uni-hoxis Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Zdar, dnes jsem nabrouzdal do čínskýho krámku mrknout co zas padělaj a našel jsem tyhle zajímavý žárovky, docela mě to za tu cenu lákalo vyzkoušet ) škoda že nemaj normál bílý, tyhle modrý se používat prej nesmí :/ nejvíc mě rozsekal nápis SUPER PLAZMA XENON, kterej bohužel není na fotce vidět ) Citovat
shark734 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 ja mam tieto: http://www.vsetkonaauto.sk/vsetkonaauto/eshop/3-1-Ziarovky/37-2-H7/5/957-Ziarovky-H7-ELTA-WHITE-SPECTRUM-BLUE-12V-55W-sada tiez su banky modre a svietia nabielo Citovat
uni-hoxis Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 tak že bych to zkusil aspoň jako rezervní pro policajty ) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Už je to tu zase, boha jeho Jdi do nich! Jsou super, no za tu cenu... Počkej, tu jsi ale nepsal No každopádně to bude BOMBA Citovat
uni-hoxis Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 počkat počkat, kde tvrdim že se mi líbí a nedej bože že bych si je cpal do světel na fotce je napsáno že stojí 69 kč Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Nelíbí se ti, do světel si je nedáš, hmmm, tak k čemu jsou za 69kč dobrý.... Citovat
peugeot 406 super Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 su to suvixi..uz som ich mal svitili mi asi 3hodikny a postupne zoslably a tak som si na ceste vymenil naspet tie co som mal orig osram.a tie cinske boli cierne ako uhol..hned isli do priekopy(dufam ze necita ochranar) Citovat
vildapl Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Na modrý bacha, můžou zničit světlo: http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-modre-autozarovky-jsou-parodie-na-xenony-pnx-/automoto.aspx?c=A080401_170845_automoto_fdv Nedavno jsem koupil dvě levný žárovky Filson a vydržely tak měsíc. Jedna praskla a druhá byla zevnitř zamlžená tak jsem ji dal do dálkových. Citovat
koblih69 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Jen si je tam vrzni.... poměrně rychle se ti spálí ta modrá barva na povrchu a očoudí paraboly. Za ty prachy se to opravu vyplatí !!! Citovat
uni-hoxis Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 kde dop***e píšu, že si je budu dávat do auta? Mám tam nový osramky a nehodlám měnit. Kdyby četli co píšu, tak že to může zavřít hubu policajtům při kontrole povinný výbavy, nic víc Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Koukám, že to bude ňákej těžkej případ Nebylo by lepší mít ve výbavě žárovku, kterou když mi jedna praskne, jednoduše vyměním za novou? A to tak že stejně kvalitní? Citovat
uni-hoxis Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 já se chtěl jen podělit s kvalitním osvětlením Někdo to holt nepochopil ... Citovat
koblih69 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 A já blbec myslel, že ty žárovky jsou ve výbavě kvůli tomu když nějaká odejde... a vono je to na zavírání hub. No člověk se pořád učí..... Citovat
uni-hoxis Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 ano, to je dneska se vším ... Já taky myslel že povolená rychlost je od toho aby se dodržovala .... Citovat
hugo.v.r. Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Náhodou je to dobrá věc, vozit v kufru pár nepotřebnejch věcí, pokud možno ještě v hezkým výrazným balení. Já třeba kdysi dal auto do servisu Autosklo na Karlovarské v Plzni (tímto je zdravím) na zacelení ťukance ve skle, a když jsem pak druhej den doma přehraboval kufr, zjistil jsem že mi čórli taštičku žárovek z OBI a pěkný čínský startovací kabely, co jsem tam měl pohozený. Ale momentovej klíč za dva litry přehlídli, protože byl v umolousaným hadru. Citovat
Jimmy106 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Hugo: to si delas srandu? to je jako nenapadne,ze to zjistis? a byl sis pro ty veci nazpatek? udelat to me, tak bych jim predvedl docela kolotoc... Citovat
uni-hoxis Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 jo, to se máti stalo taky ... je to obchoďačka u ferrera, a dávala auto do servisu a když si ho přivezla, tak zjistila, že jí chybí plato kinder hrošíků Citovat
AKCZ Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Na jednu stranu chapu ze chces \"zavrit hubu policajtum\" ale na druhou stranu zarovky praskaj tudiz je levnejsi mit v kufru zarovku za 69,- kdyz pak po ceste Ti nejaka praskne a tezko budes shanet kvalitni Osramku kterou stejne budes muset pak koupit?? A kdyz tam das tyhle tak sis uz precetl co te ceka Je setrit a setrit .. myslim ze zarovka se v kufru nekazi Citovat
hugo.v.r. Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Jimmy106: sral jsem na to, protože to stálo pár šupů a taky mi nebylo jasný, jak bych jim dokazoval, že to tam bylo - \"na přejímacím protokolu to není, tak co chete...\" V tomhle státu se prostě blbě někomu do xichtu říká že ho okrad Citovat
zolco Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 No mne vydržali tie modré žiarovky cca.jeden mesiac,takže možem biť nad mieru spokojný! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.