Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo z vás kožený interier v 405?

Kdyby ste na něj náhodou někdo narazil na nějakym vrakáči, nebo v inzerátu - dejte mi prosím vědět - scháním ho už 2 měsíce a nic!:(

• O 3 týdny později...
Odesláno

já bych měl kožený zadní sedačky do 405 ale bez opěrek :papa

no vlastně mám i přední ale ty jsou dost potrhaný:(

[Editován dne 26/2/05 Wasabi]

Odesláno

wasabi: no, jestli jsou ty přední fakt brutálně potrhaný, tak by to asi nemělo cenu - nevim, kdo by mi potom prodal jenom přední. Máš k tomu i tapecírunk? A černý sluneční clony a tak baj vočko kolik za to?

snowboy: to si myslim, že by bylo dost mastný - ale byla by to taky varianta...

Odesláno

tapecírunk k tomu nemám nechal jsem si jen ty 4 opěrky hlavy, přední sedáky jsou oba prořízlý a opěradla na bocích ošoupaný je to spíš na přečalounění zadek je vcelku dobrej co za to?.. no co dáš? ;):papa

[Editován dne 28/2/05 Wasabi]

Odesláno

to Neon :

no, ono zalezi na tom, co znamena mastny, ze.

Pokud chces ocalounit komplet interier - sedacky a tapecir, navic v kuzi, hm, to by asi palka byla.

Ja dal za to same, ale v latce a na 205 cabrio 18t

Odesláno

zkusil bych obvolat vrakáče, nedávno mě v Brně nabízeli komplet do 605, v docela dobrým stavu, za 4000. Snad by se aji našlo něco do 405...

o čalouníkovi ani nepřemýšlejte, pokud vím, z dobré kůže by to stálo ranec, to tak do nějakýho mercedesu z roku 55

Odesláno

Jojo, přečalounit (překůžit) asi zavrhuju. Fusion, právě v tom to je proč se obracim sem...vrákáčů jsem obvolal asi 10 v okolí a nikde nic - všude prej měli v průměru kůži tak jednu 405 za 3 roky. Kámoš koupil před rokem (to jsem měl ještě BXko) komplet do 405 za 5tku i s tapecírunkem.

Wasabi:mohl bys mi sem hodit fotku jak vypadaj - kdybych to vzal, tak asi i s těma předníma - aby to nebylo dvoubarevný - jen doufám, že mi pak někde střelej jenom přední...

A písni mi orientační cenu - abych věděl, co si za to představuješ

Odesláno

fotku mám jen těch zadních a ty přední jsou pořezaný ty jsou ko. Hodím ti ji sem zítra musím ji najít s cenou to je na tobě takže něco nahoď a dohodnem se mě to stálo kolem 2tis. chtěl jsem to nechat udělat ale když mi řekli tu cenu tak jsem se na to vykašlal:(

Odesláno

KOukám že jste si nikdo nevšim na tý první fotce vzádu to ho herce co? Nevím jméno ale hrál třeba ve velký filmový loupeži toho učitele jak tam vodil ty děti:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...