Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau v letě bych chtěl jet k moři poprvé v životě.A vůbec nevím kam, že s tím nemám zkušenost.Cesta by byla autobusem nebo letecky.

!Termín až okolo v půlce září (nemám rád velký teplo 40 atd. prý v září jsou už příjemější teploty a je to už i finančně levnější) A aby ta země byla finančně výhodná pro Čecha,prostě aby tam nebylo draho.

Ubytování v hotelu pokud možno strava se švédskými stoly.

Ubytování pro asi pro dvě osoby.

Dotaz:Kdyby se ten termín nikomu z mého okolí nehodil prý je to už pozdě,tak dá se jet jenom jedna osoba sama a za jakých finančních podmínek jsou tam i jednolůžkové pokoje?

Cena na osobu na týden do těch 10 000kč i s jídlem a cestou.dík:)

Odesláno

hezký :D \"jel bych na dovolenou v létě v půlce září\" :D

Byl jsem párkrát v Itálii palmová riviera San Benedetto del Trento

jel jsem po vlastní ose ale jezdí i autobusy. Byl jsem tam po 10. září, kdy končí hl. turistická sezóna a ceny jdou hned dolu. Bydlel jsem po různu, nejvíce se mi líbil hostel typu \"bed&breakfast\",kde noc se snídaní stála 25€. Vyžití kromě pláže a bárů nic moc, delfinárium a tobogány už byly zavřený, holt to není hl. sezóna! S tím musíš počítat, když jedeš v září... Lehátko stálo 3 nebo 4€ na den, ale dal jsem chlápkovi každej den jedno český pivčo a měl jsem za 5€ lehátka 3 (byli jsme ve třech) Stravování po pizzerkách

pořádná picoška stála v ulici u pláže k 10€ a pár ulic od pláže kolem 7€ ta samá a byla tam pravá italská atmosféra. :D

Těch 10000Kč je fakt minimum, pokuď se nechceš jen válet u pláže

Odesláno

Chlape, máš strašne vela podmienok, a malú sumu, ktorú chceš do toho investovať.

Snad len nejaky ozaj lastminute s all inclusive alebo plnou penziou ...

Odesláno

Tak já byl v Řecku na ostrově kos v letovisku Tigaki. http://www.newtravel.cz/gaia-village/ all inclusive tj. snídaně ,oběd,večeře dle vlastního výběru-švédské bohaté stoly.Nealko a místní alkoholické nápoje zdarma (metaxa,ouzo, víno) takže za chlast :D a jídlo 0 kč. Nealko jsme si koupili na výlety a k pláži která je nádherná a do moře se šlo cca 40 metrů po pás ve vodě.Ostrov se dá projet za jeden den a jsou tam i historické památky.Možnost výletu lodí do Turecka které je kousek.Ceny asi jeko u nás +- 1euro.Jen to bylo o trochu více než chceš investovat,ale byli jsme tam na konci července a začátek srpna.Určitě Ti doporučuji letadlo,jsi tam rychle,pohodlně a dostaneš najíst a napít :super a hlavně máš o zážitek navíc:mrk,za mě je letedlo nejpohodlnější dopravní prostředek.

Odesláno

Doporučuji Řecko, hledej \"Niforeika\". Byl jsem tam 15. září. Připlať si 500 za výhled na moře. Snídaně švédský stůl, večeře také, výborná řecká jídla. Půjčil jsem si auto na 4 dny, navštívil: Olympii, Mykény, Korint, Atény, Kalavrita, a pochopitelně Patra.

Apartmán měl krásný výhled na moře.

Ceny se možná změnily, to už je otázka \"last minute\" a bohužel zvýšeného zájmu o ne-africké destinace.

[upravil dne 18.5.2011 19:35 P607Olda]

Odesláno

Osobne by som na tvojom mieste hladal asi nejaky lastminute do Bulharska ... To je i pre ozzyho zeme, kde neni pro cecha ani slovaka draho :)

Vyhni sa destinaciam ako slnecne pobrezie, zlate piestky atd, napriklad podla mna najkrajsie mimo hlavnych destinacii ktere houfne navstevuji anglicane a nemci je pomorie ... Primarne tam jazdia cesi a slovaci, a domaci bulhari. Krasnej malej poloostrov.

