Lord Back Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 zdar lidi chci se zeptat mam doma 406 2.1td a chtěl bych mu koupit mladšího brášku a to 407 2.2HDI nebo 2.7HDI co mi poradíte? Povozím se? Nebo budu mít problém? Citovat
marko306 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 ak ti to pomôže, tak sused má už rok Jumpera 2,7HDi, je to doslova auto otrok, jazdí sním krátke vzdialenosti, len do okolitých dedín max do 20km, naftu tam tankuje hádam aj od družstevníkov a zatiaľ s tým nemal absolútne žiadny problém, auto malo okolo 200 000km keď ho kúpil, teraz neviem koľko má, ale ako som písal, nešanuje ho a furt to ide. Citovat
straki007 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 ak ti to pomôže, tak sused má už rok Jumpera 2,7HDi, je to doslova auto otrok, jazdí sním krátke vzdialenosti, len do okolitých dedín max do 20km, naftu tam tankuje hádam aj od družstevníkov a zatiaľ s tým nemal absolútne žiadny problém, auto malo okolo 200 000km keď ho kúpil, teraz neviem koľko má, ale ako som písal, nešanuje ho a furt to ide. Maly nesmysl.Jumper 2,7 neni jenom 2,8 sofim diesel. A kolega shani 407......:D:D For LordBack: Jdu tak podle vseho do 2,7 Hdi v karoserii 407SW. Pokud ale nemas v planu do toho vrazet penizky tak nemuzes ani do jednoho. U 2,2 je biturbinka ale u 2,7 taky. Na spotrebu vyjdou na stejno. Porucha temer zadne pokud trefis na dobry kus bez utajene bouracky nebo jine vady. U motoru 2,7 doporucuji hledat vuz do 150tkm a lepe kdyz to jezdilo kombinovane a ne dlouhe trasy.U tech motoru se radi toci hlavy.Ja osobne kdyz do ni skocim tak okamzite hlavy dolu a srovnani plus vymena tesneni. U 2,2 HDi problemy s motorem moc nejsou(az na nastaveni biturbinky)a rychlejsi opotrebeni spojky.Ale pocit svezeni komfortu a sily nesrovnatelny. PS:2,7 HDI se nedela s manulani prevodovkou jenom 6kvalt automat od sikmookych..... Citovat
Mišak 306 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Mám 20, hdi šel bych už taky do 2,7hdi když to má žrát tak at to i jede a pěkně vrčí.:-) Citovat
Mišak 306 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Straki007: v 2,7hdi fakt se nedělá manuál tuším že jsem to v tom viděl.. Citovat
straki007 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Straki007: v 2,7hdi fakt se nedělá manuál tuším že jsem to v tom viděl.. E e Citovat
Mišak 306 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Hm tak nevím... Ale stejně už bych tohle auto chtěl jedi v automatu..Pak to je komfort.. Citovat
marko306 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Hups, sakra fakt, áno má to 2,8, neviem čo ma to napadlo napísať Citovat
Milhaus65 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 JJ, jedině automat. Mám najeto 98 000 km, kromě pravidelného servisu jsem měnil pouze 2 spodní čepy brzdový spinač pod pedálem. Brzdy původní. Spotřeba od 7.5 do 12 podle jízdy a podmínek. Nebál bych se toho ale vybírat opravdu dobře. Citovat
Lord Back Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 tak to jsem nevěděl že 2.7hdi jedině automat tím pádem 2.7hdi odpadá a 2.2hdi jsem zase nevěděl že má biturbo a to asi není dobrej doplněk pro cestování se šťastným návratem to budu muset ještě popřemejšlet o motoru a hlavně ještě přemejšlim o nové C4 hdi ty jsou taky luxusní ale taky pěkně drahý Citovat
Marcel00 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 automat je uzasna vec... preco sa ho bojis ? ja lutujem ze som nekupil 2.7HDI... nuz ale osud to tak chcel a i toto co mam si zasluzi pochvalu za vzorne spravanie az na par veci co do auta nepatria a co v nom naopak po SW stranke chybaju vsak straki [upravil dne 27/5/11 21:53 Marcel00] Citovat
straki007 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 U 2,7 HDi FAP funguje. Delal jsem snad tri kusy ale z duvodu bouracky a jeden dovoz kvuli ochcavkce protoze do toho nechteli dat nadrzku. Mslel jsi urcite tohle. PS: Ja osobne kdyz pujdu do 2,7 tak FAP tam zustane.....hehe..pokud vdrzi tech 250 kobylek.... Citovat
