Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak po roce bezproblémového ježdění se asi blíží první větší oprava tak se chci jenom tady zeptat na názor. Při prudším rozjezdu na jedničku se při uvolnění spojky ozve krátký kovový zvuk, něco jako když zaskřípe kov na kov nebo něco podobného. Takže mě logicky hned napadla spojka. Pokud se rozjedu normálně, v klídku tak je to ok. Při řazení na další stupně je to také ok. Spojka jinak neklouže ani necuká. Ložisko to nebude, to by se ozývalo podle toho jak sešlápnu pokaždé pedál. Takže mě spíš napadá lamela, je možné, že opotřebením je \"sjetá\" až na nýty a potom to může při rozjezdu vydávat takový zvuk?

Jak jsem psal tak jinak je to v pořádku takže to asi začnu řešit pokud se to zhorší.

Odesláno

Pokud ti spojka neklouže bude lamela dobrá..pokud by byla \"sjetá na nýty\" bude prokluzovat i při normálním rozjezdu..

To co popisuješ může být cokoliv spojené s pohonem možná i povozkem..skus to lépe popsat ..jak jde spojka(myslím pedál)?

Odesláno

me pri rozjizdeni vrze tesnici drateny krouzek na spoji svody-priruba katalyzatoru

Dal jsem misto drazsiho Bosal levnejsi Starline a je to hruza

[upravil dne 19/5/11 10:53 Ferry]

Odesláno

Ferry to s tím těsnícím kroužkem jsem taky na autě zažil, nicméně to nastalo po výměně za nový. Já jsem ale v přední části auta nic nedělal, je pravda, že jsem měnil koncový tlumič, tak jedině, že bych nějak \"hnul s celým potrubím, když jsem tam dával ten nový tlumič. Ale to se mi moc nezdá. No budu to sledovat a uvidím co se z toho vyklube :myslim

tommas11: jak jsem psal, jnak je všechno ok, spojka zabírá pořád stejně, pedál jde také stejně, řekl bych takakorát :)

[upravil dne 19/5/2011 22:00 Driver]

Odesláno

JJ, přikláním se taky k výfuku. Taky mi to skřípe, klepe a vrže ... Ale já mám starý auto :aut:D

[upravil dne 20.5.11 09:07 MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...