Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

**Omlouvám se předem,ale nenašel jsem to,ale vím,že to tu už někde bylo...takže kdyby to tak bylo žádám tím to o přesunutí tohoto příspěvku a nebo na něj odkaz**

Rozdrtil jsme si ochranej plastovej kryt motoru. V Peugeotu chtějí za to 4 000kč to už bych spíš se kouknul na plechovej, kde píšou,že tlouška je 2mm a stojí cca též 4 000.Odkaz na něj mi poslal Pe.Tr (dík).

Chci se spíš zeptat na to jakej je rozdíl plastového krytu z Peugeotu a repliky plastového krytu z netu kde jsou ceny kolem cca 1000kč. Jestli sedí přesně atd.

děkuji.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Při výměně oleje jsem zjistil, že mám na hadry kryt motoru. Dát 4.000,- za orginální kus plastu se mi zdálo přehnané, stejně věčně nevydrží. V jednom e-shopu (Autodíly ZH) jsem našel kryt za 695,- +190,- poštovné. Dnes jsem ho nasadil, kryt tvarově seděl, podle starýho torza jsem trochu doupravil dírky - orginální kryt měl podlouhlé otvory, takže při počtu 13 úchytek se líp trefovalo. Ale nebylo tak zlý, za tu cenu bych ho mohl měnit skoro každý rok ;)

Odesláno

Na ten e-shop jsem se taky díval, když jsem potřeboval náhradní díly a dost jsem nevěřil těm cenám, byly fakt dost dobrý, v něčem i snad třetinový než jinde. Pak jsem dal raději auto do neautorizovaného servisu a tam si díly objednávali sami, takže kondenzátor klimy a ten kryt byl od jejich dodavatelů, zřejmě Kelly (family) a podstatně dražší.

Ale když mi v origo Peugeot servisu prohlíželi auto, tak mě na ten kryt upozornili a napsali cenu toho krytu 2000 + asi 500 za práci, což taky není nejhorší, když na netu byla i nejdražší cena toho krytu někde kolem 4500,- Kč. Nevím ale, jaká cena by byla skutečná. Přesto se mi za kousek plastu zdálo 2500,-Kč moc a tak jsem to od nich nechtěl vyměnit.

[upravil dne 29/7/11 od Andy22]

[upravil dne 29/7/11 od Andy22]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...