Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 Coupe V6 = po STK // jezdime

Recommended Posts

Odesláno

BiFF: myslíš lak kastle? pokud ano tak to zatím ne.S lakem jsem spokojený.Samozřejmě má pár oděrek od parkovaní atd,ale to neřeším,jinak bych se z toho zbláznil.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ja bych tam ty powerflexy dal, oproti gume jsou o 30% tvrdsi a nema to starnout a praskat jako guma. Take je na to poskytovana dozivotni zaruka, takze kdyz se s tim neco stane, tak se to reklamuje vymenou kus za kus. Ne ze bych chtel delat reklamu, mam to od kamose co ma ten eshop ;)

Odesláno

Ducatista :poznam to jednoduše,když jsem koukal zespod auta tak jsou ty gumy opět pěkně popraskaný,vytahaný a vejfuk se hejbe když přejedu nerovnost a občas strejchne o nárazník.

Odesláno

Dneska drobný servis: olej motor+filtry+čištění KN filtru,a konečně výměna vzpěr na kapotu,už mi nebude v zimě padat kapota na hlavu :D

Odesláno

Ducatista : mě když to naposled spadlo na hlavu tak jsem se už nasr..a koupil je naštěstí se mi je podařilo sehnat nový a za dobře.Takže teď to krásně drží v jakýkoliv poloze otevření :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jaro se pomalu blíží a tak finišujem s nákupem dílů na začátek dubna a drobný úpravy..jinak dneska alespoň uklizen interier,ošetřená kůže,a vyčistěn KN filtr.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak dneska bude větší servis(podvozek,brzdy,přezout) atd. snad to vše stačím do odpoledne:

Jedna malá ochutnávka:

post-1871-1410963064243_thumb.jpg

Za perfektní práci patří dík Tomovi...

Odesláno

Tak s údržbou je to zatím vpohodě.Prach z brzd se na tom nedrží a jde krasne dolu.Uvidímě časem.

Jinak přidám fotku brzd už na autě:

post-1871-1410963076623_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...