kupák Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Mám jednoduchý, možná blbý dotaz: musí se na zadním kole u 406ky měnil ložisko včetně náboje, nebo se dá vyměnit samotné ložisko? Případně s náhradním dílem jaké značky jsou dobré zkušenosti? Předpokládám, že to je na kupé stejný jako na každý jiný 406. Dík Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 zad. náboj s ložiskem prodává godzila01 Citovat
kupák Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 zad. náboj s ložiskem prodává godzila01 Já vím, šak už s ním jednám. ) Jen mi je divný, proč se to mění i s tím nábojem? Ty ložiska nejdou nějak vylisovat a nalisovat nový? P.S. Jinak ten návod je skvělej. Já se asi picnu, já hledal asi hodinu a půl něci o ložisku zasního kola, našel jsem samý kraviny, ale tohle vlákno ne. Nebude na nějakým srazu školení na téma: Jak požívat \"hledání\"? Já se hlásím předem a prosil bych zařadit do úrovně \"blbí a nepoučitelní\". [upravil dne 17/5/11 06:03 kupák] Citovat
Stuchy Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 jinak jde koupil samostatně ložisko značka třeba SKF jestli chceš pošli mi VIN a můžu ti poslat cenu dělám v servisu tak mám třeba u elitu dobrý slevy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.