolávat rvačky, ale když už musíš, tak je lepší něco umět a ubránit se než dostat přinejmenším do držky. A nejde jen o mě, když půjdu se ženou a někdo nás přepadne, a já podlehnu při rvačce, tak to schytá i žena, nedej bůh třeba i děcka:( Proto své děti pokud je to bude pochopitelně bavit pošlu někam na bojová umění, aby až budou velcí uměli taky ochránit svoje bližní Medvědě: Nezlob se na mě ale ve skautu se dnes už děti nenaučí nic co je pro život důležitý, ta doba už je bohužel dávno pryč Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Šaldo - opět s Tebou nesouhlasím. Nehodlám z kluka vychovat rváče, ale normálního člověka, který bude umět fungovat i bez pěstí. Už poněkolikáté Ti zdůrazňuju, že jsem se nikdy k fyzickým útokům nemusel snížit a je to jako když hrách na stěnu házím. Každopádně každý máme právo na svůj názor a tak kluka budu směrovat tak, jak uznám za vhodné i bez siláckých rad machra od klávesnice Citovat
Šalda Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Medvěde, vůbec se nepovažuju sa nějakýho machra od klávesnice, to je holej nesmysl, a rváč taky žádnej nejsem, alespoň se za něj nepovažuji;) Jen prostě nechci, aby mě kluk chodil pořád domů, že ho zbil spolužák a podobně, toť vše. A kdo se nějakému bojovému sportu aktivně věnoval, tak ví, že to není vůbec o násilí, jde o sebezdokonalování, umět ze sebe dostat co nejvíc, a přitom být úplně v klidu. Je to hlavně o cvičení těla i mysli, nic víc, není to o tom přijít na trénink a hned tam někomu rozbít držku:) Mám ještě hodně kamarádů z dob kdy jsem něco aktivně dělal i já, a nikdo z nich není žádnej rváč, nikdy nevyvolávají bitky , ale když už nějaká je, umí se o sebe postarat, na tom nevidím nic špatnýho. Nechci aby byl syn nějakej rváč, to bych ho hned vytloukl z hlavy, jen prostě chci aby z něj byl chlap jak se patří, nic víc. A už toho prosím nechme, je holt vidět že v tomhle si vůbec nerozumíme. Jinak si Tě vážím jako člověka, jen prostě v něčem máme každý tu svoji pravdu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Tak h4wk3y to vystihl bohužel správně, v dnešní době je prostě nutnost umět se ubránit, nejde o to vyvolávat rvačky, ale když už musíš, tak je lepší něco umět a ubránit se než dostat přinejmenším do držky. A nejde jen o mě, když půjdu se ženou a někdo nás přepadne, a já podlehnu při rvačce, tak to schytá i žena, nedej bůh třeba i děcka:( Proto své děti pokud je to bude pochopitelně bavit pošlu někam na bojová umění, aby až budou velcí uměli taky ochránit svoje bližní Medvědě: Nezlob se na mě ale ve skautu se dnes už děti nenaučí nic co je pro život důležitý, ta doba už je bohužel dávno pryč no nezapomínej hlavně že znalost bojového umění smíš využít POUZE při sebeobraně .. na machrování nebo útočení na někoho kdo se Ti znelíbí to není .. Citovat
Šalda Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Stibto, ale přesně to jsem přece psal, jde jen o bránění, a ne o vyvolávání konfliktů Citovat
h4wk3y Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 ale dyt to presne Salda pise, ze proste se jen ubranit.... Jako ja kdyz vidim vsude po vecerech ty particky fetaku a dalsich obyvatelu teto zeme, tak mam obcas taky strach a nekdy radsi zvolim delsi cestu nez jit pobliz a riskovat nejake problemy.a rozhodne bych byl sebejistejsi, kdybych vedel, ze jim aspon taky nejakou ustedrim, kdyby na neco doslo... A casto chodime s pritelkyni z ruznych party po praglu na Strahov a kdybych dostal do huby ja, tak mi to neva, ale kdyby nekdo ohrozil pritelkyni, tak to bych se rval dokud bych se dokazal zvednout ze zeme a rozhodne by bylo lepsi se trochu umet rvat, nez hrat na bici .... (sry, ale hral jsem na bubny cca 10 let, tak jsem tim trochu postizenej ) Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 ale joo psal ale ja Ti to jen pripominam .. Citovat
Šalda Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 h4wky3y: Přesně tak;) Kdybych byl machr schovanej za klávesnicí, tak napíšu: Učil sem se mlátit už od malička, hrozně mě baví když někomu můžu rozbít držku, vždycky když jdem s kamošema ven, tak si někoho vyhlídnu a pak si ho pěkně vychutnám. není lepšího pocitu než někoho pěkně lapnout, a pěkně mu vrazit pár do držky, a pak když už jen leží na zemi tak si ještě jen tak kopnout. Nic takového ale přece nepíšu:) Jde mě jen o obranu:papa [upravil dne 8/6/11 21:38 Šalda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.