romor Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Ahoj, Na mém P206 CC 2.0 rv 2003 se mi od doby, co jsem ho koupil děje jedna věc a zajímalo by mě, jestli se s tím někdo z vás setkal (chyba nebo vlastnost?). Jde o to, že když přišlápnu víc plyn, tak slyším klepavý zvuk odněkud od výfuku zepředu. V servisu mi řekli, že je to tím, že potrubí výfuku je blízko kastle a při ohybu motoru při záběru se přiblíží kastli a klepe o ni. Je to takhle normální nebo vám to nic nedělá? Díky moc za odpovědi.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 taky to muze klepat treba o uvolneny plech, ktery chrani plastove dily pred tim zarem z vyfuku... si pod auto lehni a uvidis.. Citovat
romor Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 No právěže nic nevidím, dělá to jen za jízdy při zařazené rychlosti.. Zkrátka jakoby jen když je motor z zápřahu. Citovat
koblih69 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 On se motor asi při záběru trochu pohne v silentbloku a při zhoupnutí to o něco klepne. Nicméně pokud pod to vlezeš a pořádně zahejbeš měl bys to najít. Záleží kde to klepe, Někdy stačí trochu přihnout některý držák někdy vyměnit gumový držák a někdy jen povolit některou z objímek vše spasovat a znovu přitáhnout. Taky může být třeba vysypaný katalyzátor ( ten kovově zvoní ) a pod. Citovat
PAJA106 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Nemohl by to být zničený akcelerační silentblok? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.