Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 Coupe V6 = po STK // jezdime

Recommended Posts

Odesláno

no už jsem zvědavej,jak si mimochodem ty plasty kolem radia a ovládacích prvků vyndal? já si to zase stříkám do červena,palubku a mřížky mám ale nevim jak vyndat ten středovej panel abych ho nepoškodil

Odesláno

panzerflus : rozebrání střed.panelu je vpohode... nejdřív vyndáš ty malý čtverečky kolem displaye...jsou tam jen nacvakaný,pak vyšroubuješ display..drží na 4xhvezdičkách.Vysuneš rádio(jsou v něm dvě díry na zasunutí buď tenkýho šroubováku a nebo tyčky...pak si ho tenkým plochým šroubovákem přidržím z boku a to stejný na druhý straně a vysunu).Nakonec vyšroubuju 2xhvězdičky dole pod ovládáním klimy a je to.

Jinak panel klimy nastříkaný čekám,až to pořádně proschne a hodím zpět do auta..odstín vypadá líp jak obyč stříbrná z Baumaxu :D

Odesláno

Ahá už vidím,že máš starý model...tak tam bych asi začal od vrchu taky :D Vycvaknout ten rámeček kolem tlačítek a pak zkoumat dál,starý model tolik neznám..ale určitě někdo napíše co a jak u něj.

Odesláno

Šalda : nechal jsem si namíchat barvu podle zbytku tech plastíku.Jinak jsem použil plnič jednu vrstvu a pak 2vrstvy barvy a 2vrstvy bezbarvýho laku.

Odesláno

2panzerflus: Vyndej rádio, vytáhni přihrádku a vycvakni nahoře tu krytku úplně vlevo. Uvidíš 4 torxy, který držej panel ovládání topení. ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Toho bych se asi nebál. Zvlášť u Tebe, když to auto dostává co potřebuje a navíc nebude jezdit v zimě... Ono už dneska to vypadá na silnici dobře a to si představ za takových 10 let, když budou všude jezdit kraxny futurističtější než novej Civic, jak mezi nima bude svítit tak krásný auto;) Jestli se bude dát za pár let sehnat, tak bych asi taky šel do Coupe, ale buď černý, nebo v té luxusní modré, ta se mi moooc líbí:P

Odesláno

odee: tak letos už v zimě jezdit nebude...na to bude budoucí winter cars... a trošku péče atd. dostává...a jsem rád,že za ní mi dává pěkný zážitky a spolehlivost.

Odesláno

Já si myslím, že ještě dost dlouho vydrří a bude dál zážitky dávat. Jako wintercar budeš shánět nějakýho prcka, nebo něco většího, když by bylo potřeba něco postěhovat?

Odesláno

Tak to já až s ní skončím to budu mít přesně naopak:-) 406 jako pracovní káru a stěhovák na dlouhý přesuny a 106 na pěkný počas a výlety:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...