Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jojo, vypada hezky ... mimochodem - moc hezka barva ;)

By me zajimalo, jakej je rozdil ve vykonu mezi 8V a 16V. Peu pise jen 1.8i, takze bych to chapal jako 8mi ventil, ale nevim, treba tam jen nedopsal 16V.

Odesláno

vykon osmiventilu je psanej 70KW pri 6000 a u 16V 81KW pri 5500

Ty uplne nejnovejsi motory 1.8 16V co jsou v novejsim modelu maji psano 85KW

Odesláno

Hele a jak ma vlastne vypadat motor ve starym a jak v novym modelu? V technicaku mam psano 85 kW a mam kovovy sani, na fotkach Zily jsem videl sani plastovy... tak jak to je?

Odesláno
Napsán autorem Fx

Hele a jak ma vlastne vypadat motor ve starym a jak v novym modelu? V technicaku mam psano 85 kW a mam kovovy sani, na fotkach Zily jsem videl sani plastovy... tak jak to je?

Hele ja mam taky kovovy sani, ale v technicaku mam 81KW :)

Ale jak to je, to ti nepovim :-)

Odesláno
Napsán autorem Fx

Poznas to snad jen podle kodu motoru, maji jiny oznaceni myslim.Jinak to sani neni urcite plastovy ,ale je to to samy hlinikovy jako mame mi, jen striknuty nacerno

Odesláno

Ja bych rekl, ze se nejspis pani na urade sekla, kdyz to tukala. To je bezny - u BMW jsem mel v predchozim TP psano nahon na predni kola:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...