filipino Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Zdravím kolegy,potřeboval bych se dostat k rádiu ze zadu a tudíž demontovat přední plastový kryt před rádiem.Poradíte mi? Koupil jsem nedávno auto už s parottem pro nokii a chtěl bych toto odstranit. Citovat
jofo Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Vytiahnut radio. Do tych malych dierok strcis torx srobovak a odsrobujes sroby co drzia radio. Radio vyberies a tam budu dalsie sroby co drzia ten panel co myslis. Citovat
godzilaTO Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 a co urobis s tym parrotom???? a ako vies ze je len na nokiu?? nefunguje to nahodou formou spojenia cez bluetooth??? Citovat
filipino Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 TO JOFO : nějak jsem to nepochopil,promiň,jde mi o to,jak se dostat k rádiu,jak sundat ten plastový kryt,jestli to je těžké ho sundat a jak tam vůbec drží.Na co tam jsou ty dvě dirky? TO GODZILLATO: není to parrot,jak jsem zjistil,sorry,ale nokia ck-7w,což je model,který se doprodává.A co s tím budu dělat,dám to asi tomu pánovi,co mi místo toho přijde namontovat xcar link pro iphone. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Těmi dírkami v čelním panelu rádia prostrčíš torx č. 10 a vyšroubuješ šroubek v každé dírce. Potom vytáhneš rádio. Citovat
filipino Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 Ahoj Honzo,díky,ted\' jsem si musel najít na googlu,co to je torx 10 ...........Hele,prosím Tě, a to handsfreečko je zezadu zapojené do toho rádia? Nebo kam? Citovat
HonzaZ Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Bývá tam redukce - konektor do rádia a konektor do kterého se zasune původní kabeláž do rádia. Mezi těmi konektory je zapojen Parrot. Citovat
godzilaTO Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 xcarlink bude urcite dobra volba..... to je nevyhoda tychto znackoviych handsfree, su robene na konkretny model a ak to chces prerobit na iny stoji to tolko ze si mozes radsej inu variantu zaobstarat... Citovat
godzilaTO Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 pocujte mam moznost dostat od kamosa parrot handsfree...neviem aky presny tip, ale on ho pouzival v BMWcku....myslite, ze ho budem moct pouzit aj v pazoutoviy?ak niekto sa dobre vyznate skuste mi poradit co a ako....dakujem Citovat
filipino Odesláno 19. květen 2011 Autor Odesláno 19. květen 2011 to GODZILLA: Bavil jsem se s klukem,co parrot montuje a říkal,že více méňe každý jde do každého auta,někde je potřeba redukce. Citovat
godzilaTO Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 bude to tazke vymontovat z toho bavoraka?zvladnem to sam???ci by som to mal radsej nechat niekomu ..... a so zapojenim to je ako? Citovat
Judes Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Keď sa zastavíš u Marcela pre ten ťahokov do prednej masky možno ti pomôže aj s tým Parrotom. [upravil dne 19/5/11 23:23 Judes] Citovat
godzilaTO Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Judesko sak ty vies o mne secko sa mi zda...hehe...len ked ja k nemu pridem asi nebude moc casu na velke debaty....ale nejako si poradime..ved to nemoze byt az taka velka veda.... Citovat
Marcel00 Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Keď sa zastavíš u Marcela pre ten ťahokov do prednej masky možno ti pomôže aj s tým Parrotom. [upravil dne 19/5/11 23:23 Judes] a ty si Judesko dajáky informovany :D:D To Godzila: tolko s tebou debatovat mozem, neboj, ja budem doma takze pohoda. a s tym parrotom nieco pospekulujeme, ak mi napises model toho parrota tak kuknem ake koncovky malo to BMW. napis aj model BMW a porovname. inak zapojenie ziadna veda. Citovat
Judes Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 a ty si Judesko dajáky informovany :D:D Však to tu sledujem, takže informácie s prvej ruky Citovat
jofo Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Ta blututova sada od nokie musi funguvat aj s inym telefonom. Nie len s nokiou. Mne tak v citrone ide sony ericson s nokiou. Akurat co byva problem tak nie vsetky nokie idu s inou sadou. Citovat
zidd Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 Existuje nějaký návod jak sundat všechny okrasné lišty na dveřích, rámečky kolem výdechů a středový tunel? Citovat
zidd Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 Ale no tak neříkejte že nikdo z vás nemá nějaký obrázky nebo něco podobnýho! Prosím odkaz cokoliv než si stihnu ulámat plasty:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.