milanecek Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Zamknulo se mi vozidlo i s klíčem v zapalování, po otevření se mi vybila baterie tak jsem jí nabil. Když jsem jí opět zapojil nabitou začala mi kontrolka na počítači upozornovat na poruchu zadního levého brzdového světla, žárovku jsem vyměnil a začala mi kontrolka upozornovat na poruchu směrového levého blinkru, centrální zamykání mi stále provádí zamykání vozu lze to nějak změnit či deaktivovat? Po každém vypnutí zapalování při kratší ujeté vzdálenosti mi při zastavení běží hlasitě větrák někdy se spustí a někdy ne. Počítač mi píše tyto hlášky: Direction indicators faulty,a dále Left Hand brake light bulb faulty, rozumím tomu co to znamená ale nevím jak ten problém vyřešit. Lze také nějak resetovat výchozí nastavení počítače? Nebo to musí být odborný zásah? Můžete prosím poradit jsem čerstvým majitelem Peugeotu. Díky moc Citovat
Ferry Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 zkontroluj ukostreni od baterie a taky ukostreni v zadnim levem svetle, taky bych zkontroloval pripojeni + polu baterie a vubec jeji napeti, jestli neni KO po delsim stani, mela by mit v klidu alespon 12.5V, pri behu motoru na volnobeh pak +/- neco malo kolem 14.5V Citovat
burton407hdi Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 tu chybovu hlasku ti dava non stop alebo napr iba ak stupis na brzdu alebo hodis smerovku resp zaradis spiatocku? najlepsie spravis ak si to das prekostrit v servise alebo len vytiahnes konektor ktory ide do toho drziaka na ziarovky a povyhynas tie piny pripadne nastriekas nejakym sprejom na kontakty. ak ale chces mat pokoj daj si to prekostrit u nejakeho elektrikara Citovat
AnotherOne Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Ten vetrák je normálny, je to znak toho že bude prebiehať regenerácia FAP filtra. Treba auto poriadne prebehnúť aby to korekne ukončilo. Nie je nič zvláštne, že to u 1,6 beží aj 15 min po vypnutí motora hoci teploty vonku tomu nezodpovedajú. Tie chybové hlášky treba prekontrolovať konektor ĽZ svetla ako už bolo povedané. Je to častá závada. Citovat
milanecek Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 Ta chybová hláška Direction ind.faulty se objevuje různě náhodně při jízdě, ta 2.hláška Left Hand brake light bulb faulty se objevuje když šlápnu na brzdu a nebo když dám levý blinkr, po chvilce to hned zmizí. Při blinkru to začalo psát když sem vyměnil žárovku. Ještě se chci zeptat jak se dá zrušit to centrální zamykání, protože fakt nechci aby se po každým uzavření dveří auto zamklo a já trnul hrůzou že tam mám klíč. Citovat
AnotherOne Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 To tam budeš mať nejaký elektrický problém. Normálne to takto nerobí aby sa hneď zamklo pri zavretí dverí. Dá sa nastaviť automatické zamykanie, ale až keď sa auto pohne. Treba držať tlačidlo zamykania a stredovom paneli. Citovat
Marcel00 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 to milanecek: predpokladam ohladne toho zamykania ze tam mas iny ako origo alarm. to potom musis nastavit na alarme samotnom. Viem ze META Systems to takto ma riesene a aj Excalibur napriklad... Vyblikanim konfiguracie sa to da zrusit. Origo alarm auto nezamyka pri zavreti dveri... Ja mam origo a o tejto moznosti neviem. Jedine co pise Another vyssie v suvislosti s pohnutim auta... Jedina situacia ked sa zamkne stojacie auto samo je ta ze odomknes vozidlo a do urciteho casu ho neotvoris tak sa naspat zamkne. (nahodne otvorenie, kluce vo vacku a pod.) ale to je ina situacia ako sam popisujes. Citovat
milanecek Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 No tak jdu s tim na elektriku, uvidime kde je problem, kazdopadne vsechny tyhle problemy nastaly po tom co se vybila a pak znovu nabila baterie, je to divne.... Popravde nevim jestli je tam origo alarm. Citovat
AnotherOne Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Ono to mohlo byť opačne, kvôli týmto problémom sa mohla vybiť batéria. Napr. zle zapojený alarm alebo vadná jednotka centrálneho zamykania. Ako sa ti podarilo zamknúť auto s kľúčom v zapaľovaní, keď píšeš, že problémy nastali až potom. Citovat
Marcel00 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 No tak jdu s tim na elektriku, uvidime kde je problem, kazdopadne vsechny tyhle problemy nastaly po tom co se vybila a pak znovu nabila baterie, je to divne.... Popravde nevim jestli je tam origo alarm. pozri si toto vlakno aby si zistil ci mas alebo nemas origo alarm... Citovat
rado407sw Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 AhoY Milanecek, k tomu zadnemu svetlu... mal som ten isty problem,a ako to tu uz spominali - rozobral som obe zadne svetla-pre istotu precistil som vsetky kontakty + kostru a uz bol pokoj:papa [upravil dne 16/5/11 15:27 rado407sw] Citovat
byny Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 ahoj taky jsem se pozýkal s tímhe problémem teda blinkr a brzdové světlo ale stačí rozdělat zadní světla pročistit a napružit kontakty pod žárovkama jde o to že kontakty nedolehnou jak mají a není tam dokonalí kontakt a počítač vyhodnotí že je prasklá žárovka dělal jsem to o víkendu a je to práce na 30 min:papa Citovat
Judes Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Máte niekto túto funkciu alarmu na aute (viď obr.), zaujímalo by ma či sa to dá aktivovať aj dodatočne a či pri tom automatickom spustení alarmu aj uzamkne vozidlo. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 myslim ze dana funkcia sa aktivovat da, zistim a dam vediet ak ma niekto nepredbehne... osobne si vsak myslim ze to nieje dobry napad (riziko zabudnutia klucov v aute) co sa uzamknutia tyka, vzdy spolu s aktivaciou alarmu sa vozidlo uzamkne automaticky bez ohladu ci bolo vyvolane ovladacom alebo samospustou. Citovat
Simako Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 auto se zamkne když odpojíš a připojíš baterii. zkontroluj baterku a kontakty a ukostření baterie Citovat
Marcel00 Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 mne sa nezamnkne... okrem toho ak by tam boli tak zle kontakty tak by ani nenastartoval... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.