Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den včera jsem se rozhodl že vyměním olej ale bohužel nešel povolit vypouštěcí šroub tak jsem mu trochu pomohl ale nevytahl jsem ho z duvoudu že bych ho už tam nedal zpět ale hnedka koupil novej nevim jaky tam je přesne tan šroub a kde by se to dalo obednat mam 307 SW 2.0 HDI 100KW r.v. 2006 díky moc za rady

Odesláno

strženej ne ale je tam torx a ta hvězdice je fakt už hodně vyjeta a nechci ryskovat že se mi stane že bych to musel odvrtavat nebo tak proto

Odesláno
dik ale v peugeotu by měli určitě asi vědět jaky tam přijde a taky si myslim že by mi ho mohli aj prodat

A proč jsi sem napsal dotaz, když jsi si sám i odpověděl:D

Odesláno

ja tam mam něco jako torx v ponděli vam sem hodim foto jak vypadal doufam že v ponděli si konečne svuj olej vyměnim a šroub jsem objednal tak jsem zvědav jak bude vypada ten original z peugeota :)

Odesláno

Aj ja mám na mojej zátke vnútorný štvorhran a klasicky vonkajší šeťhran, tuším že na golu č. 24 ale viem si predstaviť, že tam môže byť kľudne hocičo s rovnakým závitom, resp. v najhoršom prípade, keby to niekto predtým dodrbal tak aj s väčším závitom...

Keď už to máš takto rozbabrané tak si zožeň aj medenú podložku alebo hneď niekoľko na dalšie výmeny, ideálne je ak dávaš vždy novú, potom by sa možno ani tento problém neriešil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...