Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím kolegy,potřeboval bych se dostat k rádiu ze zadu a tudíž demontovat přední plastový kryt před rádiem.Poradíte mi?

Koupil jsem nedávno auto už s parottem pro nokii a chtěl bych toto odstranit.

Odesláno

Vytiahnut radio. Do tych malych dierok strcis torx srobovak a odsrobujes sroby co drzia radio. Radio vyberies a tam budu dalsie sroby co drzia ten panel co myslis.

Odesláno

TO JOFO : nějak jsem to nepochopil,promiň,jde mi o to,jak se dostat k rádiu,jak sundat ten plastový kryt,jestli to je těžké ho sundat a jak tam vůbec drží.Na co tam jsou ty dvě dirky?

TO GODZILLATO: není to parrot,jak jsem zjistil,sorry,ale nokia ck-7w,což je model,který se doprodává.A co s tím budu dělat,dám to asi tomu pánovi,co mi místo toho přijde namontovat xcar link pro iphone.

Odesláno

xcarlink bude urcite dobra volba.....

to je nevyhoda tychto znackoviych handsfree, su robene na konkretny model a ak to chces prerobit na iny stoji to tolko ze si mozes radsej inu variantu zaobstarat...

• O 2 týdny později...
Odesláno

pocujte mam moznost dostat od kamosa parrot handsfree...neviem aky presny tip, ale on ho pouzival v BMWcku....myslite, ze ho budem moct pouzit aj v pazoutoviy?ak niekto sa dobre vyznate skuste mi poradit co a ako....dakujem

Odesláno

Keď sa zastavíš u Marcela pre ten ťahokov do prednej masky možno ti pomôže aj s tým Parrotom. :papa

[upravil dne 19/5/11 23:23 Judes]

Odesláno

Judesko sak ty vies o mne secko sa mi zda...hehe...len ked ja k nemu pridem asi nebude moc casu na velke debaty....ale nejako si poradime..ved to nemoze byt az taka velka veda....

Odesláno
Keď sa zastavíš u Marcela pre ten ťahokov do prednej masky možno ti pomôže aj s tým Parrotom. :papa

[upravil dne 19/5/11 23:23 Judes]

a ty si Judesko dajáky informovany :D:D:D

To Godzila: tolko s tebou debatovat mozem, neboj, ja budem doma takze pohoda.

a s tym parrotom nieco pospekulujeme, ak mi napises model toho parrota tak kuknem ake koncovky malo to BMW. napis aj model BMW a porovname. inak zapojenie ziadna veda.

Odesláno

Ta blututova sada od nokie musi funguvat aj s inym telefonom. Nie len s nokiou. Mne tak v citrone ide sony ericson s nokiou. Akurat co byva problem tak nie vsetky nokie idu s inou sadou.

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...