H@sky Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Zdarvím Pánové, lakuju lisšty na černou klavírovku a z nárazníků už lišty sundaný mám, ale ze dveří ne, tak se ptám jak je mám sunda blinkr jsem koukal že je na sroubek ale ty na dveřích jak s nima dolů ? :myslim Díky, [upravil dne 24/5/11 20:19 H@sky] Citovat
Šalda Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Normálně oddělej tapec a jsou do dveří přicvaklý na takový plastový packy, v pohodě jsou dát dolů Citovat
H@sky Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 Ten tapec se musí rozdělat, nejde to jinak ? EDIT: Pokud to teda nepůjde jinak tak kde jsu všude šrouby v té tapeci.??? [upravil dne 25/5/11 18:16 H@sky] Citovat
Šalda Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Ano, tapecy musíš sundat, jinak sundání tapeců popisuje třeba tady Ferry: A zkus použít hledání, určitě se to tady už řešilo:papa Citovat
podolak2 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 nemusiš sundat nic... stači zvenku normalně zabrat dozadu a pak od dveři a lištu máš v ruce;) ...nastřikaš lišty....pak jen šroubovákem vyšprtáš ty čudele umyješ ten humus pod lištou ...nasadiš čudele na lištu a jemně přiklepeš a lišta se zase zacvakne na puvodní misto....a maš hotovo:papa Citovat
koblih69 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 Mno dělal jsem to minulej týden. Vepředu je čudlík, kterej jde dovnitř do dveří a tam je jištěnej takovou \"podložkou\" Takže pokud ho nechceš ulomit a nechat lítat ve dveřích tak jedině sunat tapec. Nemluvě o tom, že ty čudlíky pod lištou bývají s zkřehlé a rády praskají, kdežto když je uvolníš zevnitř tak vydrží. Sundání tapeců je tak 5 minut tak to nevidím jako tragédi. Citovat
Šalda Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 Přesně tak, tapecy jsou dole do 5ti minut, a zpět taky;), Takže jak píše koblih69, raději je sundej:papa Citovat
H@sky Odesláno 28. květen 2011 Autor Odesláno 28. květen 2011 Díky pánové, ale těď se vyskytla taková málá příhoda nevím co to je ale jel jsem chtšl jsem přeřadit něco mi ruplo jako u spojky a už tam nemůžu za boha dostat rychlost narval jsem tam jen tak dvojky zajel do garaže a spojka jde děsně lehce a zabírá až uplně nahoře... tak že nevím jestli odešla nebo něco s lanovodem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.