FrantaCV Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Když tady tak některé pozoruji, spammeři a loviči příspěvků, až to neni hezký Sem tu bez 3 měsíců 2 roky a nemám ani 200. Souhlas - jsem tady na foru prvidelným hostem zhruba o rok déle a počet příspěvků nesleduji. Reaguji pokud mám co říct. Nicméně pokud má kdokoli potřebu se nějak zviditelnit - budiž mu to přáno. To CelticGirl - to není o autě v OK stavu - podívje se kolik příspěvků má v sekci \"Servis\" Řekl bych, že by byl ještě \"Nováček\" ale tohle fórum je o všem. A co se problémů s autem týká - na cca 75% dotazů nalezneš odpověď v historii. P.S. Nic ve zlém pro všechny \"Domovce\" a \"Inventáře\" nicméně toto hodnocení vypovídá o počtu příspěvků ale vůbec ne o kvalitě. Citovat
Stifler Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 to máš možná pravdu,ale už sem tady njn,co naděláš řádově +-4roky,a jako neřád +- rok a půl,sumasumárum 5a1/2roku:) Vendi: tak dlouho tad být nemůžeš. Já mam ID 5593 a ty něco přes 6000, takže jsi tady mladší než já. Já jsem se na klub registroval v roce 2007, což jsou 4 roky a kousek (svůj nejstarší příspěvek jsem dohledal ze dne 18. 06. 2007 - což bych řekl, že možná ani nebude můj zcela první příspěvek). Ty tedy můžeš být členem P-Clubu max. celé 4 roky - tvůj nejstarší mnou dohledaný příspěvek na fóru je ze dne 06. 07. 2007 (příspěvek: ). Takže nás tady nekul s pěti a půl rokama. Citovat
vendelinek Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 to jo,zaregistrovanej tu sem od někdy 2007,ale auto sme koupili 2006,někdy po letě a víc než půl roku sem sem chodil jako čumil:D a nějaký Takže nás tady nekul s pěti a půl rokama bych si nedovolil:mad: a jak to ted počítám,tak to letos bude 5 let někdy v září co máme auto a regnutej to sou 4 a něco:myslim:) sem to špatně včéra spočítal,no:D přiznávám,sem vinen:mad: Citovat
Stifler Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 ... sem to špatně včéra spočítal,no:D přiznávám,sem vinen:mad: Tak si dej příště o pár piv míň a bude se ti to počítat určitě líp. :D Citovat
vendelinek Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 nj,ale já pívo nepiju:),čim to teda bude:myslim:D Citovat
Stifler Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Tak kořalkou nebo jinými omamnými a psychotropními látkami. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.