Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím dneska jsem musel nechat auto na zahrade proste me nejde otevrit DO alarm je porad funkcni a houka odpojil jsem baterku a stale houka auto pak to prestalo ale nejde nastartovat protoze je porad aktivni alarm i kdyz dam klicek do zapalovani nic se nedeje a auto furt houka jak se da odpojit alarm ma nejakou pojistku nebo jak to odpojit abych nastartoval!!!!!!!!!

Odesláno

Keď dáš kľúčik do zapaľovania a ideš štartovať alarm bi mal prestať húkať, možno budeš mať vybitú batériu v kľúči alebo porúchanú elektroniku kľúča alebo porucha na imobilizéry.

Odesláno

No zkoušel jsem i druhy klic který není použitý a nic proste alarm furt blokuje start.Potřebuju nějak odstavit alarm abych nastartoval a dojel do servisu

[upravil dne 24/5/11 21:27 vrtulnik76]

Odesláno

No keď bude porucha v imibilizéri asi ťažko ho naštartuj, niekde sa tu už podobná vec riešila a ak sa dobre pamätám tak zablbla riadiaca jednotka imobilizéru a bol tam nejaký problém s čítaním kódu z kľúča. Možno by pomohla diagnostika a to budeš musieť doniesť mechanika k autu, v najhoršom prípade v Peugeote majú výjazdovku.

Odesláno

S tím ti asi neporadím, možno niekto zručnejší v tejto problematike, ale napadá ma jedna vec a to sa tu už riešilo, problém zo stieračmi a to ak sú dodatočne namontované HID Xenóny ale či je to aj tvoj problém netuším.

Odesláno

baterka byla odpojena celou noc je ok a auto furt houka houkalo celou nac ted jsem volal do peugeotu podle VIn se jedna o alarma origo s vlastnim zdrojem a neda se odpojit rucne pouze pres dia a ani to neni jiste.

Potrebuju nekoho v okoli Brna nebo z Brna kdo ma dia !!!!!!!

Odesláno

a nemas v kluci vybitu baterku ?

ma tak napada, neviem, mozno je to blbost, ale odpojit alarm od BSI ? je to taky maly konkektor na strane vodica pri poistkovej skrinke. uplne vpravo hore na BSI. pri odpojenom akku v aute to robit. ide len o to aby to furt nehukalo. na nastartovanie ti to nepomoze... pri odpojeni od BSI predpokladam ze alarm nebude mat signal od BSI a teda nebude mat dovod hulakat...

fakt tazko povedat co a ako...

po zapnuti klucika v zapalovani sa ti pristrojova doska zapne? skusal si stlacit dialkove ovladanie ked bol kluc v zapalovani v polohe 1 ?

post-31067-14109617489445_thumb.jpg

pozrem este doma navod co mam z alarmu aby som ti nejaku blbost nenapisal... odfotim a poslem ti to

[upravil dne 25/5/11 09:40 Marcel00]

Odesláno

tak vyzkousim to pri zasunuti klicku do zapalovani a otoceni do polohy jedna se nic nerozne krome ujetych kilometru a kolik je do servisu jinak nic zadne kontrolky je to jako by jeden obvod alarmu pustil a druhy ne pokud to zamknu klicem alarm sepne ale kdyz to otervu tak me prijde se se deaktivuje ale jen tak na pul

Odesláno

A co by jsi chtěl dokázat odpojením celé BSI. To klidně odpoj akumulátor a máš to to samé. Nejlepší by bylo píchnout to na dia.

[upravil dne 25/5/11 15:08 HonzaZ]

Odesláno

Ja to prave vidim na ztratu napajeni v BSM v motoru spis.

Je to pekna divocina.Telefonovali jsme spolu ale vim ze jednou to slo a pak opet tohle.

Houkat sirena by teda nemusela celou noc.Jednou se vybit musi.Ale coz o to,kdyz motor natocit nejde.Je tam porucha komunikace nebo napajeni.

Mslim ze ani diag nepomuze ponevac se nespoji s jednotkama....:myslim:myslim

Odesláno

Tak se zkousel vsechno mozny a nic BSI cvaka takze asi funguje ale jinak nic po otoceni klicku zadna kontrolka nesviti a nic svetla sviti,okna jdou atd. ale radio pokud zapnu tak haje ale zaroven neco houka a pak se objevi hlaska spatna funkce jednotky a vypne se po chvilce.

Nevim jestli spis neodesla hlavni ridici jednatka motora.

No uvidime zitra volam asistanc tak uvidime co me ceka.

Jinak pro nelibost vsech tu na foru horsi auto sem nemel .

Odesláno

To ti ale verim protoze mas zatim same starosti,ale ono se to poda.

Pak dej vedet co a jak.Podezreni na hlavni jednotku motoru mit nemusis protoze ta s tim nema nic spolecne.Alarm spousti bsm bsi pokles napeti otresovy sensor snimace dveri.......a taky muze byt v haji\"jenom\" COOM(packy pod volantem)

No uvidime.Drzim palec.Pisni mi pak kdyz budes neco potrebovat,mozna pojedu v patek tak bych ti to hned vzal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...