panzerflus Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 no už jsem zvědavej,jak si mimochodem ty plasty kolem radia a ovládacích prvků vyndal? já si to zase stříkám do červena,palubku a mřížky mám ale nevim jak vyndat ten středovej panel abych ho nepoškodil Citovat
John Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 panzerflus : rozebrání střed.panelu je vpohode... nejdřív vyndáš ty malý čtverečky kolem displaye...jsou tam jen nacvakaný,pak vyšroubuješ display..drží na 4xhvezdičkách.Vysuneš rádio(jsou v něm dvě díry na zasunutí buď tenkýho šroubováku a nebo tyčky...pak si ho tenkým plochým šroubovákem přidržím z boku a to stejný na druhý straně a vysunu).Nakonec vyšroubuju 2xhvězdičky dole pod ovládáním klimy a je to. Jinak panel klimy nastříkaný čekám,až to pořádně proschne a hodím zpět do auta..odstín vypadá líp jak obyč stříbrná z Baumaxu Citovat
panzerflus Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 no :-D já mám ale tento panel,myslíš že to bude stejné? Citovat
John Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 Ahá už vidím,že máš starý model...tak tam bych asi začal od vrchu taky Vycvaknout ten rámeček kolem tlačítek a pak zkoumat dál,starý model tolik neznám..ale určitě někdo napíše co a jak u něj. Citovat
John Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 Tak středový panel je už po laku který víc sedí ke zbytku : Namíchaná barva se docela povedla. Citovat
Šalda Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Do téhle barvy si chcu taky stříkat nějaký vnitřní plasty, můžeš mě říct co to je za sprej? Použil jsi navrch i clarlak, a nebo jen barvu?? Citovat
John Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 Šalda : nechal jsem si namíchat barvu podle zbytku tech plastíku.Jinak jsem použil plnič jednu vrstvu a pak 2vrstvy barvy a 2vrstvy bezbarvýho laku. Citovat
Šalda Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Tak přesně takhle bych to udělal i já Jen právě řeším odstín a typ spreje:myslim Citovat
Dave_k Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 2panzerflus: Vyndej rádio, vytáhni přihrádku a vycvakni nahoře tu krytku úplně vlevo. Uvidíš 4 torxy, který držej panel ovládání topení. Citovat
John Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 Dneska překročeno 175tis km... a čekáme na pár věci na auto a snad už bude vše hotové Citovat
odee Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 175, to je jak čerstvě zajetý, já možná tehle rok se 406 přehoupnu přes ty tři stovky a nakročíme do druhé půlky jejího života:D Citovat
John Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 JJ je to akorát zajetý...a snad ještě minimálně 2xtolik to najede Citovat
odee Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Toho bych se asi nebál. Zvlášť u Tebe, když to auto dostává co potřebuje a navíc nebude jezdit v zimě... Ono už dneska to vypadá na silnici dobře a to si představ za takových 10 let, když budou všude jezdit kraxny futurističtější než novej Civic, jak mezi nima bude svítit tak krásný auto;) Jestli se bude dát za pár let sehnat, tak bych asi taky šel do Coupe, ale buď černý, nebo v té luxusní modré, ta se mi moooc líbí Citovat
John Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 odee: tak letos už v zimě jezdit nebude...na to bude budoucí winter cars... a trošku péče atd. dostává...a jsem rád,že za ní mi dává pěkný zážitky a spolehlivost. Citovat
odee Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Já si myslím, že ještě dost dlouho vydrří a bude dál zážitky dávat. Jako wintercar budeš shánět nějakýho prcka, nebo něco většího, když by bylo potřeba něco postěhovat? Citovat
John Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 Bude to malej prcek na 99% 206 na ježdění po městě a okolí na zimu to bude ideál. Citovat
Ducatista Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 jj pánové, přesně tak to mám i já, na zimu, hnusný počasí a město malou 106ku v naftě včetně tažnýho zař. a kupéčko na víkendy nebo libový projíždky Citovat
odee Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Tak to já až s ní skončím to budu mít přesně naopak:-) 406 jako pracovní káru a stěhovák na dlouhý přesuny a 106 na pěkný počas a výlety:D Citovat
Ducatista Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 odee - chlape tu S16 ti zavidim jak hrom, je jich ve slusnym stavu mooc malo a mit zbytecny penize, tak bych si ji hned koupil takže dobre delas ze si ji nechas ! Citovat
John Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 Ducatista : tak 106 je pro mě mooc malá musím jít o třídu víš a pak něco aby to trošku jelo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.