Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stuchyho 406 ,,Mazlík´´konečně lišta na předním nárazníku :)

Recommended Posts

Odesláno

Hezký čmudítko. Nemáš fotku zezadu z podřepu ? Uvažuju taky o něčem takovým, ale furt váhám jestli ovál, obdélník nebo kruh a jak by to vypadalo v tom hranatým výřezu.

Odesláno

další novinka i když ne pozitivní dnes se rozjedu auto skočilo do nouzáku tak zastavím pustím všechny 4 a jdu se kouknout a měrka na olej je v čudu nevím jak se to mohlo stát olej na max. a auto už zase jede normálně ale měrku nemám .... bohužel nejsem schopnej jistě říct jak dlouho tam není :(

Odesláno

děkuji za pochvalu je to 1.6 benzín jednobodový vstřikování ;) mám ji doma v garáži v teplíčku a když jsem koupil 406 tak jsem si ji nechal nemá smysl tu krásku za 15 tis. prodávat za 10 let s ní budu kralovat srazíkům :D:D:D

Odesláno

K tý měrce: ven vystřelit nemohla, na to je pod haufnou málo místa.

Spíš jestli se neulomila od toho modrýho špuntíku, ten spadl někde na zem a měrka sjela do motoru.

Něměla by tam teoreticky nadělat žádnou paseku, její trubka vede až dolů pod klikovku, ale příležitostně bych na to mrknul.

O upadnutí modrý koncovky měrky se tu už někde diskutovalo, takže to asi možný je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...