Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarvím Pánové, lakuju lisšty na černou klavírovku a z nárazníků už lišty sundaný mám, ale ze dveří ne, tak se ptám jak je mám sunda blinkr jsem koukal že je na sroubek ale ty na dveřích jak s nima dolů ? :myslim:myslim Díky,

[upravil dne 24/5/11 20:19 H@sky]

Odesláno

Ten tapec se musí rozdělat, nejde to jinak ?

EDIT: Pokud to teda nepůjde jinak tak kde jsu všude šrouby v té tapeci.???:myslim

[upravil dne 25/5/11 18:16 H@sky]

Odesláno

nemusiš sundat nic... stači zvenku normalně zabrat dozadu a pak od dveři a lištu máš v ruce;) ...nastřikaš lišty....pak jen šroubovákem vyšprtáš ty čudele umyješ ten humus pod lištou ...nasadiš čudele na lištu a jemně přiklepeš a lišta se zase zacvakne na puvodní misto....a maš hotovo:papa

Odesláno

Mno dělal jsem to minulej týden. Vepředu je čudlík, kterej jde dovnitř do dveří a tam je jištěnej takovou \"podložkou\" Takže pokud ho nechceš ulomit a nechat lítat ve dveřích tak jedině sunat tapec. Nemluvě o tom, že ty čudlíky pod lištou bývají s

zkřehlé a rády praskají, kdežto když je uvolníš zevnitř tak vydrží. Sundání tapeců je tak 5 minut tak to nevidím jako tragédi.

Odesláno

Díky pánové, ale těď se vyskytla taková málá příhoda nevím co to je ale jel jsem chtšl jsem přeřadit něco mi ruplo jako u spojky a už tam nemůžu za boha dostat rychlost narval jsem tam jen tak dvojky zajel do garaže a spojka jde děsně lehce a zabírá až uplně nahoře... tak že nevím jestli odešla nebo něco s lanovodem...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...