Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji ještě jednu radu,

už od koupi,si občas všimnu že když se rozjíždím(poprvé!! z parkoviště)tak slyším jako by se mi někde přelévala voda,tak 3 vteřiny,jde to zepředu ale je to jen pří prvním rozjezdu a pak už to neslyším,voda cítit není,auto normálně topí(zkoušeno pouze ráno když je trochu zima),okna se nemlží,měl jsem strach že to je radiátor ale to bych cítil nemrzku nebo vodu a v autě je absolutní sucho,nemohla tam někudy natéct a pak tam zůstat??? a kde??.

díky za rady

• O 2 týdny později...
Odesláno

Myslím že se ti to pomalinku zavzdušňuje. Někde to může přisávat vzduch a při startu než se ti otočí voda v celém zařízení a samo se to odvzdušní tak to je slyšet. Zkus pozorovat jestli se ti neztrácí voda. Ale může to být na dlouho, nemusí to utíkat moc. To je jen moje teorie, jinak nevím. Zatím Čágo.

Odesláno

Měl jsem před časem. A nedávno jsem uvažoval, že bych si ji pořídil zas, ale po probrání několika desítek inzerátů mě to zase hodně rychle přešlo...

Odesláno
Myslím že se ti to pomalinku zavzdušňuje. Někde to může přisávat vzduch a při startu než se ti otočí voda v celém zařízení a samo se to odvzdušní tak to je slyšet. Zkus pozorovat jestli se ti neztrácí voda. Ale může to být na dlouho, nemusí to utíkat moc. To je jen moje teorie, jinak nevím. Zatím Čágo.

voda se trochu strácí ale jak jsem psal slzí chladič ale trochu,jinak ok.

Odesláno

no tak to je ono, trochu se zo zavzdušní a když se voda promele všude, tak je potom klid. Nalej si do vody přísadu co zamezuje prosákání menších trhlinek. Je jich hodně, ale co vím tak kamarádi používají od firmy Mafra.

Odesláno
no tak to je ono, trochu se zo zavzdušní a když se voda promele všude, tak je potom klid. Nalej si do vody přísadu co zamezuje prosákání menších trhlinek. Je jich hodně, ale co vím tak kamarádi používají od firmy Mafra.

no právě s toho mám strach,nerad bych aby se mi to zalepilo celé a přestalo topit:bojim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Hoši na jakých pneu jezdíte,myslím rozměr.Mám org. alu a 196x65 myslíte že by tam šlo obout 185 na něco,podle mne by to lépe valilo a míň papalo:aut

nebo nééééééé:bacha

A ještě mne čeká výměna oleje,co lejete do svých krabic.

2,0 8v předpokládám že 10w40,nebo máte někdo něco obzvlášť vyzkoušeno???

No a při té příležitosti bych možná přetěsnil olejovou vanu,pokud se dá bez problémů vyndat:myslim,jen ale přemýšlím jaké těsnění tam dám,zda nějaké lepidlo nebo je něco org.,nikde jsem nic nenašel.

[upravil dne 12/7/11 11:16 rkolac]

[upravil dne 13/7/11 09:45 rkolac]

Odesláno

Obuté je třeba mít především to, co je v TP, jinak si člověk nesmyslně zadělává na problémy. Jinak 195/65/15 je s přehledem nejlevnější rozměr 15\" gum, ale co si pamatuju, já jsem měl na krabici 205/65/15 bez alternativ, takže ani těch 195/65/15.

Odesláno
Obuté je třeba mít především to, co je v TP, jinak si člověk nesmyslně zadělává na problémy. Jinak 195/65/15 je s přehledem nejlevnější rozměr 15\" gum, ale co si pamatuju, já jsem měl na krabici 205/65/15 bez alternativ, takže ani těch 195/65/15.

ok tak to mám taky v TP ,nechám tam to co tam mám teď

Odesláno

není to lepší dát někomu když nevíš?jinak určitě existuje na to těsnění a někdo to lepí...takže si vyber.

a problém olej=věčné téma...dej co máš a čeho se nebojíš...někdo ti doporučí to jinej zas ono.10/40 nejde o to že je horší či lepší ale má horší vizkositu v -C° než 5/40 ale zase je levnější....

Odesláno
není to lepší dát někomu když nevíš?jinak určitě existuje na to těsnění a někdo to lepí...takže si vyber.

a problém olej=věčné téma...dej co máš a čeho se nebojíš...někdo ti doporučí to jinej zas ono.10/40 nejde o to že je horší či lepší ale má horší vizkositu v -C° než 5/40 ale zase je levnější....

neříkám že nevím,na svých jiných autech si tyhle věci dělám sám,servis až když si na to natroufnu,většinou to není takovej problém ale když to na něčem dělám poprvé tak před tím raději poscháním nějáké rady,myslím že vyměnit olej dnes umí snad každej chlap:super a vana taky nebude tak ovej špek,spíš se ptám na to těsnění ,protože jsem org. nikde nenašel,všude jen lepidla.

Odesláno
....myslím že vyměnit olej dnes umí snad každej chlap:super a vana taky nebude tak ovej špek,spíš se ptám na to těsnění ,protože jsem org. nikde nenašel,všude jen lepidla.

no nevím čím novější auto tím to stojí ta výměna za... :grr

zeptej se godzilli01...ten toho má a je zrovna z Plzně ;)

Odesláno
....myslím že vyměnit olej dnes umí snad každej chlap:super a vana taky nebude tak ovej špek,spíš se ptám na to těsnění ,protože jsem org. nikde nenašel,všude jen lepidla.

no nevím čím novější auto tím to stojí ta výměna za... :grr

zeptej se godzilli01...ten toho má a je zrovna z Plzně ;)

Počkej,nový auto:D to jsi mne potěšil je to rv. 97,zas moc nový není.

[upravil dne 13/7/11 11:49 rkolac]

Odesláno
Počkej,nový auto:D to jsi mne potěšil je to rv. 97,zas moc nový není.

[upravil dne 13/7/11 11:49 rkolac]

neříkám nové říkám čím novější tím to stojí...nekomentuji tebe komentuji auta....405v poho,,406už to bylo horší...o 407už ani nemluvím

a u jiných to samé 1100de luxe pohodička..130l pohodička...fabie pohodička ale už to nebylo jako u 130 atd...auta nižší horší přístup k filtru...atd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...