Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

potřeboval bych poradit s omezovačem u dveří(3dv). Dveře se mi najednou začali otvírat skoro do pravého uhle, má otázka je, dá se to nějak upravit ten omezovač, nebo musím koupit nový? Zkoušel jsem rozebrat dveře, ale do toho omezovače se tam hrozne spatně dostává a nic tam nevidím.

Díky za všechny rady! :super

• O 13 let později...
Odesláno

Ahoj, neřešil náhodou někdo hodně cvakající omezovač dveří? Možná bude jediné řešení jeho výměna, ale to je nejspíš možné jen zevnitř dveří... Nemá náhodou někdo přebytečný funkční omezovač?

Předem díky za info.

Odesláno

mazat jsem zkoušel, to mě napadlo taky hned 🙂  Nepomohlo, cvaká pořád stejně. Allegro zkusím. Dík za tip.

A myslím si to dobře, že přístup je zevnitř, tedy sundat tapecírunk...

Odesláno

Zřejmě píšeš o 206cc, minule tady bylo, že toto auto má dost neobvyklý omezovač, kombinovaný s pántem.

U 5008 MPV jsem omezovač otočil, aby chodil po nevyběhaných plochách, ale pomohlo to jen na měsíc.

Odesláno

Ano, řeším 206cc. Dík za postřeh, ale neřekl bych, že je to kombinované s pantem, ale radši se podívám. Podle kódu by měly být pro všechny 206 stejné, konkrétně 9181C8. Umí toto někdo ověřit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...