Ivkopivko12tka Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Ahoj ! Z druhej ruky - Peugeot 306, november 97, niekedy boh vie kedy bolo búrané, netuším za akých okolností, no auto je spravené, geometria v pohode, žiadne ťahanie do strany pri brzdení, všetko ide tak ako má, lenže má samozrejme strelené airbagy (vodič + spolujazdec). Bývalý majiteľ ma o tomto upozornil, spolu sme aj vyjednali cenu, kontrolka je vyriešená tradične odporom. To by k situácii asi stačilo a teraz k jadru veci - bol by som veľmi rád, ak by bol v čo najlepšom možnom stave. Rád by som ho teda aj obšťastnil Airbagmi, človek nikdy nevie kedy môžu zachrániť život. Skúšal som tu vyhľadávať, ale po prečítaní pár tém je lepšie založiť to takto samostatne, tak teda - Je možné znovu zabudovať a aktivovať airbagy? Ak áno, tak len v Peugeot autorizovanom servise? Ak áno, koľko to môže celé stáť? Ďakujem Citovat
Milan134 Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Prečo by nešlo zabudovat ked už tam raz boli? Citovat
Marcel00 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 na taketo veci urcite kontaktovat specializovanu firmu. aj keby si mal prislusne vybavenie nerobil by som to bez prislusnej kvalifikacie a znalosti problematiky. takze ak mas moznost... zohnat si nestrelene vaky a sup s nimi do firmy kde ti na to vystavia aj potvrdenie ze to bolo odoborne a sposobilo namontovane. ak vobec umoznia reaktivaciu s pouzitymi (pochopitelne nestrelenymi) vakmi Cenu ti povedia aj na zaklade telefonickej otazky. [upravil dne 23/5/11 07:56 Marcel00] Citovat
Milan134 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Marcel00 to píšeš na základe čoho?Mi to pripadá ako rozprávky,,,Posledný vyrobený kus peugeot 306 bol myslím v roku 2002,,,,čiže už to bude 10rokov a to je presne doba po ktorej už nikto nezaručí že ti airbagy vobec vystrelia po takej dlhej dobe a neviem či nejaký airbag nájdeš aj niekde inde ako na vrakáči na také staré auto,ešte nehovorím o nejakej reaktivacii jednotky ktorá asi bola spravená kedže ti nesvieti žiadna závada-to je úkon pri ktorom ti nikto nezaručí že to neskor bude pracovat tak ako má,a pochybujem že by nejaká firma riskovala a dala mu nejaké osvedčenie,,,toto nieje montáž spetného zrkadla,,,,,toto je montáž prvku ktorý ti má teoreticky zachránit život a viem si predstavit cirkus ak by to následne nestrelilo vobec a nedajbože by niekto prišiel koli tomu o svoj život. Citovat
Jacobsoon Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 ahoj vcera sem si privez pazoutka 306 r.v. 96 a sviti mi kontrolka airbagu resp. nejdriv blika.. jak ze jsi to vyresil? diky Citovat
marko306 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 ja som si menil bagy sám, nezabúdaj, že určite máš aj pyropásy a tie treba tiež vymeniť. Jediné čo si musíš dať spraviť je reaktivovanie RJ bagov (dávnenjšie som si myslel, že to netreba, ale treba) som tu teraz cez mobil, tak ti neviem dať odkaz, ale dával som sem návod na výmenu spolujazdcovho bagu. Nič mi nesvieti, dia tiež ukazuje všetko ok, ale je aj tak otázne či to aj naozaj bude fungovať. Citovat
Marcel00 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 10 rocny airbag neznamena ze je nefunkcny. vykonava sa jeho kontrola v autorizovanom servise. je to aj v prirucke pouzivatela ako i v plane oprav a servisnych intervalov... ak chce dat autu airbagy a spravit z nich funkcnu ochranu pasazierov, urcite spravi viac ked to zveri do ruk odbornikom... v tom som sa snad nemylil... v tom co pises v poslednej vete plne suhlasim a v tom zmysle som sa aj ja vyjadril.. Citovat
marko306 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 ahoj vcera sem si privez pazoutka 306 r.v. 96 a sviti mi kontrolka airbagu resp. nejdriv blika.. jak ze jsi to vyresil? dikyskontroluj si oranžové konektory pod sedačkami. Tie zvyknú blbnúť. Citovat
Milan134 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Tak to by som bol zvedavý na tu kontrolu,to by ho museli snad už len odpálit aby sa presvedčili či funguje,ale ja by som to riešil nasledovne,pre začiatok by som tam osadil aspon airbag vodiča,bolo by to aj menej nákladné a výmena je pomerne jednoduchá tam nemáš moc čo pokazit ale ak si netrúfaš daj to spravit firme ale bral by som to ako 70%-80% šancu že to aj strelí ked bude treba. edit : samozrejme reagujem na príspevok užívatela Marcel00 [upravil dne 23/5/11 10:07 Milan134] Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 Ďakujem vám za vaše reakcie, skúsme na to ísť postupne. Marcel, spomínaš špecializovanú firmu, mám teda troška pogoogliť na spôsob ,,opravy airbagov peugeot“ ? Keď to dám priamo do Peugeot servisu, tak asi budú vedieť presne čo treba robiť. Ak vieš o podobne ladenej firme, napíš mi prosím aj kontakt, možno máš