Lví-ček Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Ahoj, včera jsem vysával koberec u pedálů a přitom mi vypadla spona. viz foto. Procházel jsem všechny pedály, koukal na spojku dokonce jsem to byl i projet, ale nic. Pedály fungovaly jak měly. Napadá vás někoho odkud to mohlo vypadnout nebo co to vlastně je? Nic povoleného jsem nenašel a v knížce jak na to taky ne. [upravil dne 21/5/11 16:29 Lví-ček] Citovat
shark734 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 s tymi sponami su tam nacvakane napriklad plastove prahovy listy, stlpik B a urcite sa najdu aj inde Citovat
Lví-ček Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 shark734: Děkuji je možné, že to bude od toho postrování nad pedály. Ten se mi tam vaklá už dlouho a občas o něj zavadím špičkou boty, když brzdím. Díky bál jsem se jestli to nevypadlo z pedálu spojky. To auto mě dokáže neustále překvapovat. [upravil dne 8/5/11 20:02 Lví-ček] Citovat
Lví-ček Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 Ahoj Honzo, sloupku s pásy jsem se vůbec nedotknul. Není ta spona ještě někde na pedály? Přece kvůli tomu nepojedu do servisu:( [upravil dne 9/5/11 00:31 Lví-ček] Citovat
jjer Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 4 spony drží taky víko skříňky pojistek nad pedálem, zkus se podívat, jestli je tam máš všechny, Mohla někdy dřív vypadnout a teď jsi ji našel...třeba :-) Citovat
Lví-ček Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 HonzoZ: Jen mě to zase vyplašilo. Přesně tohle mi říkal táta. Dokonce si dělal srandu jestli jsem v autě neměl nějakou holku. (spona od no víš čeho) Citovat
amiandrew Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Tyhle spony také drží středový plastový panel (nebo sem je tam někde viděl, když sem měnil žárovičku v podsvícení klimy). Citovat
Lví-ček Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Díky za typy o víkendu to projdu. Citovat
Lví-ček Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 Tak spona nakonec vypadla z krytu pojistek pod palubní deskou. Koukal jsem, že je daly snad všude. Stejné drží i plastový kryt na dveřích kufru. [upravil dne 16/5/11 04:43 Lví-ček] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.