Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vážení kolegové,

na mém P605 2.5 TD r.v. 11/95 začal protékat servoregulátor posilovače řízení, není to moc, ale loužičku to udělá. Zatím jsem se díval pouze zespodu na kanále, na pořádnou prohlídku musí dolů kole a chránič podběhu. Snad jen protéká nějaký převlek na trubce, ale přesto bych rád věděl, zda s touto součástkou někdo z vás bojoval a s jakým výsledkem a zkušenostmi. Číslo dílu by podle katalogu mělo být 401609 a cena 22.612 Kč. Dělá někdo repasi? Poraďte jak na tu potvoru.

Funkčně se zdá být zatím OK, tj. pracuje ale olej utíká.

Díky za rady předem.

Odesláno

Tuhle součástku já znám, ale takhle do detailu jsem s ní ještě nebojoval. U mně jeden čas odmítala fungovat stále a přitom jsem zjistil, že olej pravděpodobně prosakuje ke konektoru odněkud zespoda. Několikrát jsem to prolil kontaktolem a ono se to umoudřilo. Ale samotnýho by mě zajímalo, jestli se to dá repasovat. Tipnul bych si, že dá. Ale kontakt na někoho, kdo by to dělal, nemám.

P.S. Jenom detail: kdepak se přesně tenhle bazmek nachází u nového modelu? Já ho mám v levém blatníku. Někde jsem četl, že to u starých modelů na tomhle místě zlobilo, tak v té nové verzi to má být někde na vhodnějším místě...

Odesláno

tipl bych, že to přemístili kvůli korozi... je jenom pár věcí, který no tomto autě korodujou, mě např. servo brzd trohu rezaví, čekám na vhodný počasí a garáž abych to opravil...

může to být i ta koroze, ale spíš bych to viděl na hadičku...

Odesláno

Petře,

já ho mám také v levém blatníku, těsně za krytem podběhu, cca 10 cm nad spodním plastovým krytem. Povrchová ocidace na tom byla, ale o nějaké velké korozi se nedá mluvit. Asi tenle příspěvek umístím i do servisu, snad se někdo ozve.

Odesláno

Aha, podle toho, co jsem četl onehdy v tom článku, to vypadalo, že je to úplně jinde, než než ve starém modelu. Do servisu to zkus dát, ale pochybuju, že se někdo ozve, i když bych si to sám přál. Tohle je věc, která se snad dávala jenom do 605 (myslím u těch aut staršího data výroby)

U mě to vypadá takto (po sundání nárazníku):

naraznik04.jpg

Ten igelitovej kryt je moje vlastní invence z dob, kdy jsem si myslel, že to blbne kvůli tomu, že do toho může voda...

Odesláno

Čím větší tím složitější, měls koupit 205, tam nic takového není.;):P

Takže nejezdíš?:(:(

Co sraz? Přijdeš?nebo už přijedeš? Mohli jsme se na to s Pavlem podívat, možná bychom poradili. Jak ty ostřikovače a ten znak, počítáš se mnou? Mám o to zájem, nový předek je na spadnutí.;):cool::papa

Já sem pako ten přispěvek byl od někoho jiného než jsem přečetl, tímto se VP 605 i kubacherovi omlouvám.

[Editován dne 17/2/05 lexa]

Odesláno

Takže postupně.

Auto jezdí, prokapávání není nijak závratné-zatím. Na sraz se ve čtvrtek před exkurzí chystám-pokud nenastane nějoká nepředvídanost. I přes různé zádrhele se 605 bych jiné auto nechtěl. Cokoli jiného už není ono.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...