Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Agresivita na silnici, aneb za blbost se platí

Recommended Posts

Odesláno

prispevok vyssie som opravil... a doplnil odkaz na zakon

este doplnim

Čiže v obci je jedno, ktorý jazdný pruh použijete, pokiaľ nie ste vozidlo nad 3,5 tony, ale je potrebné mať na pamäti aj § 9 Spôsob jazdy, (1) Vodič je povinný na vozovke alebo v jazdnom pruhu jazdiť vpravo pri pravom okraji vozovky alebo jazdného pruhu; to neplatí pri obchádzaní, predchádzaní, otáčaní alebo odbočovaní. Čo znamená, že keď nemáte dôvod na jazdu v ľavom jazdnom pruhu a prvý pruh je voľný, ste povinný sa preradiť do pravého jazdného pruhu. Dôvodom na jazdu v ľavom jazdnom pruhu je vyššia rýchlosť, napríklad blížiaca sa križovatka alebo radenie sa aj dve križovatky vopred. To isté platí aj na diaľničných križovatkách, napríklad D1/D2.

v meste tazko aplikovatelne, preto sa v praxi moc nanho neapeluje...

[upravil dne 28/5/11 11:42 Marcel00]

Odesláno

No v BA sa mi stalo že som stal na semafore a odzadu mi do 106 tukol manik s porsche a ešte začal vytrubovat vystupil nadaval čista agresia, vyvešany retiazkami SPZ BA 888 a tak som si povedal že vystupim čo spravi :-D vystupil som zo 106 :-D momentalne 118kg čistej vahy :-D byvali trojbojar :-D ruka citujem priatelku \"večšia ako moj pas\" a hovorim manikovy s pekne nasratym vyrazom toto si poj.bal moj zlaty trošku som sa naho rozbehol a chudačik zaliezol do auta zamkol sa a zavolal policajtou :-D nezabudnem na policajta ked došiel a opytal sa ma : \"čo boji sa vyliezt?\" policajt došiel k nemu vystupil z auta a vravi mu \"pan vodič vy ste nas volali?\" on \"ano\" a policajt \" tak to bude za vodičak\" on \"prečo?\" policajt \"nedodržanie vzdialenosti\" :-D asi tak

Ponaučenie: Nehraj frajera lebo ma niekto male auto, lebo z neho vystupim ja :-D

Ja vôbec niesom agresivny ale občas stači nahodit vyraz a aj kadejaky frajer sa hned skludni :-D

Odesláno

Hanci.miso: zazil jsem neco podobneho.. :D na parkovisti jsme se s kamaradem smali jednomu fialovemu Fiatu Panda a jak jsme se nejak dosmali a presli zase na jine tema, tak prisel nejaky namakanec, sednul do Pandy a odjel.. :D proto radeji uz netroubim ani na stare auta :D

Odesláno
ozzy56 - důvod proč se stydíš? souběžná jízda... taky jsem to onehdá vysvětloval jednomu...

stydím se proto,že jsem na něj naběhl--měl jsem si ho prostě nevšímat a ignorovat :myslim

Odesláno

To co se tu píše mi připomělo nedávno zde probíraný případ drobné DN s poškozením zrcátka a následného zastavení viníka jedním ze zdejších. Přesně to, co jsem psal tam se tady potvrzuje: Tedy... nemá smysl hnát se do konfliktu víc, než je zdrávo. Bezpečnější a lepší je nabídnout pomoc v podobě svědectví, pomoc poškozenému než se hnát za dobrodružstvím s potnciální možností ztráty sebevědomí, nebo i jiných záležitostí, jako je zdrví nebo život.

Odesláno

Dneska jsem si cestou z práce vzpomněl na uvedené články.