Ceny levnejsi, nez u nas, hlavne v restauracich a barech ... Urcite bych si tam nebral stravu v hotelu, nebo apartmanu, skoro nikdo to tam neposkytuje, prtoze neni o to zajem ... V restauracich se najis levneji jak u nas, a jidlo je tam 1000 a 1 ... Mas tedy moznos navstivit za dovolenu pomerne velke mnozstvo restauraci ... Mi sme se tam tak rozmazlily, ze sme si nekupovali ani ranajky na izby, rano sme chodili na omeleti, palaciny a ruzne ranajkove menu ... Treba palacinka o tozmeru 30 cm, s nutelou, slehackou a orechmi stala na nase v prepocte 0,9 Eura, coz je cca 20 kč ... Omeleta stala v podobnych cenach. Na obed si se najedl klidne i s kebabu (ktery bol milion krat lepsi, jak ten nas, jednak to davali jen do placky, jednak okrem mesa a zeleniny tam davali este porci hranolek, a malo to neskutecnej dresing. Na nase to stalo presne na cent 1 Euro, coz je cca 24 kč.

Najdrahsi jidlo co sem si tam dal s kamaradem.. Bulharska specialita, \"bulharsky narodny sač\", gril kotlik pro 4 osoby, teleci, hovezi a kureci maso s grilovanou zeleninou, v strede horela obrovska cibudel, donesli to na minigrilu, uzasna omacka, k tomu 2 porce hranolku posipanych bulharskym syrem, pivo stela, 1 flase coca coly a jedna velka tequila (velka tequila v bulharsku je 4x 0,04 dcl , tj stvorita) ... Za toto vsechno sem zaplatil 7,6 Eura, coz s tym, ze s toho kotlika sem mnel polovinu, a kamarat platil tak isto. Tj nevislo to ani 190 kč, a to sem se nemohl 2 hodiny hybat jak sem byl prezranej, a bolo to to najdrahsie co som tam mal ...

Za 1 eURO, coz je asi 2 leva dostanes obrovskej pytal fornetu, ze je sam nezjes ani ked co :)

Na tuhle dovolenou sme jeli ako partia 8 lidi, a jeli sme samovrazy, busem ... Cesta 24 hodin tam, spet sme jeli nejakych 21 hodin ... Sam bych asi volil leteckou dopravu, avsak byli sme mladi, a hodku po starte sme si v motoreste vypili, a prespali pol cesty :D

Takhle to bylo levne, vyslo to jen neco malo ako 200 Eur bez stravy ... Za dovolenou na 10 noci to bolo velmi dobre ... Bulhari byli velmi kamaradsky, a v Pomori mali slovakov a cechov vylozene radi ... Pieskove plaze, kusok odtial cierna plaz, proste pohoda jak ma byt ... Urcite se tam nekdy jeste vratim ...

Nebo potom ozaj pozeraj lastminute grecko, turecko, egypt s all inclusive ...

Odesláno

ja jsem ted mel najitej last 3 hvezda turecko ALL 6 noci. konecna cena 6500 akorat je to super last odjezd do 14ti dnu myslim ze super. jinak pred dvouma rokama jsem byl v Egypte 5 hvezda all u prostred prazdnin a ze by teplota byla nesnesitelna se rict neda sice bylo kolem 40 stupnu ale pocitove prijemnejsi nez kdyz je u nas 30 a to nesnasim velke teploty ale cenove to bylo uz nekde jinde.

Odesláno

za 10 jezdime ve ctyrech autem do chorvatska a pronajmeme si vilu, a jsme tam 14 dni :)

s jidlem v restauracich, popr. grilem u vily apod. to vychazelo kolem 10 na osobu s ubytovanim, mistnim jidlem (nic jsme nevezli, (proc taky, kdyz je to skoro stejne jako u nas), cestou a cestovanim po cele zemi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...