Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak konečně se ho podařilo vytáhnout,vše vypadalo v pořádku,pročistoval jsem to na tom náboji,špína šla dolů,ale stále tam zůstavali miniaturní částečky.Vzal jsem teleskopiský magnet všechny ty částečky(byly železné jak jsem zjistil) vysbíral,čido vrátil nazpět a chyba zmizela a je zase všechno v pořádku.

Snad to někomu příště pomůže:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

... banálna otázka, ale treba nejak potom to čidlo po výmene v diagnostike nejak prihlasovať? Alebo ho stačí vymeniť a vymazať pamäť závad. Zajtra si idem po PZ čidlo, tak nech viem na čom som.

A ešte nevie niekto náhodou, aký má byť nominálny odpor funkčného čidla? Ja som na jednom nameral 640 Ohmov.

Díky

Odesláno
Čidlo netreba prihlasovať, keď je ok kontrolka po naštartovaní zhasne. Odpor dobrého čidla okolo 10megaohm.

Uff díkes, Ty si rýchly:aut

sotva som to odoslal:potlesk

Odesláno

cidlo stoji v auto kelly 35e bosch a niaka frfancuzka znacka 39,50 s DPH aj predne aj zadne vymena myslim ze sa to da zvladnut aj doma sam len treba zabezpecit auto kvoli padu ked bude davat dole nadrz za robotu jedneho cila by som dal najviac 7e viac nie ja som menil zadne pred cinziakom a za 1 hod hotove Popis je v odkaza Chyba ESP/ASR Chyba ABS sistemu

[upravil dne 17/6/11 19:11 Vlado222]

[upravil dne 17/6/11 19:12 Vlado222]

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...