Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, dnes jsem nabrouzdal do čínskýho krámku mrknout co zas padělaj a našel jsem tyhle zajímavý žárovky, docela mě to za tu cenu lákalo vyzkoušet :)) škoda že nemaj normál bílý, tyhle modrý se používat prej nesmí :/

img0296h.jpg

nejvíc mě rozsekal nápis SUPER PLAZMA XENON, kterej bohužel není na fotce vidět :))

Odesláno

Už je to tu zase, boha jeho :D

Jdi do nich! Jsou super, no za tu cenu... Počkej, tu jsi ale nepsal :roll

No každopádně to bude BOMBA

Odesláno

Nelíbí se ti, do světel si je nedáš, hmmm, tak k čemu jsou za 69kč dobrý....

Odesláno

kde dop***e píšu, že si je budu dávat do auta? Mám tam nový osramky a nehodlám měnit. Kdyby četli co píšu, tak že to může zavřít hubu policajtům při kontrole povinný výbavy, nic víc :myslim

Odesláno

Koukám, že to bude ňákej těžkej případ :D

Nebylo by lepší mít ve výbavě žárovku, kterou když mi jedna praskne, jednoduše vyměním za novou? A to tak že stejně kvalitní? :myslim

Odesláno

:xvul

Náhodou je to dobrá věc, vozit v kufru pár nepotřebnejch věcí, pokud možno ještě v hezkým výrazným balení.

Já třeba kdysi dal auto do servisu Autosklo na Karlovarské v Plzni (tímto je zdravím) na zacelení ťukance ve skle,

a když jsem pak druhej den doma přehraboval kufr, zjistil jsem že mi čórli taštičku žárovek z OBI a pěkný čínský startovací kabely, co jsem tam měl pohozený.

Ale momentovej klíč za dva litry přehlídli, protože byl v umolousaným hadru.

Odesláno

Na jednu stranu chapu ze chces \"zavrit hubu policajtum\" ale na druhou stranu zarovky praskaj tudiz je levnejsi mit v kufru zarovku za 69,- kdyz pak po ceste Ti nejaka praskne a tezko budes shanet kvalitni Osramku kterou stejne budes muset pak koupit?? A kdyz tam das tyhle tak sis uz precetl co te ceka ;) Je setrit a setrit .. myslim ze zarovka se v kufru nekazi :super

Odesláno

Jimmy106: sral jsem na to, protože to stálo pár šupů a taky mi nebylo jasný, jak bych jim dokazoval, že to tam bylo - \"na přejímacím protokolu to není, tak co chete...\"

V tomhle státu se prostě blbě někomu do xichtu říká že ho okrad :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...