proky16 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Ahojte, potřeboval bych poradit s omezovačem u dveří(3dv). Dveře se mi najednou začali otvírat skoro do pravého uhle, má otázka je, dá se to nějak upravit ten omezovač, nebo musím koupit nový? Zkoušel jsem rozebrat dveře, ale do toho omezovače se tam hrozne spatně dostává a nic tam nevidím. Díky za všechny rady! Citovat
mxmen Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 asi je rozpadlý a je potřeba nový, měl jsem stejný problém Citovat
jardas Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 Ahoj, neřešil náhodou někdo hodně cvakající omezovač dveří? Možná bude jediné řešení jeho výměna, ale to je nejspíš možné jen zevnitř dveří... Nemá náhodou někdo přebytečný funkční omezovač? Předem díky za info. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 V prvé řadě to pořádně prolej nějakým mazadlem. Často to pomůže. Pokud ne, je snazší koupit nový omezovač, než ho opravovat. Např na allegru se jich válí hromada. Citovat
jardas Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 mazat jsem zkoušel, to mě napadlo taky hned Nepomohlo, cvaká pořád stejně. Allegro zkusím. Dík za tip. A myslím si to dobře, že přístup je zevnitř, tedy sundat tapecírunk... Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 Zřejmě píšeš o 206cc, minule tady bylo, že toto auto má dost neobvyklý omezovač, kombinovaný s pántem. U 5008 MPV jsem omezovač otočil, aby chodil po nevyběhaných plochách, ale pomohlo to jen na měsíc. Citovat
jardas Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 Ano, řeším 206cc. Dík za postřeh, ale neřekl bych, že je to kombinované s pantem, ale radši se podívám. Podle kódu by měly být pro všechny 206 stejné, konkrétně 9181C8. Umí toto někdo ověřit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.