Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi začal stávkovat tempomat. Při zapnutí háže klasické blikající ---, občas se povede že ukáže rychlost, ale ta jeb bliká. Je to stejný problém jako u manuálu? .Dia na to nic,(jen závada cosi s rozdílnou rychlostí u Esp, nebo ASR. Už si to nepamatuju přesně). Omezovač a vše ostatní funguje.

Nějaké nápady budou? Díky.

AM6 2.7Hdi

[upravil dne 3/6/11 16:29 Agrafik]

Odesláno

Aha, takže víš co je za závadu. To jsi výše neuvedl. Potom se nediv, že nikdo neodpovídá. Ten brzdový spínač je jenom jeden a má v sobě jak spínač pro brzdu, tak bezpečnostní spínač pro tempomat, který jde do ŘJ motoru. Jdou do něj 4 kablíky. Je nahoře u zavěšení brzdového pedálu. Takže výměna.

Odesláno

To výše jsem ještě nevěděl, co to bude, než jsem se do toho více zažral.:D .Tady na foru se to probíralo u MANu ,ale u AM to bude stejné, a to jsem si nebyl jistý. Doufám, že se dá koupit jenom ten spínač :).

Odesláno

Díky všem. To objednací číslo by mělo být 453463 ?. Až budu mít nový, tak ten starý kuchnu a uvidím co tak hrozného se mu z ničeho nic stalo. Teď do toho nepolezu, bo neodjedu.:D

Odesláno

Najskôr sú opotrebované kontakty a oba spínače nepracujú synchrónne. Ja som svoj oživil prestriekaním kontoxom a ručným precvakaním. Mne hlásil chybu ESP, odvtedy už rok pokoj.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...