chose225 Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Přátelé,kamarádi Čtu fórum a mám depresi. Pořád nějaké chyb, vady, závady, problémy, nefunkčnosti atd. Já mám mojí 607 krátce a něco se samozřejmě našlo, ale je to krásný kočár. Napište nějaké pozitivní zkušenosti, nějaké super plusy té své 607, ať nemusíme neustále číst co nefunguje, ale také co je 100%. Jsou to přece naše krasavice a víte jaké jsou ženské, čas od času potřebují pochválit!!! Díky Citovat
HakTac Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Když jsme přijel do Peugeotu, tak jsem nejdříve omrkával 407. Líbil se mi sportovní tvar, zadní sedačky byly taky hezky provedené ale... Jakmile mi prodejce dal klíče od 607 abych se podíval a vyzkoušel bylo vymalováno. Ten interier s karbonovýma doplňkama, barevným LCD displeyem a černou kůží bylo pro mne fascinující. Jakmile jsme se posadil, připadal jsem si, jako bych si sedl do křesla v obývacím pokoji. Všechno mi padlo do ruky, volant, řadící páka, polohovatelná opěrka na ruku byla taková co mi přesně v předešlém autě chybělo. Ono to bylo i tím, že jsem jezdil ve Fiatu Barchetta, takže najednou tu bylo auto s interierem velikosti nákupního centra. Ale čím mne 607 opravdu dostala a proč to auto bylo pro mne víc okouzlující byla a je zadní roletka, která vyjíždí a zajíždí dle libosti stiknutého tlačítka. Prostě mám taková hejblátka rád a tohle dřív žádné auto nemělo o kterém jsem věděl. Takže jsem si vzal prospekt a jel domu prohlížet si obrázky a sublimovat každou informaci z letáku. No a za dva dny to auto z prodejny bylo doma :-) Stmívání zrcátka, sklápění zrcátek či ostřikování předních světel dynamickým proudem a senzor deště byly záležitosti o kterých jsem věděl z letáku, ale i tak mne pokaždé rozzáří úsměv na rtech. Ale co jsem se nedočetl a co mne opravdu překvapilo a příjemnou formou potěšilo bylo spodní světlo dveří, které při otevření hezky svítí na zem a člověk ví kam šlape. a určitě mi každý dá za pravdu, že těch vychytávek má 607 dost, které potěší. :-) [upravil dne 25.5.2011 17:45 HakTac] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 tak na foru se především řeší problémy s našimi auty,takže je jasné,že převažují závady a poruchy... pozitivní skutečnost--tato značka mě vozí posledních skoro dvacet let bez zásadních problémů Citovat
chose225 Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 tak na foru se především řeší problémy s našimi auty,takže je jasné,že převažují závady a poruchy... pozitivní skutečnost--tato značka mě vozí posledních skoro dvacet let bez zásadních problémů To jistě, absolutně souhlasím, ale proč se také trošku nepotěšit? Citovat
Tomin0007 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Konečně téma, který mě zahřálo na duši.....vše, co je napsáno nade mnou je stoprocentní pravda.....ještě bych dodal, že ty naše parníky mají nádhernej, neotřelej a nadčasovej design....a má zkušenost je taková, že se za ním ženský otáčej a rády se nechávají svézt. To je myslím dobrá reference ..... I po těch letech je na tom autě něco, co se líbí a bezvadně zaujme. Ať už je to majestátní look, kterej vzbuzuje respekt nebo jízdní vlastnosti, který mi ještě zatím žádný jiný auto nenabídlo....pravda, není to závoďák, ale auto, ze kterýho když po 1000 kilometrech vystoupím, tak můžu dalších 1000 klidně běžet po svých. Prostě komfort a luxus... A že se sem tam něco pokazí? Ještě jsem neviděl auto, který by bylo na 100 procent spolehlivý. Každý má něco. Osobně nelituju ani koruny který jsem do Geoffreyho de Peyraca vrazil......pánové, máme prostě krásný, komforní a spolehlivý auta. Ať si říká kdo chce co chce Citovat
daja535 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Plně souhlasím , je to krásné auto a jsem rád že jsem měl tu čest , za celou dobu ( cca čtyři roky ) jsem měl jen jedinou závadu . Byl jsem spokojen . Daja Citovat
godzila.01 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Já si na 607 nemůžu za žádných okolností stěžovat .... :D Je to krásné, pohodlné auto, které je jinak velmi spolehlivé .... :D Citovat
Agrafik Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Já do své leju zatím pouze naftu. Závady jen drobnosti. Některé se dokonce dokážou spravit samy:grr Jinak max. spokojenost. Teď jsem se dostal do nové Okty a tohle je úplně někde jinde. Interiér i ergonomie je na 1. Exteriér je fakt nadčas a FL tomu jen pomohl. Já bych neměnil. Horší bude hledat nástupce. Citovat
Tomin0007 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Godzillo ..... ty máš svoje vlákno....myslím to, kde panují deprese a zkáza :D .....museli jsme udělat nějaký kontravlákno k tomu tvýmu, jinak by se všichni zbláznili a zasebevraždili :D Citovat
HakTac Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Já nástupce našel Audi A8 4,2 příští týden jedu omrknout. Ale 607 zůstane, tu bych neprodal. Já do své leju zatím pouze naftu. Závady jen drobnosti. Některé se dokonce dokážou spravit samy:grr Jinak max. spokojenost. Teď jsem se dostal do nové Okty a tohle je úplně někde jinde. Interiér i ergonomie je na 1. Exteriér je fakt nadčas a FL tomu jen pomohl. Já bych neměnil. Horší bude hledat nástupce. [upravil dne 26.5.2011 15:40 HakTac] Citovat
jofo Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 A8 to je studna plna pruserov ak to je jazdenka. 607 je slaby odvar oproti tomu. Ale ak u tej A8 vsetko slape ako ma tak super zvezenie. Citovat
godzila.01 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 táhni pryč godzilo, kšá :D:D Už jdu, už jdu, nemusíš mi vyhánět .... Spíš si oprav tu chybu, nemáš 5.2 V8, ale 5.2 V10.... :D:D Citovat
Blizzard Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 no vydýš, a to bich mněl bít středně študovaní jinak 607 je prostě srdcovka. nadčasový design, prostor v interiéru a pohodlíčko jak v obýváku. sice mi nějaká ta věc nefunguje jak má, ale víceméně je to nadstandardní výbava, kterou bych v jiném autě stejně neměl provozuschopnost zatím ohrozila jen mrtvá cívka alternátoru loni v létě a zapalovací cívka jednoho válce letos na jaře. Citovat
brslen Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 no vydýš, a to bich mněl bít středně študovaní jinak 607 je prostě srdcovka. nadčasový design, prostor v interiéru a pohodlíčko jak v obýváku. sice mi nějaká ta věc nefunguje jak má, ale víceméně je to nadstandardní výbava, kterou bych v jiném autě stejně neměl provozuschopnost zatím ohrozila jen mrtvá cívka alternátoru loni v létě a zapalovací cívka jednoho válce letos na jaře. mozna by mohl konkurovat Superb a uz po nejakem pokukuju,ale chci ted jen automat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.