paliman Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 ...ja osobne jazdim 2.2 hdi a otec 2.0 hdi, mam moznost tieto dva motorizacie porovnat a mozem len tvrdit , ze je to rozdiel. 2.2 ma iny typ vstrekovania a to je tusim alfa a omega. 2.2 170 koni a tusim 380 krutiaci moment to hovori za seba, spotreba ak sa posnazim tak klesne pod 6 litrov v mestskej premavke mam teraz 7.3. taha od spodu az do bezvedomia a dalsia fantazia je , ze mam nabehanych 200 000 km a motor s prevodovkou su suchucke ani stopa po oleji. Taktiez rozmyslam na 2.7 hdi, i ked si myslim, ze velky rozdiel medzi 2.2 a 2.7 nebude, urcite zvuk a pocit z automatiky.. viacej v poslednej dobe rozmyslam nad Jeep Grand CHerokee 2006 a hore s motorom 3.0 CRD. tusim niektore tieto motori splnaju EU normu 4 aj bez DPF ka, celkom zaujimave , hlavne ziadne problemy z Fapkom. Jedna vec ma u tychto aut irituje, ze maju len 5 stupnovu automatiku. Zazitky pri ruseni fapu na fotrovom 2.0 hdi boli naozaj neznesitelne...(nikdy viac). Avsak ja osobne vrelo odporucam 2.2 hdi. Svoj som doniesol z nemecka ako vsetky moje auti. ceny stale sledujem momentalne je par peknych kusov napredaj na autoscout24.de od 7000 eur, urcite ale treba davat pozor na historiu,ale to sa da lahko cez vinko a taktiez opricky sa teoreticky da najst vsetko.... tak drzim palec pri vybere... Citovat
Agrafik Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Mám 607 s 2.7HDI a už bych neměnil. Sice jsem neměl možnost se projet s jinou motorizací, ale ten motor je úžasný. Taky jsem z počátku nechtěl automat, ale AM6 je podle mě taky úžasná. Rychlost řazení nahoru i dolů bez kopanců. Pokud řadí nahoru tak motor pořád táhne, jak je tohle udělaný?. A nakonec i možnost ručního řazení. Moje doporučení ano. Těch 200 koní tam fakt je cítit. Lze přepnout do režimu sport. Automat ti taky nedovolí dělat s motorem psí kusy a u studéného mi řadí do 2000,pokud na to tedy nešlápnu. Pokud jsem zjišťoval, tak problém s hlavou měly 2005, dál už problémy nebyly. Spotřebu mám 8.2 90% město. Na dálkové po okrskách podle předpisů - manuál a tempomat jsem měl i 5.6l. Na spotřebu u toho nelze hledět, protože tohle fakt jede. Hlavně tankovat dobrou naftu. Regeneraci poznám jedině při jízdě z kopce, kdy PC ukazuje misto 00 cca 3l. Citovat
Agrafik Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Mám 607 s 2.7HDI a už bych neměnil. Sice jsem neměl možnost se projet s jinou motorizací, ale ten motor je úžasný. Taky jsem z počátku nechtěl automat, ale AM6 je podle mě taky úžasná. Rychlost řazení nahoru i dolů bez kopanců. Pokud řadí nahoru tak motor pořád táhne, jak je tohle udělaný?. A nakonec i možnost ručního řazení. Moje doporučení ano. Těch 200 koní tam fakt je cítit. Lze přepnout do režimu sport. Automat ti taky nedovolí dělat s motorem psí kusy a u studéného mi řadí do 2000,pokud na to tedy nešlápnu. Pokud jsem zjišťoval, tak problém s hlavou měly 2005, dál už problémy nebyly. Spotřebu mám 8.2 90% město. Na dálkové po okrskách podle předpisů - manuál a tempomat jsem měl i 5.6l. Na spotřebu u toho nelze hledět, protože tohle fakt jede. Hlavně tankovat dobrou naftu. Regeneraci poznám jedině při jízdě z kopce, kdy PC ukazuje misto 00 cca 3l. Citovat
brade Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Teď koukám na ceny 2.7HDi a je to neuvěřitelný, kam některý spadly... když si nebudeš vymýšlet, seženeš moc pěknej kousek za 230k Kč a ještě si odepíšeš DPH. A to je za takhle super auto s exkluzivním motorem (dnes už žádná pecka, ale která střední má V6 v naftě? Žádná) moc dobrej kup UPDATE: Mám teď verzi bez FAP (ne fapoff) a jezdím z 90% po městě - nebyly by v tomhle případě s 2.7HDi problémy kvůli fapu? To je fakt poslední, co bych chtěl řešit [upravil dne 29/5/11 10:43 brade] Citovat
jofo Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Straki? Tie krutiace hlavy neboli len na prvych kusoch? Ci sa krutia stale? 150 000 km realnych zohnat je hadam nemozne, pokial sa nekupuje rocnik 2009 a vyssie. Inac ja by som isiel tiez do tej 2.7 pokial by bola v dobrom stave co si ale myslim ze z toho co sa ponuka na trhu v cechach a na sk je tak mozno 2 percenta dobrych aut. Citovat
andy 3823 Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 ..ja by som sa toho určite nebál čo počúvam o tej motorizácii (2,7 HDi) tak zatiaľ len pozitívne a o tej japonskej prevodovke tiež. Žiaľ keď som ja kupoval, boli pre mňa obe motorizácie teda 2,2 aj 2,7 cenovo úplne nedostupné , teda v rozumnom stave a dobré km. Veď aj za môjho miláčika som dal dosť proti tomu ako išli ceny od vtedy dolu. Ale zasa bolo ako nové 100% stav dobré a poctivé km + výbava. Takže s mojim som spokojný (na pár maličkostí) a už by som ostal jedine u automatu Citovat
brade Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Straki? Tie krutiace hlavy neboli len na prvych kusoch? Ci sa krutia stale? 150 000 km realnych zohnat je hadam nemozne, pokial sa nekupuje rocnik 2009 a vyssie. Inac ja by som isiel tiez do tej 2.7 pokial by bola v dobrom stave co si ale myslim ze z toho co sa ponuka na trhu v cechach a na sk je tak mozno 2 percenta dobrych aut. Proč by nešlo sehnat pěkné? Třeba tahle je hezká a km budou reálné... http://jdem.cz/p3fe4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.