Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Když tady tak některé pozoruji, spammeři a loviči příspěvků, až to neni hezký :D Sem tu bez 3 měsíců 2 roky a nemám ani 200. :roker

Souhlas - jsem tady na foru prvidelným hostem zhruba o rok déle a počet příspěvků nesleduji. Reaguji pokud mám co říct. Nicméně pokud má kdokoli potřebu se nějak zviditelnit - budiž mu to přáno.

To CelticGirl - to není o autě v OK stavu - podívje se kolik příspěvků má v sekci \"Servis\" Řekl bych, že by byl ještě \"Nováček\" ale tohle fórum je o všem. A co se problémů s autem týká - na cca 75% dotazů nalezneš odpověď v historii.

P.S. Nic ve zlém pro všechny \"Domovce\" a \"Inventáře\" nicméně toto hodnocení vypovídá o počtu příspěvků ale vůbec ne o kvalitě.

Odesláno
to máš možná pravdu,ale už sem tady njn,co naděláš

řádově +-4roky,a jako neřád +- rok a půl,sumasumárum 5a1/2roku:)

Vendi: tak dlouho tad být nemůžeš. Já mam ID 5593 a ty něco přes 6000, takže jsi tady mladší než já. Já jsem se na klub registroval v roce 2007, což jsou 4 roky a kousek (svůj nejstarší příspěvek jsem dohledal ze dne 18. 06. 2007 - což bych řekl, že možná ani nebude můj zcela první příspěvek). Ty tedy můžeš být členem P-Clubu max. celé 4 roky - tvůj nejstarší mnou dohledaný příspěvek na fóru je ze dne 06. 07. 2007 (příspěvek: ). Takže nás tady nekul s pěti a půl rokama. :D:aut

Odesláno
:D:aut

to jo,zaregistrovanej tu sem od někdy 2007,ale auto sme koupili 2006,někdy po letě a víc než půl roku sem sem chodil jako čumil:D

a nějaký Takže nás tady nekul s pěti a půl rokama bych si nedovolil:mad: a jak to ted počítám,tak to letos bude 5 let někdy v září:myslim co máme auto a regnutej to sou 4 a něco:myslim:)

sem to špatně včéra spočítal,no:D

přiznávám,sem vinen:mad:

Odesláno
...

sem to špatně včéra spočítal,no:D

přiznávám,sem vinen:mad:

Tak si dej příště o pár piv míň a bude se ti to počítat určitě líp. :D :D :D:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...