Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni asi to tu už bylo ale chtěl bych se zeptat co používáte za aditivum .na našem trhu je obrovská škála možností a opravdu nevím co si vybrat :myslim skoušel někdo Diesel Power EcoMax děkuji za odpovědi :papa

Odesláno

1 L Petroleju,do plnej nádrže,je to bezkonkurenčná cena,a auto ide lepšie,a má nižšiu spotrebu.Tankujem lacnú naftu na v Hypernove.Cena Petroleja za 1L je 2,7 eura.

[upravil dne 22/5/11 10:06 zolco]

Odesláno

Taky VIF, v zimě ho tam padlo a bez problémů ;)

Toho petroleje bych se bál, pokud jde o HDi, do starého klidně ... třeba i štamprdle benzínu :D

Odesláno

Já ten benzi myslel především na zimu, to pak má svůj účinek, ale do \"moderního\" motoru bych to nedával.

Jinak VIF je k dostání minimálně v prodejnách Auto Štangl (do Kolína to nemáš daleko, tak není co řešit) :papa

Odesláno

My to taky nebereme špatně, jenom já hold bych do toho petroleje nešel ... podobně jako na rostlinný olej - starý řechtačky to sežerou.

Někdo zase jezdí na MĚŘO a motoru HDi to prý nevadí. ;) Tak proč ne petrolej ...

Já jsem zastáncem toho, že dávat jenom to, co výrobce píše ... i do staré P309 jsem dával klasickou naftu, žádnou bio nebo rostlinný olej. :)

Odesláno

proc tu pisete blaboly?? Benzin do dieslu vubec nepatri, a do HDi uz vubec. Nafta potrebuje co nejveci cetanove cislo. Cim je vyssi, tim je start snadnejsi, nafta se lepe vzniti, lepe hori. Benzin cetanove cislo znizuje, ponevac pracuje presne na opacnem principe. U benzinu sa snaza oktanove cislo zvysit, protoze cim vyssi oktanove cislo, tym mensi nachylnost na detonacne horeni, coz diesel vlastne na tomto principu (na rozdil od benzinu)pracuje. Mimoto benzin absolutne degraduje mazaci schopnosti nafty, takze cerpadlo CR bude urcite z benzinu nadsene... Takze ked nejaky novacek precita taketo tema, tak ma zadelano na problem....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...