skúsenosti. Aby sme si rozumeli, ja určite nič meniť nebudem, a ani to nedám na starosti nejakému automechanikovi, ktorý by to určite ani nevedel spraviť, čiže takouto cestou, to na margo toho, že by som to skúšal spraviť sám. Milan - o ten vek auta by som sa až toľko nebál, určite to nieje technologicky nemožné a nedostupné a skromne si myslím, že technológia bude veľmi podobná ako u 206,207,307 a určite keď niekto rozbije nech aj teda NOVŠIU 306ťku, nech aj najposlednejšiu z posledných 2002, tak ti povedia ,,jééjda, to je ale smola. Máte moc staré auto, skúste pozrieť vrakovisko a možno dačo vyriešime“. Marko, o reaktivácii viem, ja by som to chcel vlastne všetko komplet, najlepšie u jednej firmy. Stačilo by hádam aj u toho šoféra najprv. K tým pyropásom, mohol by si mi povedať viacej? Po búračke nefungujú? Pásy fungujú. Škoda je to, že neviem nič o minulosti toho auta, no vravím že auto nemá žiadne iné problémy, možno sú tie pásy spravené. Ďakujem vám. Citovat
marko306 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 tam kde zapínaš pás na sedačke tak to je pyropás. Daj si tuná hľadanie a určite ti vyhodí niečo(som tu stále cez mobil tak ti neviem dať nejaký odkaz). Ten pyropás ťa jednoducho viac stiahne pri búračke. Na 306 pasuje pyropás aj zo 106, 406 a myslím, že aj zo 605. Ja mám spolujazdcov bag z 306 roku 97 a pyropásy z anglickej 406. Inak viac o tejto problematike by mohol vedieť člen Ferry, tak ho skús cez SZ kontaktovať. Citovat
koblih69 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Seš si jistej, že původní majitel řešil opravu skutečně přidáním odporů? Pokud ano pak musel reaktivova jednotku ( nebo vyměnit za jinou ) a upřímně nevím proč by to dělal, když pak dával odpory. A pokud jednotka reaktivovaná není tka svítí kontrolka, ale pak nevím proč tam dával odpory... Pyropásy budou bouchlé ( normálně fungují, ale jsou \"kratší\" ty lanka na který je domeček do kterýho to zacvakceš ). Já doporučuju na vrakoviště a koupit celou sadu - tedy 2x AirBag + 2x pyropásy + 1x jednotka. Citovat
Milan134 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Bežne sa airbagová jednotka reaktivuje hlavne aby tie kontrolky prestali svietit,dat odpory je otázka 5min...samozrejme do airbagov sa už potom nikomu nechce kedže to nieje najlacnejšia záležitost. Citovat
koblih69 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 No pokud nemám pytle tak opravdu nechápu proč bych reaktivoval jednotku? Místo vysypání min 500,- do popelnice stačí vyndat 2 žárovky. Jiná věc je to u auta, kde ti bouchne třeba jeden pytel a ty tím řešíš funkčnost zbytku a pod. , ale tady? Samozřejmě je možné, že majitel plánoval doplnění a nebo to měl někde levně, ale valnej smysl to nedává... Citovat
marko306 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Koblih, mýliš sa. Vypálenú alebo vytiahnutú žiarovku kontrolky bagov, vie diagnostika odhaliť, ale reaktivovanú RJ bagov s odpormi bude diagnostika diagnostikovať, že je všetko ok. Preto sa niektorým týpkom oplatí dať ako si Ty písal 500kč za reaktiváciu RJ bagov a ďalších 10kč za odpory ako by mal vyhodiť dajme tomu ešte navyše nejaké tisíce za bagy. A tak sa niektoré autá predávajú s buchnutými bagmi a odpormi pred nimi. [upravil dne 26/5/11 21:30 marko306] Citovat
koblih69 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Nevím nakolik se mýlím ani jak to odhalení vypadá.Snad jedině tak, že sedneš a na dipleji se objeví: \".....safra, safra nevyndal jsi ty neposedo žárovky. Ty ty ... \" Ale jinak samozřejmě pokud chci zamaskovat že tam Bagy nejsou tak to smysl má, ale to jak čtu asi není tento případ. PS: kdybych si tím neprošel před 3-mi lety tak bych možná mluvil jinak.... [upravil dne 26/5/11 21:46 koblih69] Citovat
marko306 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 ako nemýliš sa, zmysel to v podstate nemá, chcel som tým iba napísať, že pre špekulantov ktorý tým ušetria nejaké peniaze do svojho bachora a odrbú tým nejakého človeka, to zmysel má. [upravil dne 26/5/11 21:49 marko306] Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 Zdravíčko, tak som na inzerátoch našiel nedávno buchnutú 306tku break, majiteľ sa rozhodol predať ju (to čo zostalo) na súčiastky, pričom náraz smeroval z boku a od zadu. Bočné airbagy strelili, airbag jazdca a spolujazdca spolu s volantom sú OK. Chalaniskovi som povedal, nech mi spraví cenu. Predpokladám, že teda budú v poriadku aj tie pyropásy. Mám to zobrať, a prípadne za koľko? Citovat
marko306 Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 myslím, že nie. Pyropásy by mali vždy buchnúť pri akom koľvek náraze pri ktorom buchne aj bag. Čo s týka ceny bagov tak za vodičov a spolujazdcov by som viac ako 70€ nedal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.