Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

má někdo zkušenost s výměnou nastavovače škrtící klapky ? Jedná se o motor 1,8 16V (81 Kw, model po faceliftu, rok 1999). Jde mi o to jakým způsobem se nastaví základní poloha škrtící klapky.

[upravil dne 8/5/11 16:47 muunky]

Odesláno

Odpoj baterku, namontuj, zapoj baterku, nastartuj, na plyn nesahej, nic nepouštěj ( světla, klimu, rádio... ) nech to 3 ... 5 minut, pak sedni a projeď to ve všech režimech otáček. Ještě doporučuju zároveň vyměnit ( nebo aspoň poctivě vyfoukat ) vzd. filtr.

Odesláno

ty světla někdo občas neovlivní .. jako třeba já :D mám automatické rozsvěcování čili světla nezhasnu i kdybych chtěl :D mě po výměně ručička otáčkoměru ve většině případě trochu lítá v rozmezích asi 2mm.. jednou je v klidu a pak nejednou začne trochu lítat.. to by mě zajímalo čím to je :/... jinak baterku jsem neodpojoval... myslíš že by to mohlo pomoct to vyzkoušet ?? :)

[upravil dne 8/5/11 19:30 DVORY02]

Odesláno

Hlavně mám odzkoušený, že automatický zapínání světel to někdy rozhodí. Pokud nelze vypnout jinak tak stačí vyhodit konektor př. světel a tím potlačíš ten největší proudový ráz.

Odesláno

no ty přední světla bych mohl zkusit odpojit .. jinak škrtící klapka se čistila při výměně krokáče..krokáč se dal úplně nový :) dřív mi to lítalo jak blázen a i chcípalo .. ted to jen decentně kolísá.. neni to moc poznat ale auto se při tom lehce zachvěje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...