vector Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 Napsán autorem David 106s16 Hele, Vectore, a ktery ze to Peugeot ma origo 120 PS z nafty? Je to 110 a mám se zout ? Kdyby si mi raděšji sehnal středovou opěrku do 406, místo chytračení Citovat
David 106s16 Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 Napsán autorem vector Napsán autorem David 106s16 Hele, Vectore, a ktery ze to Peugeot ma origo 120 PS z nafty? Je to 110 a mám se zout ? Kdyby si mi raděšji sehnal středovou opěrku do 406, místo chytračení Ne, ne, kvuli me se v zadnem pripade nezouvej.I kdyz, pokud ti to pomuze aby se ti nepletly cisla, tak se radeji vyzuj. Loketni operku myslis takovy ten hnus co byl jako doplnek nebo original co byla primo na sedacce? Citovat
vector Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 Napsán autorem David 106s16 Napsán autorem vector Napsán autorem David 106s16 Hele, Vectore, a ktery ze to Peugeot ma origo 120 PS z nafty? Je to 110 a mám se zout ? Kdyby si mi raděšji sehnal středovou opěrku do 406, místo chytračení Ne, ne, kvuli me se v zadnem pripade nezouvej.I kdyz, pokud ti to pomuze aby se ti nepletly cisla, tak se radeji vyzuj. Loketni operku myslis takovy ten hnus co byl jako doplnek nebo original co byla primo na sedacce? Bych řekl pravdu tak nevim pač to neni pro mě, ale asi myslí takový ten originál hnus mezi sedačky, jestli se na 406 dělal, ale myslím, že ano. Citovat
-=Michal=- Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 Napsán autorem vector Napsán autorem David 106s16 Napsán autorem vector Napsán autorem David 106s16 Hele, Vectore, a ktery ze to Peugeot ma origo 120 PS z nafty? Je to 110 a mám se zout ? Kdyby si mi raděšji sehnal středovou opěrku do 406, místo chytračení Ne, ne, kvuli me se v zadnem pripade nezouvej.I kdyz, pokud ti to pomuze aby se ti nepletly cisla, tak se radeji vyzuj. Loketni operku myslis takovy ten hnus co byl jako doplnek nebo original co byla primo na sedacce? Bych řekl pravdu tak nevim pač to neni pro mě, ale asi myslí takový ten originál hnus mezi sedačky, jestli se na 406 dělal, ale myslím, že ano. Tak pokud jde o 406ku, tak ten \"hnus\" tam mám na obou sedačkách, vyklápěcí. Na středu nic nemám. Každopádně je to k ničemu. U Švachu jde alespoň nastavovat vejška, ale tady mi chybí asi 10cm vejšky abych dosáhl na řadičku, takže to mám stále zaklopené nahoře. Je to na prd. Citovat
Miku Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 jj.ty středové opěrky snad jedině pro automat,copak jsem saxana abych dosáhl na šaltpáku:bojim Citovat
vector Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Napsán autorem Miku jj.ty středové opěrky snad jedině pro automat,copak jsem saxana abych dosáhl na šaltpáku:bojim Já jí taky naprosto nesnášim a u Oktávky sem jí chtěl dokonce utrhnout, protže i když se vyklopí, tak vadí a a nevíc přez ní nemůžeš dozadu mezi sedacky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.