Borec v teréňáku s pražskou espezetkou stál za mnou na světelné křižovatce. Než jsem se stačil rozjet při naskočení zelené už na mě troubil. Měl jsem sto chutí na něj ukázat jeden ze zvednutých prstů, ale raději jsem si řekl, že je to blbeček, co si chce něco dokázat na křižovatce v menším městě. :( Ještě by mi možná něco udělal nebo vytáhnul obouručák. :D

Odesláno

kámoš v takových situacích zastaví třeba i v křižovatce a s překvapeným výrazem se jde dotyčného troubícího zeptat, zda mu něco neteče z auta,když na něho ten pán troubí :D

Odesláno
kámoš v takových situacích zastaví třeba i v křižovatce a s překvapeným výrazem se jde dotyčného troubícího zeptat, zda mu něco neteče z auta,když na něho ten pán troubí :D
to je :super:D
Odesláno

Když už se tu píšou historky s agresivitou, tak také přispěju se svojí do mlýnu:

Řidič pražské záchranky vezl pacienta do nemocnice na Karlově náměstí, a když předjížděl kolonu co stála na červený, tak míjel X6 a zdálo se mu že mu vzal zrcátko. S dobrým úmyslem tedy zastavil, a šel se podívat jaká je škoda a případně se omluvit a vyřešit situaci. Když přišel k tomu bavoráku, tak zjistil že se nic nestalo a tudíž je vše v pořádku. Když se ale otočil a začal odcházet zpátky k sanitce tak z ničeho nic na něj vystartoval kravaťák z tý X6 a po pár sprostých slovech ho knoknautoval ránou pěstí na zem a tam od něj začal kopat a bušit hlava nehlava. Saniťák skončil půl roku na neschopence pro pracovní úraz, ale to nejhorší přišlo když byl v nemocnici. Přišla za ním policie, že je na něj podáno trestní oznámení pro napadení - údajně měl ten \"řidič\" z tý X6 nějaký škrábance. Takže problémy měl jak on tak i záchranka. Nakonec se to nějak ututlalo, ale drzost a debilita některých lidí je v tomhle do nebe volající :(

Odesláno

Oni třeba jsou, ale radši se do toho nepletou... Asi podobně, jako mě nechali jednou v metru v bezvědomí a to přeze mě museli v zastávce chodit, když jsem se složil mezi dveřma :bojim

Odesláno

ty tak to je sila:blicismajlik

a to ta zmlatili, alebo zdravotne problemy? inak niekedy ludi nechapem. aspon z kuta zavolam policajtov, ked uz nechcem riskovat ze dobiju aj mna...

ja som uz par krat volal sanitku ked som videl odpadnutych ludi a vsetci okolo len tak pobehovali. je to smutné

Odesláno

Zdravotní problém, vymknul jsem si kotník na schodech, ale šel jsem přes bolest ještě do tramvaje, pak do metra. Ale jak sem se v tom metru zastavil, tak už tělo nevydrželo bolest a \"vyplo se\" Pamatuju si jen, jak jsem se pokusil chytit zábradlí co je na tom skle, pak už jsem jen viděl jak se mi stmívá před očima, uviděl jsem hvězdičky a potom jsem se probudil položenej mezi dveřma a všichni na mě jen koukali..

Odesláno

taky mi cucak v golfu s cerstvejma papirama nedal v pocernicich prednost, tak jsem jen zatroubil, odpovedel mi taky troubenim a parohacem. Paradoxne po 300 metrech odbocil k pumpe, tak jsem zaparkoval za nim a slusne se ho zeptal, co to melo znamenat.

Otocil se ode mne zady a mluvil neco o debilech, tak jsem mu poklepal na rameno, vyzval ho, at se otoci a at mi odpovi.

Otocil se, znudene na me koukal a rekl mi, at jdu otravovat jinam.

Vysledek byl, ze jsem mu jednu plesknul, az mu slezly usi na jednu stranu, chlapec zakopnul o hadici, tou se stihl postrikat a zarazil se az o druhou cast stojanu, takze visel mezi autem a stojanem.

Pohled k nezaplaceni :)

Nema to smysl, ale chlapec me teda vytocil jedna basen....

Odesláno

to by zkusil jen jednou :)

vse mam na kamere :)

jak vjeti do cesty, tak parohace, tak troubeni, tak facku :D

[upravil dne 6/6/2011 10:31 Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...